Jack and Jill-előzetes

Ez.

Mi.

VOLT?

A Just Go With It és a Grown Ups producerei elhozzák nekünk Sandlert, amint két személyt játszik, akikből az egyik nő. Mert hát az mindig comedy gold, amikor egy pasi nőnek öltözik, elég csak megnézni az Irigy hónaljmirigy munkásságát. Haha. Nyilván ezért nincs sok írott poén a Jack and Jill előzetesében, hiszen minek írni az alaphelyzet mellé. Érted, She is He.

HD a na.. őrülteknek.

Sandler le van égve?

19 hozzászólás a “Jack and Jill-előzetes” bejegyzéshez

 1. Sandler olyan hatalmas színész, hogy még nőnek öltözve is el tudja játszani Sandlert.

 2. van amikor vicces tud lenni h beöltözik nőnek a pasi(valahogy példa az nem jut eszembe most),de ez nem az

  ráadásul sandlerből általában 1 is bőven elég,van ahol sok is,pedig nem is utálom még reflexből őt

  human kérdésére pedig,remélem h le van égve hamár ilyeneket csinál

 3. “human kérdésére pedig,remélem h le van égve hamár ilyeneket csinál”

  szerintem meg rettenetesen jól szórakozik közben. így a legjobb dolgozni. ha az ember élvezi, amit csinál.

 4. na ebben a filmben mindent kipróbálhatott Sandler amihez kedveve volt,garázdálkodás fűnyíróval,jetsky a medencében….cool!

 5. szerintem ha a fiú ikertesóját játszaná, kevésbé lenne égő.

  amúgy úgy érzem, ez az első lépcsőfok eddie murphy bölcsek kövére felé. ahol minden szereplőt ő játszik, hogy minél többet finghasson. (az amerikába jöttem a kivétel)

 6. Nagyon nem szeretem, ha férfi öltözik nőnek, és itt is fura, de valahogy tudtam 1-2 dolgon mosolyogni. DVD-n rendben lesz. És én is inkább winnie-vel értek 1et. Sandler részéről már egy ideje “örömfoci” megy.

 7. khaos 2011. 07. 09. 2:33

  Csak egy klasszikus példa: Van, aki forrón szereti

 8. Sandler a Csontdaráló óta le van égve filmszerepileg. Talán a Zohan volt kivétel, de az is csak Turturro szerepe miatt, meg mert annyira kretén film volt, hogy elrontani nem nagyon tudták. Eleve a Happy Madison Stúdió filmjei vagy nézhetetlenül szarok, vagy túl kretének ahhoz hogy ne nézd meg (Pl.: Strange Wilderness, Grandma’s Boy). Nem komálom Sandlert.

 9. WTF.. Al Pacino???? Egy ilyen filmben?

  Amúgy tényleg vannak pozitív példák, a Van, aki forrón szeretivel abszolút egyetértek, de nálam az Aranyoskám is toplistás darab. Érdekes amúgy, hogy abban Dustin Hoffman kb. tényleg elment volna nőnek, itt viszont össz-vissz annyit csináltak, hogy ráhúztak Sandlerre egy parókát.. Az egyetlen Sandler-vígjáték, amit szeretek, az 50 első randi, mert szerintem meglepően kedves film lett, a legtöbb viszont nagyon alpári. Oké, még a Spangol nem rossz. Ez viszont nagyon trének néz ki, hihetetlen, mennyire zuhannak a vígjátékok színvonalilag, régebben nem nézték ilyen hülyének a nézőket.

 10. Al Pacinonál jobban csak magamban csalódtam az elmúlt pár percben… (Felröhögtem az utolsó mondaton. Shame on me.)

 11. Ha egy férfi nőnek öltözik az SOHA nem vicces.Lehet bármekkora színész, zenész vagy akárki, tisztelhetem Én is és a világ is akármennyire(nem erről az esetről van szó Sandlert nagyon nem bírom) szóval ez a nőnek öltözöm dolog kurvára:

  1.Unalmas
  2.Lerágott csont
  3.Poéntalan
  4.Gusztustalan
  5.Látensbuzis
  6.Buzis
  7.Unalmas
  8.Szégyenteljes
  9.Kiábrándító
  10.Hányingert keltő
  11.Unalmas…

  Ez mindennek a legalja a lejtő vége, a legalsó szint alatti alagsor pincéjének a feneke…

 12. Úristen micsoda egy újabb “remekműnek ” lehetünk szem és fültanúja…..Már aki….Ez a “film” elég fosch-nak tünik…? Tévedek…Egyetértek az előttem szólóval….UNALMAS téma…Miért nem csinál drámát vagy sci-fit/miért ne?/??Brrraaaa…

 13. Ez valami szörnyetegnek néz ki, pedig van pár jó filmje Sandlernek (pl. Üres város, bár az talán inkább Mike Binder zsenialitását dicséri), ha pedig már szóba került a Mirigy, nem hiszem el, hogy a BTK-ban nincs egyetlen paragrafus ami alapján ne lehetne életük végéig lecsukni őket, vagy inkább azokat, és szabadon garázdálkodhatnak…

 14. Nemrég néztem meg a Kellékfeleséget, azt hittem attól már nem lehet sz@rabb Sandler film, de hál’isten úgy látom mindig van lejjebb. De legalább Katie Holmes a helyére került :D

 15. miért gondolja vki is, h sandler vicces, én mindössze 2 jó filmjét láttam, a zsidó titkosügynököt, meg amikor milliomosként 1 hónap alatt el kellett végeznie az általánost :)

  Venefius-szal nem tudok egyetérteni, amikor a monty python tagjai nőknek öltöztek, az frenetikus volt, de ők végiggondolták azt amit tesznek….
  amúgy a listád kiválóan alkalmas az adam sandler filmek jellemzésére ;)

  Égenjáró, a mondatod ül xD

 16. az tuti, hogy elég fárasztó lesz..
  de a végén, a twin power-es résznél felnevettem.. ugye nem köveztek meg? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.