Nézzünk filmet: Rise of the Planet of the Apes

Itt a legújabb trailer, amiben majdnem az egész filmet elmondják. Időrendben van, a felnő a majom és szembesül a való világgal, aztán lázadnak stb. Tényleg csak az nézze meg, aki nem zavarnak a spoilerek. Persze van hatása 2 percben, viszont a film kevésbé érdekel tőle.

Van egy új poszter is.

17 hozzászólás a “Nézzünk filmet: Rise of the Planet of the Apes” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon várós film! Itthon is aug 12én jön! Én tuti beülök rá ha lesz lehetőségem! Ceasar ebben a trailerben nagyon ütött!

  2. A Trailer hatalmas és hatásos is, nagyon tetszik! Tuti moziban nézős. A plakát annyira nem jön át. “Evolution becomes revolution” VÁRÓS!

  3. Ez volt 2 és fél perc.
    Egy remek 20 perces rövidfilmet lehetne készíteni a sztoriból, többet viszont aligha érdemel…

  4. Mikor tanulják már meg, hogy a kísérleti állatkákat nem kéne otthon tartani? :) Egyébként a plakáton lévő maki olyan, mint Thade a 2001-es Majmok bolygójából.

  5. tuti mozib nézem. pedig van 1 fura érzésem hogy nem lesz siker a film. ( de hátha :)) A trailer király!

    valaki nem tudja, hogy mi zeneszám címe ami az előzetes alatt megy?

  6. Epic Score Vol-4: “I Still Have a Soul”
    http://www.youtube.com/watch?v=8-OPlHnOgy8
    várós?…talán.
    A Pierre Boulle könyvhöz a többi mozinak se volt sok köze, ez is a maga óvodás érzelmi/szellemi szintű Hollywoodi módján még akár érdekes is lehet.
    De azért az utóbbi 10-15 évben láttunk már ennél jobb cgi-t is asszem

  7. A majom a poszteren kicsit olyan mint ha villamoson utazna.
    Azt mondjuk kevésbé értem hogy pár skill-es majom hogy tudja ki x-elni az emberiséget….bár lehet h most hülyeséget írtam

  8. Nekem még mindig nem az igazi a majom trailer végi üvöltése, de már kevésbé szörnyes hangzású:)

  9. Hát ez a plakát nagyon sz*r lett, egy Paint nevű felhasználóbarát programmal jobbat összevágok nektek. :S :)
    Amúgy meg várom a filmet, egyszer simán nézős lesz, talán kétszer is. :)

  10. Az előző trailernél sokan írták, hogy ez egy igen rövid meccs lenne, mert jönne a katonaság és kakukk a “fegyvertelen” majmoknak… Épp most néztem az A tébolyultakat és elgondolkodtam. Zombi filmeknél miért nem jövünk soha ezzel? Pár zombi elkezd fertőzni, de jönne a jól felszerelt katonaság és pikk-pakk odavágnának és mégis minden zombifilmben szinte esélytelenek az egészséges emberek. Az ottani fanyalgóktól kérdezem: akkor a majmok miért ne lehetnének ugyanilyen “rafkósan fertőzőek”?

  11. Killjoy: Harapással fertőzik meg egymást okossággal? Szerinted?!
    A zombis ellenpélda meg sántít. Ott azért nem olyan könnyű (végleg) megölni a zombikat. Na meg a megölt emberekből is zombik lesznek, szóval mindig van utánpótlás.
    Itt meg fix számú okos majom lándzsákkal. Ugyanmár.

  12. Nem arra gondoltam, hogy harapással fertőzik egymást okossággal, hanem arra, hogy ha egy elszigetelt zombicsoportot nem tudnak megállítani a katonák (lásd pl. Racoon City és a későbbi események), vagy épp, hogy más példát is mondjak: egyszál Rambot sem tudtak megállítani jó sokan sem… akkor miért ne győzhetnének a majmok, ha elég rafináltan állnak a dolgokhoz. Mert fizikailag mondjuk egy gorilla és egy űberképzett gyalogos katona harcát fix egyesre venném, különösen ha a gorilla kezébe is kerülne valami fegyver… Nem beszélve arról, hogy az emberi vereség mindenkori biztos kiváltó oka az, hogy nem veszik komolyan az ellenséget, mert azt úgyis szétcsapjuk pikk-pakk… és persze élve akarjuk őket elfogni, hogy kisérletezhessünk majd velük.

  13. Látványos meg minden, de engem is az idegesít, hogy kb. 5 perc alatt vissza lenne verve ez a majomhad. Innentől meg értelmetlen. Pedig olyan jól indult…

  14. nem tetszik. az egész. storyval együtt, meg sehogysem.
    majdmok itt lándzsával legyőzik az emberiséget. Áhh erre nem vagyok vevő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.