Folytatás blues: Green Lantern, Toy Story 4

A Warner Bros. hisz a Zöld Lámpásban. A film 200 millióba került, plusz marketing, amihez képes az eddigi bevétel 118 milliónál jár csak, azt is nemzetközi adatokkal. Valószínűleg nem vesztenek rajta, viszont hisznek benne, hogy a jövőben a franchise még jól jön majd nekik. A második rész lehet az igazi siker. Főleg, hogy az végre nem unalmas eredettörténet lesz? A film előtt is szó volt arról, hogy lesz folytatás, de úgy tűnik a boxoffice hiába csalódás picit, tényleg el is fog készülni az a második rész.

És ha már pletykaszerűek, akkor vegyük elő Tom Hankset. A színész a BBC Breakfast SHowjában ezt mondta a Toy Story folytatásáról: “I think there will be, yeah. Yeah, yeah, they’re working on it now. There you go.” Away: Szerintem lesz folytatás. Igen igen, már dolgoznak rajta. Kicsit érdekes, ha ilyen elszólásból tudnánk meg, főleg, hogy a Toy Story 3 elég kerekké tette a trilógiát. Az biztos, hogy a Pixar 2013-ig megvan, szóval ha lesz is, 2014 legkorábban.

5 hozzászólás a “Folytatás blues: Green Lantern, Toy Story 4” bejegyzéshez

  1. simán el tudok képzelni egy Tow Story rebootot, új játékokkal és cameo-zó Woody-val meg Buzzal. :)
    nem is kellene messzire menniük, játszódhatna a srác új családjánál, az ő gyerekeivel, gyerekével. mindenki zabálná.

  2. hát az eddigi karakterekkel tényleg nagyon kerek a trilógia, de ha lesz olyan jó mint az eddigiek akkor felőlem…
    Igen szomorúan hallom több helyről is, hogy nem lett jó a GL, pedig annyira bíztam,de azért örülök, hogy legalább a stúdió hisz benne hátha lesz még jobb is …:D

  3. Ami azt illeti, az az antológiás jellegű 2011-es GL rajzfilm is igencsak remekelt! Akár hasonló jellegű mozit, vagy akár egy komolyabb történetből kiindulva szerintem sikereket érhetnek el!

  4. Lehet én vagyok a hülye de nekem az ilyen filmeknél épp az eredettörténet jön be a legjobban…

  5. Nem tudom,hogy fog folytatódni,mivel a 3.rész végén elajándékozta a játékait.Lehet hogy az ő játékaival és a régi főjátékokkal fog folytatódni a történet!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.