A három testőr is másodszor

Megérkezett a legfrissebb Dumas-feldolgozás legújabb trailere. Lássuk, hogy mit tud D’Artagnan. Durván elszállt az anyag, szó-bameg-szerint, kötelező a trailert megnézni. A filmet már nem biztos, hiába ugrik ki az arcunkba a 3d.

17 hozzászólás a “A három testőr is másodszor” bejegyzéshez

 1. Százszor inkább ez a film, mint a Karib tenger 4. A trailer alapján…, de lehet egyébként is.
  Az ebből a sztoriból készült filmek egymás mellé téve szépen mutatják a filmkészítés történelmét.

 2. Kissé karibos lesz enyhén 300-as beütéssel. De még akár jó is lehet.Bár ezt már nem is mondanám feldolgozásnak, mert a trailer alapján egy teljesen modernizált változatnak tűnik.
  De lehet, hogy a történet valamilyen szinten hasonlítani fog az eredetihez:)

 3. Dumas a sírjábanforog valszeg:) – amúgy milyen durva már a szereplőgárda? Ennyi nagy név, ez így márpedig kötelező lesz.

 4. Nekem már megint csak a címmel van bajom. Értem én, hogy a sztori alapja Dumas regénye, de azért ez már nem egészen az… Olyan, mint a múltkor a Tescoban a Twist Olivér mai gyerekeknek átírt és átfogalmazott könyvváltozata. Vagy épp a megváltoztatott magyar himnusz, ami több, mint 150 évig tökéletesen betöltötte a szerepét, de mára már át kellett írni, két hanggal mélyíteni kellett, hogy könnyebben énekelhető legyen… Hát azért álljon már meg a menet egy kicsit…

  Viszont ennek ellenére érdekel a film, mert jó kis pörgős akciómozinak néz ez ki, de akkor sem értem, hogy miért kellett ehhez Dumas regényét karóba húzni. Pont mint némelyik klasszikus történet anime feldolgozása. Lehet, hogy a készítők valami élőszereplős animét akartak csinálni és soha nem is látták az eredeti történetet?

 5. Néhány jelenet már annyira nevetséges, hogy ha nem akarják magukat túl komolyan venni, és marad a könnyedség a filmre is, akkor egy nagyon jó akció-vígjátékot kapunk.

 6. Egyet értek, szerintem is kicsit túl sok az Assasin’s Creed benne, de azért szerintem egy jó filmet kapunk majd! :)

 7. szerintem is kicsit nevetséges,de ki tudja, talán még jó is lehet… már csak Waltz és Stevenson miatt is elmegyek rá.

 8. Amég verekedéseket meg hasonlókat tolják slowmoba, addig nem lenne még gáz, de amikor a repülő kardokat meg a repülő ágyúgolyókat lassítgatják be, az már ultragagyi :S

 9. Moziban azért talán nem, de egy unalmas otthon töltött estére tökéletes programnak tűnik. Milla Jovovich meg jól házasodott, úgy fest biztosította a helyét a következő 20 év összes Paul Anderson filmjében.

 10. inkább előveszem a könyvet sokadszorra, vagy 20 éve nem olvastam. a trailer viszont tényleg jó, és még a film is lehet az, kár, hogy a Három testőr címet erőltetik, de valószínűleg úgy vélik így jobban eltudják adni a nézőknek. az olvasóknak biztos nem.

 11. Áh ez kurvajónak tűnik. :D Szerintem moziban nézős lesz. Egyébként milyen 3D-ben csinálják a filmet?

 12. dumas adaptáció playstationon felnőtt tizenéveseknek, majd megnézem ha az hbo adja, nem hiszem hogy pénzt adok ki ezért. már az előző, charlie sheenes verzió is alulról súrolta a gagyit, de ez inkább nevetséges.
  már elkészült a legjobb három testőr film, michael yorkkal, oliver reedel és richard chambarlainnel a főszerepben. azt valahogy negyven év alatt sem sikerült felülmúlni….

 13. ez egy nagy rakás trágyalé, s h miért, hát csak a címe miatt

  azon kívül, h a főszereplők nevei megegyeznek az eredetiekkel, semmi nincs meg Dumas művéből, s akkor a sok hülyeség a repülő hajók, meg h mila abban a ruhában végrehajtja azokat a mozdulatokat, s világhírű bérgyilkos, na etessenek ezzel egy tinit, azok ott helyben lehidalnak a látványtól, s nem veszik észre a történet hiányát

  ha három testőrről beszélünk, akkor csakis a 70es években leforgatott változat jöhet szóba

  írta vki, h a film is jó lehet, hát ne nagyon számítsatok rá, látványos lesz? igen, lesz története? nem
  aki erre vágyik szaladjon és perkálja le a másfél ezret a pénztáraknál

  Killroynak tökéletesen igaza van, minek egy klasszikust keresztre feszíteni, majd censored

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.