The First Avenger nagybetűvel

Amerikán kívül nem erőltetik a Hős+zászló kombót, elég lesz a pajzs a témában. Érdekes látni, hogy mennyire máshogy reklámozzák, és ez a poszter sem lett rossz.

Őszintén szóval a legutóbbi trailer nekem bejött, a Green Lanternről rosszakat olvasni, a Thor nem volt erős, az X-Men is lehetett volna jobb, bár azért nem lehet annyira lehúzni, szóval előfordulhat, hogy a kapitány hozza el majd a legjobb szuperhősös popcornmozit most nyáron.

A Captain America nemzetközi posztere

7 hozzászólás a “The First Avenger nagybetűvel” bejegyzéshez

 1. tudom, hogy gonosz vagyok, de én inkább elhallgatnám, hogy ők csinálták a Vasembert és a Thor-t is, nemhogy kitenni a plakátra…na de hát ízlések és pofonok.

 2. Mind2 film jó volt, szóval ezért nem volt érdemes komentelni…

  A poszter meg nem nagy valami, de a filmet várom!

 3. Drogba56: nem véletlenül írtam, hogy ízlések és pofonok, nekem pl. egyik film sem tetszett, míg neked mindkettő. Azt pedig talán mindenki önmaga dönti el, hogy miért és mire kommentel, vagy éppen nem.

 4. Red skull vicces kicsit a háttérben. Nekem bejöttek az említett filmk(kivéve a GL mert azt még nem láttam), ha Cap túlszárnyalja azokat akkor minden vágyam teljesül mozis téren erre a nyárra.

 5. Egyébként annak ellenére, hogy ez a plakát nem fogott meg, az előzetesek alapján én is sokat várok a filmtől, utoljára ennyire talán a Star Trekre voltam kíváncsi :)

 6. “a Green Lanternről rosszakat olvasni, a Thor nem volt erős, az X-Men is lehetett volna jobb”

  Annak idején ugyanezt prognosztizáltam, akkor majdnem mindenki lehurrogott. Tessék.

 7. a trailer sokkal jobb volt, mint amire számítottam, Hugo Weaving mint “gonosz” pedig főnyeremény. sztem ezek miatt esélyes a minimum 7 pont :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.