Immortals ismét

Release the Kraken Unleash the Titans. A színészi játék még most sem tűnik kiválónak, ahogy néhol a green box sem, de közben meg akad benne pár annyira jó jelenet, hogy mindenképp látni kell Tarsem Singh (Fall, Cell) új filmjét. Persze 2D-ben, hiszen konvertált.

Sajnálom, hogy ennyire 300 szerű filmként reklámozzák. Akkor is, ha ez sokkal jobban sikerült most, mint az előző trailer.

human
írta
2011. 06. 27. 19:03
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Immortals ismét” bejegyzéshez

 1. Hát tényleg 1-2 jelenetnél nem áll a helyzet magaslatán a főszereplő srác színészileg, de azért várós. Rourke pár snitt alapján is látni, hogy “kiemelkedik” a mezőnyből.

 2. Húú, nekem igen bejön. Nálam pl egyáltalán nem zavaró, hogy “nem áll a srác a helyzet magaslatán” :D, mert nagyon jó hangulta van.

 3. Valamiért az az érzésem, hogy bukta lesz a film.
  Kb. titánok harca szintre számítok.
  Anyagilag se lesz valami nagy bevétel belőle, ha a hülye amcsik már az x-men-re, meg a Green Lantern-re se mennek, pedig azok a hőn szeretett képregényfilmjeik.

 4. Tarsem Singh remek látványtervező, de ennyi. Oké a Cell jó volt, ráadásul Lopezzel?! Ki érti ezt…

 5. Tomika: Egyetértek…szép-szép, de ezen kívül mit láttunk? Nagy bukó lesz ez:)

 6. Szerintem is gagyi, és valahogy a képi világ se tetszik. A 300nál nem zavart, sőt tetszett, de itt valahogy fura. Túl sok a sárga, de lehet hogy csak nekem :D

 7. Többre számítottam Tarsemtől,legalábbis amennyire ebből a trailerből kiderül. A Cell és a Fallban pl. gyönyörű színek voltak, ebben nuku.A trailet zavaróan 300-ra van vágva,és még nem is láttam olyan extra jelenetet ami Tarsemes lett volna.Persze megnézem,de kicsit csalodótt vagyok most,remélem jobb lesz a film,bár sajna manapság ha már a trailer se kelti fel az ember figyelmét…

 8. A Titánok Harcánál már most jobbnak tűnik (persze lehet még ebből bármi), nekem egyelőre teszik, várom.

 9. ettől az embertől én többet vártam ,mint egy gagyi 300copy.
  Cell kurvajó,Fall csodás. csak emiatt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.