Heti mozibemutatók: július 7

Persze mindenért szóltok off kommentben, de azért nem, hogy elfelejtettem a premiereket csütörtökön. Pedig a Micimackó érhet egy olcsóbb napot simán. Vagy egy rendeset is. Kinn a Zookeeper és a Horrible Bosses indít, szóval a vígjátékokat tolták meg, akcióban királykodhat plusz egy hetet a Transformers 3, de ennek vége lesz csütörtöktől, hiszen jön a Potter-gőzhenger.

 • Micimackó
  (Winnie the Pooh)
  – és nem 3d.

 • A turné
  (Turneja)
  – szerb-boszniai vígjáték.
human
írta
2011. 07. 09. 02:29
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 7” bejegyzéshez

 1. Nem tudja valaki mi lett a water for elephats-el? Még anno fölírtam a naptáramba, és ugyanakkor kéne jönnie mint a HP7-nek, de tegnap néztem porton, és nem írja a várható filmek közt, sőt mozik oldalain se látom :S

 2. Csilla: eredetileg májusban, pár héttel az április 22-i amerikai premiert követően került volna bemutatásra idehaza. A forgalmazó azonban idővel elcsúsztatta nyárra a tervezett bemutatót, mára pedig végérvényesen kiderült, hogy hiába az elfogadható kritikák és a korrekt bevételek, itthon csak DVD-n jelenik meg a film.

  A Vizet az elefántnak nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó film, ami hasonló bánásmódban részesül, aminek stúdiója és a hazai forgalmazója (Intercom) úgy ítéli meg, hogy nem nagyon fog hasznot termelni a magyar bemutatója – a napokban Az élet fája és a hód erre a sorsra jutott a Fórum Hungary jóvoltából. Ez egyébként azt is jelenti, hogy a júliusi mozis hónap is “kivételesen gazdag” lesz premierekben, jelen állás szerint legalább 8 filmet láthatunk idehaza.

 3. a Your Highness időpontjáról lehet tudni valamit? annak is 7-én kellett volna jönnie, ha jól rémlik

 4. ungarosaurus – ez tök vicces, éppen az ilyen filmekért ülnék be moziba. mivel DVD-n jó eséllyel 4-5ezer lesz az áruk, 2 mozijegy meg 2ezer, így mindenkinek a fantáziájára bízom, hogyan nézem majd meg ezeket.

  nem hiszem el, hogy nincs annyi igényes moziba járó, hogy csak altesti humoros vígjátékokat és üresfejű akciófilmeket éri meg behozni.

 5. Malachi: egyetértek veled! De hát látod, a népnek ez kell. Kicsit sajnálom, hogy ennyire elbutítanak minket. Ez van.

 6. Sztike: A Királyt is levette a magyar forgalmazó a palettáról:) Sorry :)

 7. Malachi: Nem muszáj megvenni DVD-n, van kölcsönző is ami jelentősen olcsóbb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.