Röviden: Life as We Know It

Azt mondja, hogy egy romantikus vígjátéknak árult dramedyvel állunk itt szemben, amiben Katherine Heigl a főszereplő. A hölgy Felkoppintva utáni munkáit elnézve tudjuk, mire számíhatunk, hiába volt ott Greg Berlanti (Everwood) neve is.

Life as We Know It főszereplő párosa és a kisbaba

A főszereplők először egy a barátaik által rendezett vakrandin találkoznak, ami elég szerencsétlenül sül el. Gond egy szál se, hiszen a forgatókönyv író szépen egy lakásba költözteti őket, amikor az említett barát házaspár halálos balesetet szenved, és az árván maradt gyermek hivatalos gyámjának mindketten meg vannak nevezve.

Néhol szinte már jó is lehetne a film, de nem az. Vannak szerethető részek, de nem tudják ellensúlyozni a kliséhegyekkel teli szerelmes drámát. Maximum 5/10. A sárga földig nem lehet lehúzni, de a középszerűségből semmivel nem emelkedik ki. Ha tudod a főszereplők miért kerültek össze, ezt el is árulja a trailer természetesen, akkor mindent kitalálhatsz előre, annyira átlagos az egész. Ez akkor nem lenne baj, ha élvezetesen lenne megírva… Nyilván a színészek sem mentik meg semmivel.

8 hozzászólás a “Röviden: Life as We Know It” bejegyzéshez

 1. De ez feldolgozás, nem? Csak mert láttam a Raising Waylon c. filmet, amiben Thomas Gibson játszott, és elég hasonló a sztori. Azzal összehasonlítva azért a Life as we know it jobban sokkal sikerült.

 2. Tegnap este néztem meg. Pont azt kaptam amit vártam, se többet, se kevesebbet. Hollywoodi tucatdráma, néha kell ez is az embernek. Katherine Heigl meg még mindig istenien néz ki.

 3. Már jó régen láttam, de úgy emlékszem, nagyon lassan indult be a film, viszont a második fele egész megtetszett. Semmi különleges nem volt, de megkedveltem a szereplőket, és érdekelt mi lesz velük. A hasonló filmeknek ez nem mindig sikerül, szóval ez is valami:D. Igazán jó példa az erős közepes filmekre.

 4. Nekem bejött! Egy kicsit megbolygatták a sorrendet: szerelem, ház, gyerek, helyett: ház, gyerek, szerelem. Aranyos kis film volt. Persze sablonos jelentekkel teli, de mégis élvezhető.

 5. Heigl igazából számomra érthetetlen. Olyan Kristen Bell-es kicsit, hogy tudna(?) jobbat, de beéri ilyen nagyon közepes, inkább rossz szerepekkel. És pofátlanul ugyanazt a karaktert hozza mindig, volt “szerencsém” mindegyik filmjéhez, azt hiszem. pedig az elején még G.A.-ban is egész jó volt, és a Felkoppintva is jól sikerült, de azóta.. és nála azért az is bejátszik, hogy szerintem nem igazán könnyen kedvelhető, legalábbis nekem soha nem volt szimpi.

  És ez a film is lehetett volna kellemes, de nem lett..

  De nem bántam meg, mert Josh Duhamel-ért simán megérte, nagyon nyámi.:)

 6. Én mondjuk alapvetően kedvelem Heiglt. Most ő hozza azokat a hátulgombolós tucatfilmeket, amiket anno pl. Sandra Bullock, amikkel amúgy nincs bajom, kellenek az ilyen kikapcsolós filmek is néha.
  naughtyL: Josh Duhamel szerintem is “nyámi” :)

 7. A romkomot mint műfajt szeretem, de ez a film szvsz nagyon-nagyon gyenge, Katherine Heigltől eddig ezt találom a leggyengébbnek, legerőltetettebnek. Lehet, hogy Josh Duhamel eyecandy, de sokat ő sem tudott kezdeni a szerepével. Katherine-től akkor már inkább a hagyományosabb 27 dresses-t tudnám ajánlani, sokkal jobb a megvalósítás és cast is. Már egyedül Judy Greerért érdemes megnézni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.