12 hozzászólás a “Sátántangó-előzetes” bejegyzéshez

  1. engem baromira idegesít ez a félmásodpercenkénti vágás,és már fél percnél unom az egészet..szerintem nem ettől pergős egy vágás,hanem hogy pont a jelenetek hosszával játszadoznak,de nem egyenletesen.végig se tudtam nézni :)…

  2. Egyikőtök sem vette le, hogy mekkora poén ez a Tetovált Lány remake előzetesének stílusában megkomponált másfél perces fricska? Szerintem qrva jó lett. DM meg pont a végén lévő slusszpoénról csúszott le. EPIC!

  3. Minden tiszteletem Tarr Béláé, de a filmjeink nem én vagyok a közönsége és tulajdonképpen meg sem tudom határozni azt az emberfajtát, amelyik lelkesedni tud az alkotásaiért (pedig számos ilyen egyed létezik, tudom).

    Valami nekem is sok, pedig Tarkovskiy-tól, Klimovon és Haneke-én keresztül Malick-ig majd minden művészfilmesért tudok rajongani, csak a mi Bélánk, ez a filmes csodagyerek, akitől csömört kapok :)

  4. Szerintem hatalmas poén ez a trailer, majdnem beszartam rajta.

    symor:
    Nálunk Szegeden filmes szakon konkrétan az egyik tanárnak a Kárhozat a kedvence, de több tanár is odavan érte. Tény, hogy nem könnyű megemészteni őket, de a sajátos filmnyelv miatt egy próbát az összes filmje megér.
    Ajánlom neked a Családi tűzfészket, ha a lassúság zavar, féldokumentarista családi dráma.

  5. EZBranigan: igen, de ugyanott van olyan tanár is, aki nemhogy nincs oda érte, még poént is gyárt hozzá :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.