The Kevin Pollak Chat Show: Damon Lindelof

Minden, amit tudni akarhattál Damon Lindelofról. több mint 2 órás interjú. Miért fontos most ő? Mert az Aliens prequel valamit írta, a Prometheust.

Itt a lényeg a Prometheusról.

Röviden: Alein prequelnek indult, nagy szám volt mert Ridley Scott a Blade Runner óta, 25 éve nem csinált sci-fit. Közben az Alien versus Predator nagyon lejáratta a franchiset. Itt kitért arra, hogy egy igazi prequelnek eredeti filmnek kell lenni, amúgy is “rebootszerűnek”, ami folytatható. Az előzménynek a már ismert események előtt kell játszódnia, de nem azokhoz felvezetően, hanem különálló történetként. Ezt adta ő elő, ehhez egy hatalmas ötletet, ami miatt végül Prometheus lesz az addig Alien előzményként készült forgatókönyvből. Bár az Alien univerzuma a helyszín, de nem kötötték magukat az arctámadó-embrió-mellkasrobbanás trióhoz, hiszen ezeket már sokszor láthattuk.

Nem horror lesz, de ő bizony Alien fanboy, így ne aggódjunk. Hát az AvP 2 készítői is fanboyok voltak, szal. Na majd meglátjuk, ő mégiscsak jobb dolgot tett le eddig az asztalra.

Természetesen jó ködösen fogalmaz végig, nagyon ügyelnek arra, hogy semmit ne tudjunk, szóval csak amolyan érdekesség ez most.

Persze a teljes interjúban van szó a Lostról, meg ezer másról.

human
írta
2011. 06. 29. 05:22
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “The Kevin Pollak Chat Show: Damon Lindelof” bejegyzéshez

  1. De én akkor most már elvesztettem a fonalat. Eddig meg voltam róla győződve, hogy a Prometheus és az Alien 5/prequel két különböző film, amiből mindkettő az alienek univerzumában játszódik, véletlen épp a Nyolcadik utas előtt. Ezek szerint az Alien prequel alakult át a Prometheusszá?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.