Cameron izzad

Na jó, csak kicsit. Úgy érzi nagy a nyomás az Avatar 2-3 kapcsán. Egyrészt mert potom 2,7 milliárdos bevétellel rendelkező filmet kell követnie, másrészt meg rögtön két forgatókönyvet is írhat. Ugye egymásután, egyben készülnek a folytatások. Nem igazi trilógia lesz, de végigviszi az eddigi szereplőket.

Jelenleg is dolgoznak az animációs technikákon. Annyira nem siet, voltak már nagy sikerei azért. Egyszerűen csak igyekszik Pandora világában elmerülni amikor ír.

15 hozzászólás a “Cameron izzad” bejegyzéshez

  1. Biztos nem lesz akkora siker, mert azért lássuk be, azért nézték meg ennyien, mert 3d és akkor az csúcs volt…

  2. [gonoszsásg] Na igen, nehéz lehet a Pocahontas-sztori után valami eredetit is kitalálni. :DDD [/gonoszság]

  3. Bár úgy tudom, van Pocahontas kettő is. Tehát van mihez nyúlnia :)

    Egyébként ha tökös lenne, akkor csinálna egy fasza előzmény- vagy összekötőfilmet, ami a Földön játszódna, sima 2 D-ben full drámára helyezve a hangsúlyt. :) Aranyos kis fricska lenne, vajon tódulnának a mozikba?

  4. [gonoszság]Lehet is számolni az avatar fikázók újbóli számolását innentől. Én várom, fantasztikus moziélmény volt.

  5. vitora: hát amit írtál azon van két percig röhögtem. még most is :D

    egyértelmű a nyomás. és most nem akarom kritizálni, de szerintem ne készüljön folytatás a filmnek. bár úgyis elkészül mert meg kell fejni a tehenet amíg tejel.

    eredendően ellenzem a folytatásokat minden filmnél. egyszer jó volt Pandórát végig kalandozni, de ennyi. most jöjjön valami más. bár ha készülnek a folytatások biztos, hogy 2016-ig Mr. Cameron Avatározni fog. na majd meglátjuk :)

  6. Pocok: nézd meg az Avatar óta mozikba került 3D-s filmek nézőszámát (vagy az Avatar előttieket, annak tükrében, hogy azóta pölö másfélszer annyi 3D-s vetítés meg IMAX van), mindjárt világos lesz, hogy a kommentnek nem sok alapja van.

  7. Az emberek többsége nem pont a 3D miatt ment megnézni a filmet.
    Meg hát nem is a történet miatt szeretjük az Avatar-t, aki nem így gondolja, az hazudik.

  8. cjnin: Pocoknak részben igaza van. Csomó statisztikát lehet arról olvasni, hogy egyre inkább vissza esik a 3D-s termek látogatottsága. Pl.: a Zöld lámpásnál az amerikai hétvégén az összbevétel negyedét érte el a 3D-s jegyek. De ott van a Kungfu Panda 2 ahol a gyerekek maguk panaszkodtak a 3D-re, hogy zavarja őket és kényelmetlen a szemüveg hordása.
    3D-s mánia inkább a horrornál ajánlott és az olyan felnőtt filmeknél mint az Avatár vagy épp a Féktelen harag.

    Azért mondtam, hogy csak részben van igaza Pocoknak, mert a nép azért nem felejt. Az Avatár nem konvertált 3D volt mint például a Zöld lámpás. Az Avatárban voltak nagyon jó és látványos dolog, pl.: a holo tábla, vagy a növényzet ahogy úgy érezted mintha betakarna, vagy a mélység érzés amikor először repült a film hőse. Ezek elég látványosak voltak, így ezekkel az attrakciókkal vissza lehet csábítani a nézőközönséget. Az már más kérdés, hogy valaki nem gerjed rá egy két és félórás film folytatására aminek az alapja Pocahontas-sztori. De majd mindent megtudunk a maga idejében. Nem kell itt előre spekulálni. Sokan mondták, hogy totális bukás lesz. Titanicot semmi kép sem gyűrheti maga alá. Most hol is tart a bevételi összeg?

  9. ungarosaurus: a karib4 nagy része sem konvertált volt, mégis kis rész volt a bevételből a 3d vetítés eredménye

  10. Engem annyira nem érdekel az Avatar, egy popcornmozinak jó volt, de semmi maradandó. Nem láttam benne különlegeset sem, a CGI szép, de nézzétek meg a játékok trailerét, főleg amiket a magyar Digic csinál, ráadásul asszem ezeket motion capture nélkül csinálgatják.
    Túl volt hypeolva az Avatar is és Cameron is, a nézők is koppantak a végén szvsz. A második rész bukás lesz, szerintem. Saját véleményt írtam, még mielőtt elkezd valaki trollkodni. Ezt még szabad. :D

  11. “Igyekszik Pandora világában elmerülni”-t szó szerint is lehet érteni, mert a nyakamat rá, hogy víz alatti lesz a 2-3 rész, ez lesz a nagy attrakció amire bejönnek megint az emberek a moziba. Jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.