Hotel Transylvania végre?

Nem az, hogy a Sony végre bejelentette a filmet, hanem hogy Genndy Tartakovsky egész estés animációst rendez. A főbb hangok: Adam Sandler (ő lesz Dracula), Steve Buscemi, Fran Drescher, Cee Lo Green, Kevin James, Andy Samberg, Molly Shannon, David Spade.

A történet szerint Dracula a többi híres szörnnyel (Frankenstein, Láthatatlan ember, vérfarkasok, Múmia) lazít a Hotel Transylvania-ban, ahol nem kell aggódniuk a külvilág miatt. Egészen addig, amíg egy átlagos ember be nem tér…

8 hozzászólás a “Hotel Transylvania végre?” bejegyzéshez

  1. na most ha a tapasztalataimra támaszkodom, akkor gyakorlatilag kizárt, hogy ez ne legyen egy zseniális cucc, ami baromira tetszik majd. nem lehet másképp. szinte az összes kedvenc CN-ös rajzfilmsorozatom az ő nevéhez fűződik.

  2. Egész estés animáció ezzel a háttérsztorival és ezekkel a hangokkal tuti várós :))

    És csak a kukacoskodásért: Frankenstein, nem Frankeisten és az nem a szörny neve, hanem a doktoré.

  3. Imádom minden meséjét. Gyakorlatilag Tartakovsky-n nőttem fel :) Úgyhogy ez rohadtul várós nálam, rossz dolog nem sülhet ki belőle, főleg ha még ilyen hangok is lesznek. Ja, és az nem derült ki számomra, hogy ez most sima rajzos technikával készült animációs, vagy a számítógépes animációs? Előbbinek jobban örülnék, mindig is tetszett az enyhén minimalista, de mégis szép látványviláguk.

  4. Igazából az alaptéma, meg Sandler nem nagyon vonz így elsőre de Tartakovsky miatt érdekel. Király lenne egy egész estés Samurai Jack is.

  5. Tartosvykyban még nem csalódtam, s téma is tetszik. Mondjuk Sandler nem tudom, hogy illik Draculához, de itthon úgy is szinkronnal vetítik majd.

  6. HAH!!!
    Ez már most kultgyanús!!!

    Tartakovsky egy kib***ott ZSENI, imádok mindent (még a Pindur Pandúrokat is), amit Ő csinált.
    Samurai Jack FOREVER!!!

  7. Tartakovsky a rajzfilmek istene számomra, így én is nagyon várom a filmet.
    T. rajzstílusa mellett azt is bírom, hogy képes gyerekfejjel gondolkodni.
    Az 1 évadot megért (merchandise okokból elkaszált! (F*ck CN!)) Sym-Bionic Titan is remek volt. Gyönyörű hátterek, remek történet.
    http://www.youtube.com/watch?v=XIEOGav8vR8

  8. ez nagyon várós, otthon nagy kedvenc a Dexter és Jack. igaz a Clone Wars-tól meg a hideg ráz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.