Emelik a tétet az új Majmok bolygója trailerben?

We call it… A drámára gyúrtak rá az új trailerben. Van benne pár új jelenet, nem teljesen ugyanaz mint a múltkori mindent elmesélő. Ugyanaz mint a múltkori, csak most a yahoonál van és HD-ben is megnézhető. A lejátszók közötti 18 másodperc különbség zavart meg, mivel igyekeztem nem figyelni a trailerre a rengeteg spoiler miatt.

HD a nagyoknak

16 hozzászólás a “Emelik a tétet az új Majmok bolygója trailerben?” bejegyzéshez

 1. Ez az előzetes szerintem már túl sokat mutat, konkrétan elmesélte az egész filmet elejétől a végéig. A történet elég komolytalan mai szemmel nézve (pár okos majom leigázza az emberiséget…) ezért remélem a dráma nem lesz súlytalan, főleg miután kiszabadulnak a majmok. Egyébként várós, hiszen idén nyáron eddig a Super 8 kivételével egy értelmes sci-fi sem volt.

 2. Az első trailer alapján azt gondoltam, hogy egy tipikus badass trailert raktak össze, de ez a mostani tökéletesen megduplázta a várósfaktort, valami iszonyatosan erőteljeset csináltak most, nekem teljesen átjött, a hideg futkosott a hátamon végig, a zene egyszerűen tökéletes, hatalmas pirospont a trailer keszítő brigádnak, imádom:>
  Külön pluszpont, hogy ebben a filmben láthatom majd John Lithgowot, akit én a Dexter sorozatból ismerek, és egy egész évadot vitt a hátán.

 3. Jó színész. Játszott többek között a 2001 Űrodüsszeia folytatásában, az 1984-es 2010 – A kapcsolat évében. És igen a Dexter 4. évadában is zseniálisan alakított.

  A trailer nekem is nagyon tetszett.

 4. A trailer tényleg mindent elmondott. Egyedül a finálét nem. No mind1. Érdekes lesz azért még.

 5. ezek az eltúlzott cgi arckifejezések a makiknál elég élményrombolóak lettek, de hát hogy máshogy lehetne ábrázolni, hogy szuper intelligensek, ha nem közelít minden második percben rá a fejükre a kamera ahogy ráncolják a szemöldökeik. ettől eltekintve még bármilyen lehet és az előző majmok bolygója filmeket elnézve, ez bizony várós (sosem voltam rajongója a klasszikus sorozatnak sem, de elsősorban a megvalósítás, nem az ötlet miatt). az eddigi előzetesek alapján azért ellehet mondani, hogy komolyan vették a sztorit, mindig bírtam az ilyen mese/realizmus mixeket. remélem a víruskampányt még jobban megtolják egy-két “hivatalos-tudományos bizonyítékkal”.

 6. Ez az augusztus mozit tekintve elég sűrű lesz :) Ezt a filmet várom legjobban a Zöld lámpás, Amerika kapitány és Cowboys & Aliens mellett :)

 7. a trailer elég libabőrös.
  elérték, hogy érdekeljen a film, még úgy is, hogy lehet, hogy tudom milyen fordulatok lesznek benne.

  csak én látom úgy, hogy lesz valami szerelmi szál is a majmok között?

  valahogy nem lepődtem meg, hogy Andy Serkis a maki :)

 8. Nem akarok udvariatlankodni, de milyen új jelenet volt benne? Nekem dettó ugyanannak tűnik, mint a múltkori trailer.

  Nekem egyébként a film absolute nem város; nincs az az isten, hogy kiadjam a pénzt a mozijegyre,szóval elég ez a mesélős trailer.

  Arra mondjuk mindenképp kíváncsi leszek – reméljük valaki majd elmondja – hogy egy maroknyi főemlős hogy igázza le az emberiséget.

 9. Nincs benne új jelenet, ugyanaz a trailer mint a múltkori de ettől függetlenül várós nagyon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.