Django Unchained eddig

Úgy néz ki, hogy ez lesz Quentin Tarantino legközelebbi munkája. Egy ízig-vérig spagetti western. Már a casting zajlik, a megvalósítás szakaszba lépett a film, szóval tényleg, nem csak járatja a száját Tarantino a terveiről.

Tarantino a Suriyaki Western Djangoban

Konkrétan a bemutató dátumát is kitűzték: 2012. december 25. Ha tippelnem kéne, akkor arra fogadnék, hogy itthon nem fog beleférni az ünnepi hangulatba. Remélem tévedek.

És akkor az eddigi szereplők, meg a történet. A főszereplő Jamie Foxx. Django felszabadított rabszolga, aki egy német fejvadász (Christoph Waltz) keze alatt kitanulja az embervadászatot, és ő is ilyen módon keresi a pénzt. Természetesen nővel bonyolítják a helyzetet innen, mert a két férfi közösen elindul, hogy felszabadítsa Django szolga feleségét is. A bökkenő egy kíméletlen földesúr lesz, Calvin Candiet (Leonardo DiCaprio).

human
írta
2011. 06. 23. 11:42
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Django Unchained eddig” bejegyzéshez

 1. “És Clint Eastwood szerepében Quentin Tarantino.”

  Vajon mióta álmodozhat erről? :)

 2. Leo is benne lesz…ennek nagyon örülök,a western meg amúgy is hiánycikk,ráadásul quentin-től,várós nagyon…

 3. Végre!Rég láttam már jó westernt!Kíváncsi leszek Dicapri alakítására.Valahogy nem tudom elképzelni gonosz földesúr szerepében, de eddig nagyon nem csalódtam benne szóval várós.

 4. Az imdb-n ezek a nevek vannak feltüntetve, persze még egyiket se írják biztosra.

  Leonardo DiCaprio … Calvin Candie (rumored)

  Will Smith … Django (rumored)

  Samuel L. Jackson … (rumored)

  Idris Elba … (rumored)

  Christoph Waltz … Dr. Schultz (rumored)

  Keith Carradine … (rumored)

  Franco Nero … Amerigo Vassepi (rumored)

  Treat Williams … (rumored)

  Nicky Katt … (rumored)

 5. wolfeone: remek, hogy bemásolod az imdbt amit még nem frissítettek, amikor én meg a friss hírek alapján írtam a tényeket. Foxxot két újság is megerősítette. Pl. Smith és Elba is Django szerepére volt esélyes, de végül nem ők vitték el.

 6. A cast eddig tökéletes, és Tarantinoban én még nem csalódtam. De k..va messze még a jövő karácsony!

 7. És Samuel L. Jackson? Ő talán csak a Reservoir Dogs-ban nem játszott, itt is kell neki egy hely valahol :)

 8. Én Elbának örültem volna a legjobban, Jamie Foxxot nagyon nem kedvelem. Franco Nero meg lett már erősítve?

 9. Én is inkább Will Smithre szavazok mint foxx-ra. Nem szimpi nekem az a foxx srác.
  Dehát ha ezek a friss infók, akkor sajna muszáj lesz megszeretnem addig a gyereket. :D

 10. Jamie Foxx…izé

  DiCaprio viszont biztos megint elmebetegül átszellemül, ahogy kell.

 11. azért vegyétek figyelembe, hogy Tarantino jó szokása megszerettetni a színészeket, illetve (újra)fellendíteni karrierjüket.

  Samuel pedig mondhatjuk csak a jackieben és a ponyvaregényben játszott. kill bill cameo és basterds voiceover persze, lehet itt is elnyögetnek vele 2 mondatot.

 12. Mammut:
  “És Clint Eastwood szerepében Quentin Tarantino.”

  Helyesebben:
  “És Franco Nero szerepében Quentin Tarantino.”

  Ha a Djangora gondoltál, akkor abban Nero szerepel, és nem Eastwood, de ha a western egyik királyára gondolsz, mint ahogy az ő szerepében fog tündökölni Tarantino, akkor bocs.

  Egyébként kár, hogy végül nem a gengszteres terve valósul meg, de majd ezután jöhet az is. Azért ebben is érzem a jófélét, szerintem nem fogunk csalódni.
  Ajánlott megtekinteni a Django című spagettiwesternt is, a műfaj egyik ékköve, amit Nero művel a koporsóban lévő eszközzel bizonyos jelenetekben, az kész :)
  Egy kiselőadás alkalmával egy középiskolában mutattam belőle részletet (mészárlás), meglepődve tetszett a tiniknek is.

 13. bocs human, nem azért másoltam be, nem kérdőre vonni akartalak, tudom, h friss híreket írsz
  csak csodálkoztam egyes neveken, pl will smith-en, h imdb honnan vesz ilyeneket, eddig nem is olvastam róla sehol, s meglepett
  de direkt odaírtam a félreértések miatt, hogy: “egyiket se írják biztosra”

 14. amúgy foxx szerintem is szar döntés volt, de smith se lett volna az igazi egy tarantino filmbe

 15. spagetti western, tarantinotól, Leoval :DDDDDD ezt még legszebb álmaimban se mertem volna gondolni, h egyszer ez megvalósul :) áááá, ez így tökéletes.

 16. Érdekes lesz Waltz-ot JÓ FIÚ szerepben, és DiCapriot pedig ROSSZ FIÚ szerepben látni…..de ilyen két nagy névvel biztosan nem lesz gond. Én sem vagyok kibékülve Foxx-szal, de Smith-nél még mindig jobb szerintem.
  De azért főszereplőként egyiket sem osztanám be…no de a két nagyágyú miatt kötelező darab lesz, de a többi név sem utolsó.

 17. ÁÁÁ dehogy szeretem Tarantinot ááá dehogy szertem a western-filmeket ááá dehogy várom 2012 dec.végét áááá most jó nagyot hazudtam!!!:)))))gyere Quentin!:))))))

 18. Nyami, nyami, ez fincsi lesz:D
  Tarantino filmjeit lehet nem szeretni, de az tény, hogy a színészeiből kihozza a 110 %-ot. Kiváncsi vagyok mit kezd egy DiCaprio-val, akár már a régóta megérdemelt Oscar-szoborig is elrugdoshatná…bár azt hiszem kissé messzire szaladtam…

  Külön jó pont, hogy Waltz lesz a jó fiú, féltem, hogy beskatulyázódik, pedig szeretném, ha új oldaláról mutatkozna be.

 19. Hűha, impozáns szereposztás! Nagyon várós a film, kár, hogy ilyen messze van még. :(

 20. Nah végre Dicaprio gonosz szerepben! Végre megmutathatja, hogy tényleg zesniális színész!
  Waltz-ról meg kiderülhet karakter-színész-e, vagy nem.

 21. Azért a “Tarantino, Waltz, Dicaprio” nevek így egymondatban, egymás után eléggé ütősen hatnak :D Mi lesz itt, tejóég…

 22. Jah, kiderülne, hogy milyen színész Waltz, ha nem megint német katonát játszana. :D
  Egyénként DiCaprio szereplése kicsit meglep, nem gondoltam volna hogy Tarantino filmben fog szerepelni valaha is. Ettől persze örülök a hírnek, és várom az eredményt.
  Jamie Foxx-szal nekem nincs túlságosan sok bajom, a fekete bőrű színészek között mindenképp az elsők közt sorolnám, ha komoly szerepről beszélünk. Washington már öreg lenne ehhez – bár westernről lévén szó ez talán nem helytálló.

 23. Az eredeti Django az egyik kedvenc westernem, meg eleve nagyon szeretem a klasszikus olasz westerneket és tarantino filmjeit is, így ezt baromira várom.

  Remélem Franco Nero is felbukkan benne az lenne az igazi.

 24. És most Tarantino miután tökéletesen kiégett az eredeti stílusából – nem is lehetett abból többet kihozni, utolsó munkái ezen a fronton szánalomra méltóak voltak – most előkapja olyan spielbergesen a faji kérdést, mint a Becstelen Brigantikban (nagyon alja film volt az első negyed órát leszámítva), és most hozza a szegény rabszolga fekete vs rohattprenáci német fejvadász baromságot? Lesz majd egyszer mondjuk egy vidám, töklaza koncentrációs táboros filmje is vajon? Szerintem egy-két kivételtől eltekintve vicc, amit ez a manus művel filmforgatás címén, kb. a Ponyvaregény óta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.