Final Destination 5 másodszor

A halál nem szereti, ha kicselezik. Itt a legújabb trailer a Final Destination ötödik részéhez, ellőnek pár érdekes jelenetet, szerintem aki már eldöntötte, hogy tuti nézős, annak nem javasolt az alábbi előzetes. Benne van, hogy milyen új dolgot találtak ki, vérfrissítésnek.

Szokás szerint páran megmenekülnek egy tömeges halálesetből, aztán értük jön a halál, hogy trükkös módon lenullázza az életkedvüket.

13 hozzászólás a “Final Destination 5 másodszor” bejegyzéshez

  1. Jó tudom, alapból a képzelet és a fantázia szüli a történetet, de akkor is, milyen már, hogy leesik egy apró kis csavar több méter magasról és egy pár centi széles gerendán landol úgy, hogy pont középre és fel sem pattan stb… :)
    Azért erre tényleg oda lehetne figyelni sztem, mert ez már nagyon erőltetett… :S

  2. Én szeretem ezt a film-sorozatot. A legjobb mindenképp az első kettő volt.
    Nos… ez a film… Számomra egy dolog fogja eldönteni, hogy melyik táborba fog tartozni: Hogy fog jönni a látomás. Ha úgy, mint az első kettőben (azok baromira jók voltak), akkor rendben lesz… de ha úgy, mint a 4ben… hát… az kritikán aluli volt.
    Látom benne lesz az a fekete fickó… mintha ő lett volna az első részekben a kazánnál, vagy hol, nem?
    Örömmel vettem észre azt is, hogy végre nem csak azt fogják csinálni, hogy próbálnak megmenekülni, hanem ahogy láttam… megpróbálják áthárítani másra. Tetszik az ötlet.

    Sajnos elég fosós vagyok… nem tudom, hogy meg fogom-e, meg merem-e nézni majd. Nem szeretem az ilyeneket :D

  3. És valamilyen okból úgy döntöttem hogy maradok szemüveges….
    Csak úgy…

  4. Ez az ‘újítás’ érdekessé tette a dolgot. Mert amúgy bírom a sorozatot, de a 3-4 már gyengusz volt.

  5. Még annyi, itt Pocok írta, hogy jó legyen a vízió. Lehet tévedek (bár sztem nem) és régen láttam, de a 3. rész eleji halálozásban pl van 1 logikai bukfenc.
    van 1 fickó aki mindent filmez (vagy kameráz) ugye innen tudni, a képekről, hogy ki hogy hal majd meg. És a csaj látomásában ülnek a hullámvasúton és a fickó kamerája kiesik a sínre és végső soron az siklatja ki a kocsit (nem emléxem 100%-osan hogy hogy volt, de tom, hogy vmi ilyesmi).
    Namost amikor a csaj elkezd rinyálni. A fickó se ül fel a hullámvasútra, így a kamerája se kerül fel, mégis kisiklik a cucc…

  6. Iszonyatosan gáz volt már a 4. része is, olyan halálesetek voltak benne, hogy az agyam eldobtam.
    Egy kis Spoiler a 4 részből vigyázz!:
    Szoktam fűvet nyírni sokat, egy kővel nem lehet megölni senkit, főleg úgy. A medence szivattyúja nem szív fel senkit szőröstül bőröstül, meg még sorolhatnám. Hatalmas baromságok voltak benne.

    Baj, hogy erről is 2345235 bőrt akarnak lehúzni. Jó volt az a 3 szép, kész, vége, ok. Bár amcsiban divat a horrorfilmek agyonölése (Hellraiser 8 rész, Nightmare on Elm Street 8 rész – 7 + 1remake -, Saw 7 rész, Chucky 5 rész, Halloween 10 rész tokkal vonóval stb..) és ezek színvonala sem üti meg a mércét. Gondolom addig megéri nekik feszegetni a történeteket, míg a nép eszi. 50-ből megcsinálnak mondjuk egy részt és hoz 120-at. Aprópénz ez egy nagyobb produkcióhoz képest, de a sok kicsi sokra megy. Ha részenként hoz 60-70 millát akkor is 7 rész alatt hozott 420-490 millát. Így nézve meg már nem is olyan rossz ugyebár.
    Csinálják csak a szemetet, Hollywood mostanában marhára ért hozzá, mi meg majd elégedetlenkedünk amikor elénk vágják a moslékot a menzán!

  7. A Freddy sorozatból is voltak mélypontok és kiemelkedő darabok váltakozó sorrendben. A 4. rész elég idétlenre sikerült, de ez az 5. jobbnak ígérkezik. Tetszik az újítás is, bár szerintem ha a korábbi részek trükközéseit nézzük, akkor ez is hamis ábránd lesz valszeg.

    Tony Todd szerintem mindegyikben volt, ő mondta el, hogy hogyan győzhetik le a halált…

  8. Nagyon divatba jöttek ezek a lőjük le az egész filmet típusú trailerek…

    Az első két rész nekem is nagyon bejött. Szerintem a 3 volt a leggyengébb, mondjuk a 4 sem volt valami erős de nekem még is jobban tetszett. Főleg a főcím fogott meg! :)
    Ezt is megfogjuk nézni bár nem hiszem,hogy moziban. Ez olyan tipikus barátnővel, otthon összebújós movie.

  9. UEVCS 2011. 07. 08. 9:36
    Így van… ezt több helyen is olvastam. De engem annyira nem zavar, biztos akkor a halál kitalált mást.

    Prothean 2011. 07. 08. 15:55
    Szerintem is baromi idegesítő az ilyen trailer… de kérdezem: Szerinted milyeneket lehetne berakni egy olyan filmnél, ahol duma duma duma van, azt amikor történik valami, akkor általában az halállal is végződik? Kivételesen megbocsátom neki.

  10. Az elsőt nézem most…bocsi már csak néztem.B,de a nagyon rossz értelemben(nem igazán lehet véginézni).van ennél is rosszabb?(költői kérdés)

  11. Pocok: Ott a válasz a kérdésedben “szerinted milyeneket..” Ez a többes szám zavar engem. Mi a tökömnek 20 trailer?
    Az első általában csak sejtet dolgokat. A második pedig mindig spoileresebb. Felesleges ennyi. Ha pedig csak így lehet eladni a filmet,hogy a vetítés előtt bemutatom a 90%-át akkor az már régen baj….

  12. Én a negyedik részt első 3d-s halálközeli élményként könyveltem el. Klassz volt a látvány (motorblokk az arcod felé röppen pl) és a vége főcím alatt a röntgenes képek is tetszettek,elég eredeti volt. Viszont a történet semmi újdonságot nem ad az első rész óta. Jobb témák is vannak “vérfröcskölős élve ledarálós” horrorra. Azért lehet hogy ezt is megnézem, mert szeretem a műfajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.