Brutal Weapons: GI Joe 2, Huckleberry Finn, The Giver, Lincoln, Outback, Wake the Dead, Argo, Star, Pacific Rim

Dwayne Johnson csatlakozott a GI Joe 2 gárdájához, közben RZA és D.J. Cotrona is tárgyalásokat folytat a stúdióval ugyanerről. RZA fogja alakítani Snake-Eyes és Jinx vak kiképzőjét.

A minap hallottuk, hogy megvan a Tom Sawyer & Huckleberry Finn főszereplője. Mára megvan Huckleberry is, akit Jake T. Austin kelt majd életre a vásznon.

Jeff Bridges (The Dude) lesz a Giver egyik producere és szereplője is. Sikerkönyv megfilmesítéséről van szó, és Bridges nagyon szeretné tető alá hozni már 4 éve, reméljük most sikerül neki. Gondolom aki olvasta a könyvet, az most nem ért egyet, mert megfilmesíthetetlen.

David Strathairn szerepet kapott Spielberg Lincolnjában. Nem a kocsiról van szó, hanem az elnökről, akit Daniel Day-Lewis alakít majd, a feleségét pedig Sally “Abby Anyja” Field.

Carey Mulligan pedig folytatja az akciódúsabb filmek sorát. Ezúttal az Outbackben kapott szerepet, ami konkrétan egy sci-fi, várjuk a fejleményeket.

A hatodik érzékben főszereplő Haley Joel Osment azóta inkább a diplomáján dolgozott, de most visszatér a színészethez a Wake the Dead című filmben. Konrkétan egy egyetemistát fog alakítani, aki a halottak feltámasztásán dolgozik. Modern kori Frankeinstein történet.

Ben Affleck már nem csak rendezi az Argot, hanem a főszerepet is magára osztotta. Mellé érkezett John Goodman. Egyre jobbnak néz ki ez a film.

Eastwood már a Hoover utáni filmjét is tervezgeti, ami A Star is Born remakeje lenne. Beyoncé mellé Di Capriot szeretné megnyerni főbb szerepre.

Guillermo del Toro azt állítja, hogy a Pacific Rim forgatását 20 hét múlva kezdi, és ez lesz a legfaszább nagyszörnyesfilm amit eddig csináltak.

7 hozzászólás a “Brutal Weapons: GI Joe 2, Huckleberry Finn, The Giver, Lincoln, Outback, Wake the Dead, Argo, Star, Pacific Rim” bejegyzéshez

  1. Rock-nak nem kéne ennyire lealacsonyítani magát,hogy ebben szerepeljen…Osmentre meg épp a napokban gondoltam,hogy vajon mi lehet vele.Toro-nak meg elhiszem,hogy összehoz 1 über szörnyfilmet.

  2. “Ben Affleck már nem csak rendezi az Argot, hanem a főszerepet is magára osztotta.”

    hát itt lett elb@szva ez a projekt:(

  3. ammok: hagyjuk inkább…Affleck az egyarcú színész wannabe. soha nem lesz színész maradjunk annyiban. rendezőnek azonban nem rossz (gone baby, gone). inkább azt kellene csinálnia.

  4. mindenki utálja ben afflecket, de én bírom

    ennyit kap egy joe 2-ért rock, hogy oda elmegy akciózni, de egy normális akciófilmet nem akar összehozni? mert nekem az jön le, hogy nem is akar

  5. human: még nem láttam, de a fast sorozatban diesel a lényeg :) rock csak úgy ott van mellette, nem az ő filmje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.