Assassination Games-előzetes

HAHAHAHAHA, bocs Van Damme! Ezzel az akciófilmmel tűnik most újra fel, ezzel visszatérve a stílushoz. Hogy milyen? Amatőr. Most hagyjuk a házivideó brutál color correctionnel kinézetet, de hogy a trailerzene alatt a filmrészlet saját zenével bír, az a legnevetségesebb. Amikor két dallam szól, arról beszélek.

Két assassin személyes okokból összefog, hogy a DEA által támogatott drogkartellt lenyomják.

19 hozzászólás a “Assassination Games-előzetes” bejegyzéshez

  1. Van Damme és Scott Addkins???
    Hát várós film lesz az tuti két ilyen nagyszerű harcművésztől.

  2. Ez a Scott Adkins ugyes ficko. Van Damme meg csak gyurjon szepen az Expendables 2-re.

  3. Van Damme inkább menjen a következő Exendables-be, azzal többre jut.
    Ja, hogy ő ezt így komolyan gondolja meg a sztori is fontos… hahahaha.

  4. miért nem pihent le a JCVD után?…

    árpa attila viszont jól térden vágja a fickót a képével

  5. Jó lesz ez. A trailer meg olyan amilyen (szar).
    Jobb lesz, mint a Tökéletes katona folytatás, az számomra hatalmas csalódás volt. Ja, és igen. Van Damme kezdje összeszedni magát az Expendables 2-re. Stallone hogy kigyúrta magát 63-64 évesen, ő meg sokkal fiatalabb, illene mozgosítania azokat a löttyedt izmokat, ha már a szétkokózott/szétpiált arcával nem tud mit kezdeni.

  6. Cáfoljatok meg, ha nem így van, de a trailer alatt narráló ember nem Jon St. John (aka Duke Nukem hangja)?

  7. Az előzetes nekem se jött be, de a film érdekel! Van Damme, régi kedvencem! E2-ben tényleg benne lesz, vagy ez még csak pletyka?

  8. A trailer minősége tényleg szar. De én várom és megnézem… ezt a filmet mutatták forgatás közben a JCVD realityben.

    OFF1: Az indavideó egyszer szarabb… lassan tölt, nagyon.
    OFF2: Mi van a filmbuzival? Néha nem jön be oldal, csak ilyen krikszkraksz.

  9. Én kétlem,hogy benne lesz az E2-ben.Nekem alapból nem illene bele a filmbe,akármekkora akciósztár is volt anno.Meg igazából nem is hiányzott az 1böl sem,akkor meg minek kellene a folytatásba?

  10. hát van damme hoz nem nagyon illik ez a szerep ő mindig a magányos kalandozó harcos volt (pl. inferno) vagy majdnem meghalok de még akkor is kiütlek harcos :D

    sajnos már nem lesz a régi .. 80-as 90-es évek voltak az övéi ott örök kedvencé vált sokak számára de az újabb filmjei nem sokat érnek :S sajnos

  11. Van Damme ezzel a filmmel se lesz nagyobb túl olcsó filmnek tünik,ha sikerül neki a e:2 akkor esetleg nagyot ugorhat de ilyen filmekkel biztos nem,ja és a E:2helyre kell hozni magát hogy úgy nézzen ki mint a többi, bízzunk benne!!!!!! hajrá Van Damme!!!!!!!

  12. Van Damme jobb megöregedve, mint ripacs spárgázókorában bármikor.

    A Wake of Death óta tudni a megcsontosodott arcú vén balettpatkányról, hogy sokkal több lehetőség van benne filmes téren, mint Seagalban vagy Norrisban volt bármikor. A JCVD pedig akkor még nem volt sehol sem, mert azóta viszont biztos a dolog.

    Vastagon megérdemelne még egy esélyt, és simán ő lehetne az akcióműfaj Mickey Rourke-ja. Nem mondom, hogy QT-nak kellene egyből lecsapnia rá, bár miért ne, de ő is próbálkozhatna a televíziós műfajban, míg keményen tudja tartani magát.

    Seagal is a realiy-je után egy sorozattal jelentkezik nemsokára. Van Damme-ot pedig sokkal szívesebben nézném el egy sorozatban.

    Játszhatna egy eurózsarut, aki mondjuk az embercsempészeket hasítja kontinens-szerte egy akciócsoport tagjaként. Simán nézném!

  13. Én is úgy érzem, hogy a JCVD óta megtanulta volna az “arcszínészetet”. Lényegesebben hihetőbb ez a fajta kiöregedett, de bírommégszusszal karakter. Még akár Clint Eastwood is lehet belőle annyi idős korára. Hiszen minden korai filmjében volt valami fűszer(leglább is én így érzem) amit a többi csihipuhi filmekben. És az egy rendkívül találó gondolat, hogy Micky Rourke-hoz lett hasonlítva. Ez ebből a filmjéből is átjön hiába rossz a minőség. Fejlődik a srác.

  14. Bocs kimaradt egy szó az előző kommentnél:
    Hiszen minden korai filmjében volt valami fűszer(leglább is én így érzem) amit a többi csihipuhi filmekben nem volt.

  15. Szerintem nem gáz, ennél sokkal nagyobb B-kben játszott már, simán jó lesz egynek. És valóban látszik Damme-on, hogy fejlődik és tényleg ezzel az elgyötört arccal simán le tudna nyomni valami “kiégett arc” szerepet ahol drámázhatna. Szerintem is megérdemel még1 esélyt.

  16. szerény véleményem csupán,, nagyon nagyon gusztustalan gonosz szerepben kéne próbálkozón egy kettő fel kapnák öt újból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.