Érdekességképp Senna Amerikában

A többség már úgyis látta a filmet, így csak egy rövid ajánló az amerikai trailernek. Ott nemsokára lesz csak a bemutató, addig pedig egy elég megmozgató anyagot tettek össze előzetesként.

human
írta
2011. 07. 02. 05:36
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Érdekességképp Senna Amerikában” bejegyzéshez

 1. aki nem szereti, annak is.
  hihetetlen jo dokumentumfilm.
  es nem csak a trailer megmozgato.

 2. talán három hete néztem meg, elképesztő. sokáig a hatása alatt voltam – korábban nem tudtam, hogy ilyen hihetetlen ellentétek feszültek a csapaton belül, illetve Senna és az akkor szövetség elnöke között. majdnem biztos vagyok benne, hogy nem volt véletlen a halála.

 3. Sajna nem láttam /még/..De szivesen megnéztem volna moziban …Pl. Senna egy körét..mondjuk Monacoban….NEM MERTÉK BEMUTATNI MOZIBAN???? SZÉGYEN!!!:(((

 4. Soha sem voltam nagy Forma-1 rajongó, de Senna élete nagyon is érdekel és megnézem a dokumentum-filmet mihamarabb.

 5. (bocs ez lemaradt)
  és egyébként úgy mondom h tetszetős a trailer, h szintén nem vagyok f1 néző

 6. na most, ha valaki megvásárolná, akkor a 102 perces verziót érdemes keresni, mert létezik egy közel 3 órás is, de abban csak olyan extra interjúk vannak, amik nem fontosak, viszont csak úgy furán beledobálták a 102 percesbe és ezzel jól megtörték az ívét, elrontották. ha megvolt a 102 perces, utána már érthetőbb is a hosszú változat.

 7. Én a 2.5 órásat néztem meg és elsőre csodálkoztam is, hogy milyen amatőr vágások vannak benne. Nagyon jó a hosszú verzió is csak azt nem értem miért ilyen barbár módon kellett beleerőltetni a riportokat. Mondok 1 példát: Megtörténik a halálos baleset és amikor már teljesen magával ragadott a melankólikus zene és éppen készül kicsordulni az első könnycsepp a szemedből, kapsz az arcodba egy vágást amin egy tök oda nem illő beszélgetés zajlik egy stúdióban. Aki teheti a rövidebbel kezdje és csak utána nézze meg a hosszabbat.

 8. Egyetértek az előttem szólókkal, tényleg jó anyag van a hosszú verzióban pluszban, de teljesen rossz vágásokkal. És az a szörnyű, hogy a rövidebb verzióhoz nincs (vagyis én nem találtam) felirat… kivéve a portugál szöveghez angol…

  A film amúgy tényleg marha jó, én sosem voltam nagy Senna fan (igaz későn születtem ahhoz hogy igazi rajongója legyek), pedig a Forma 1-et szeretem, de ez a film sokat változtatott a hozzáállásomon fele kapcsolatban. Jó filmélmény volt, mindenkinek ajánlom!

 9. Sose felejtem hogy faterral néztük az F1-et mindig mikor kölök voltam. Ő totál odavolt érte én meg azért mert fater szerette, aztán Senna haláláig rajongó voltam. Fater Prostos volt én meg Senna így mindig jó volt versenyt nézni faterral :) Aztán amikor meghalt…azóta képtelen vagyok végignézni egy F1 versenyt, vhogy nem érdekel. Atyaég mennyire durván jó versenyek voltak McLaren Honda örök etalon marad nálam :)

  Kiváncsi leszek nagyon a filmre. A legnagyobbakat nem a VB címek alapján mérik…Senna nem vigiautózta a versenyeket mint manapság teszik :) Imádtam.

 10. apró, de annál inspirálóbb bejegyzés volt. Annyian ajánlották már, de ez adta meg az utolsó lökést, h megnézzem én is. Amúgy prodigy107 leírt mindent, amit gondoltam. Annyival egészíteném ki, h az ominózus baleset után, amikor bevágják azt az interjúrészletet, odaillett az..témáját tekintve, csak a hangulatba nem passzolt bele. Háttérinfóként nagyon jók voltak ezek a visszaemlékezések (nekem főleg Prost felszólalásai tetszettek/voltak érdekesek) csak tényleg szarul vagdosták be.
  Ettől függetlenül baromi mély nyomot hagyott bennem, ezt még azoknak is látnia kéne, akik nem szeretik a Forma1-et..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.