Thor 2 és Iron Man 3 egy nyáron

A Marvel bejelentette, hogy 2013 nyarán nem csak az Iron Man 3, de a Thor 2 is érkezni fog. Addigra már túl leszünk az Avengersön, de ez gondolom még rémlik.

A fejlemény, hogy már biztosan nem Kenneth Branagh rendezi a folytatást. Bár egyetértek azzal, hogy befürdött valamennyire az első rész készítésekor, de az őt váltó Scott Stewart eddig munkát elnézve, hááát. Miket csinált? Legion, Priest. A Marvel feladta a kisérletezést? Ha nem fogták volna Branagh kezét a Thor-nál… sose tudjuk meg.

human
írta
2011. 07. 01. 04:40
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Thor 2 és Iron Man 3 egy nyáron” bejegyzéshez

 1. Scott Charles Stewart? Jó kis hírrel kezdődik a nap. Nem értem a stúdiót hogy lehet rábízni egy sikerszériára ítélt képregény adaptációt olyan emberre, aki bizonyíthatott volna eddig, mégsem tett le semmi jó minőségű filmet az asztalra.
  Branagh jó választás volt, nem értem miért akarják lecserélni… Ha én válaszathattam volna, tuti Sam Raimire tettem volna a voksom, bár ő ugye most el van havazva de akkor is. Na mind1.
  Ja és azon se lepődnék meg, ha Paul Bettany “véletlenül” szerepet kapna a köv. részben.

 2. Hurrá, valószínűleg el fogja cseszni a Thor szériát Scott Stewart, és mehet a süllyesztőbe akárcsak a 2008-as Hihetetlen Hulk (mely egyébként jó volt, de mivel épp csak hogy többet termelt mint a gyártás hagyták a fenébe, helyette lesz sorozat melyben, hogy a költségeken belül maradjanak vagy befestenek egy embert zöldre, vagy nagyon gagyi CGI-t alkalmaznak..)

  Paul Bettany nem hiszem, hogy fel fog tűnni, mivel a Vasemberben ő Jarvis hangja, és nem hiszem, hogy egy azon univerzumom belül 2 szerepet is betöltene :D

 3. Csak arra alapoztam a dolgot, hogy Scott eddigi két “komolyabb” filmjében is ő volt a főszereplő :)

 4. KZ:
  Chris Evans volt Fáklya, most meg ő Amerika Kapitány is.

  Amúgy Branagh szerintem teljesen jó filmet csinált, nem értem ezt a rendezőváltást. Mondjuk mostanában sok mindent nem értek Hollywoodban…

 5. Scott Stewart ????? NEEEEEE! Ezt így mégis, hogy gondolják?
  slowclub: a Marvel filmes univerzumában nem létezik a fantasztikus 4es mert azt egy másik stúdió licenszelte, szóval részükről Evans nem volt Fáklya(plussz amúgy is rebootolják az egész F4et hálistennek)

 6. slowclub:
  Balkinnál az igazság, míg az F4 a FOX kezei között van, addig az Avengers tagjai mind a MARVEL saját stúdiójánál vannak,s ezek tartoznak egyazon univerzum alá.

 7. Az F4 és az Avengers is Marvel, ez eddig nem új infó ugye, a különbség (a stúdiókat leszámítva), hogy az első Vasember óta halad az egész Avengers-franchise felépítése (rejtett jelenetek, utalások, felbukkanó szereplők)a 2012. májusi Bosszúállók premierjéig. Volt ugye a két Vasember, Thor, jön a Kapitány és az új koncepció miatt lett új Hulk is (a már említett Hihetetlen) annak idején. Hogy előtte Evans már játszott Marvel-karaktert? Arra jótékonyan szemet hunynak, mondván az nem az Avengers-buli volt. Talán nem is olyan rossz, hogy “reagálnak” egymásra a filmek, csak ne kutyuljanak, mint az X-men címekkel…

 8. Engem akkor is zavar, hogy ugyanaz a színész játszik két különböző Marvel karaktert, meg hát a laikus is nagy ívben tojik rá, hogy két másik stúdió, csak annyi, hogy “jé, ez a csávó volt már másik hős is, de szar”.
  A másik zavaró lesz szvsz a 3. színész (Bana-Norton-Ruffalo) által játszott Hulk. Na jó, nem zavaró, csak furcsa.

 9. Egyébként engem is zavar. De a harmadik Banner is. Lenyomhatták volna végig Vin Diesellel, és 15 liter algazöld zománcfestékkel.

 10. Engem azértn em zavar mert az F4 filmek akkor sz*rok voltak, hogy az nem mindennapi, próbálom inkább elfelejteni őket. Evans jó Cap szerepére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.