Footloose-előzetes

A remek Gumiláb remake-jének az előzetesét nézhetjük meg most. Betiltják a táncot, mert a fiatalok túl sokat buliztak, de egy lázadó srácnak nem fekszik. Tipikus modern táncfilm lett. A trailerben megnézhető a gyárban tombolás is.

“This is our time” to make a completely useless remake?

Poszter is van. A remek Gumiláb remake-jének az előzetesét nézhetjük meg most. Betiltják a táncot, mert a fiatalok túl sokat buliztak, de egy lázadó srácnak nem fekszik. Tipikus modern táncfilm lett. A trailerben megnézhető a gyárban tombolás is.

“This is our time” to make a completely useless remake?

Poszter is van.

human
írta
2011. 06. 22. 06:33
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Footloose-előzetes” bejegyzéshez

  1. Azt leszámítva, hogy el sem tudom képzelni hogy lehet kitalálni ilyen alaptörténetet, hogy betiltják a táncot (bár persze lehet Amerikában ilyen törvényt is elfogadtak vhol :D), egész jónak tűnik, majd meglátjuk:).

  2. Végig sírtam a trailert. Klissé halmaz, de meg fogom nézni!
    Viszont a poszter bejön

  3. A jó kis Footloose-t megszentségtelenítik….miért kell ilyen gagyi remake-eket csinálni…

  4. nnnnnnaaaaaaaaaaaaaa ne mááá’ a Footlooose-t is utolérte a Végzet!:( remake-elik…Remek…remake/ostoba szóvicc…siccc!/ :((

  5. Gratulálok a készítőknek.
    Elkészítik kockáról-kockára ugyanazt, csak szarabbul. Ez aztán az újító szellem!

  6. az még nem volna baj hogy remake hanem amerikában mostanában csak a hip hop rmb rap a zene hol vannak azok az a jó zenék mint az eredeti filmben sehol na csá szájmon szólt

  7. Nem vagyok nagyon oda az eredetiért sem, és nem tartom olyan kultuszdarabnak, amit ne lehetne jól feldolgozni, de ennél a trailernél azért nagyokat néztem.

    Busz-dodzsem baszki, egy táncfilmben, tűzgolyóval?!

    Érthetetlen, hogy az MTV, ez a 40 éves tinicsatorna, hogy képes ilyet megtenni. Simán hányingert kaphat az ember hasonló produkciók láttán, persze akinek érzékeny a gyomra, a szeme, meg úgy egyáltalán van némi igénye arra, hogy ne nézzék madárnak talál jobb szórakozást is, mint ez a film.

  8. Ú, és azt még hozzá kell tennem, amikor szegény Dennis Quaid-nek, aki ugye itt a nagyon “szigorú” nevelési elvekkel élő politikust játssza, visszaszól Julianne Hough a lányát játszva és mindezt szétterpesztett lábakkal teszi apu mellett a kocsiban (mintha épp a producernél járt volna felvétel előtt) simán az fut át az agyamon mennyiszer láttam már ugyanezt.

    Úgy értem a szereplő hanyagul hátradől a szülő közelében és nagyon álvagány módon leoszja az “öreg” fejét, vajon hányadszorra látom ugyanezt. Nem tudom miért gondolják ezt komolyan, főleg egy amerikai Délen játszódó filmben, ahol valósághűen egy ilyen megnyilvánulás után nem hogy simán kipicsáznák a száját az adott kamaszlánynak, de másnap a helyi egyház is kiátkozza.

    Szegény Quaid :(

  9. Én például ennél rosszabbat vártam előzetesen. :-))

    Lehet Julianne Hough miatt még meg is nézem esetleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.