Cristo?

Azért nem a hírblokkba teszem, mert poén. Az új trend: Dumas sírban forgatása. Nem csak a Három testőr steampunkosítása a téma manapság, hanem a Warner Bros. terve, miszerint a Monte Cristóból sci-fit kéne csinálni. Konkrétan Ian Shorr már megírta nekik a forgatókönyvet, és rendezőt keresnek a filmhez. A váz maradna nyilván, csak épp a környezet változna. U mad?

human
írta
2011. 07. 01. 04:44
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Cristo?” bejegyzéshez

 1. volt már egy “modern” (68-as) feldolgozás, autóverseny meg minden, az sem volt annyira rossz. csak egy kicsit. sci-fi környezetben még akár érdekes is lehet.

 2. Nos ebben semmi újdonság nincs. Az Animax adta a Monte Cristo-animet és az sci-fi. Az Rtl adja az Ezelt és az ciki. :-)

 3. Tetszik az ötlet nekem is. Lehet, hogy Dumas forog a sírjában, de én akkor is kíváncsi leszek rá.

 4. Erről eszembejutott a Jimmy Neutron rajzfilm, abban volt a Machbet az űrben. Szerintem egyébként még jó is lehet.

 5. Ja, tényleg gáz:
  1. Amerikában női Montecristo lesz egy széria főhősnője.
  2. Az RTL-en fut az Ezel, annak is ez az alapja (még egy-két mellékkarakterben is rá lehet ismerni a Montecristo figuráira)
  3. Az RTL-en az Ezel előtt megy a Mindörökké szerelem c. gagyi. Mit csinál benne a férfi főhős? 15 év után visszatér, hogy revánsot vegyen élete tönkretevőin.
  4. Zone Romantica, még egy tré műsor: Corazón Salvaje 2009 – ennek az egyik alapja a Megveszem ezt a nőt! c. telenovella cselekménye, amelyet írónője (szánt szándékkal) a Montecristo alapján kreált…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.