The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn másodszor

A Spielberg által rendezett animációs film újabb traielrt kapott. Többet láthatunk a főszereplőből, és hát a renderelés jelenlegi csúcsáról. Lehet, hogy besétáltak a csapdába, és pont nem fog tetszeni az embereknek az élők ábrázolása… szerinted?

human
írta
2011. 07. 11. 19:27
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn másodszor” bejegyzéshez

 1. Nekem nagyon várós, full estés ingame video :-)
  Szerintem novemberig még csiszolnak rajta, de jó pár dolog így is brutál szépen néz ki. Azt hittem, hogy mellényúlnak, de érdekes ez a megvalósítás és jobban illik az eredetihez, mint ha élőszereplős lett volna. Rajzolt klasszikus rajzfilm pedig már nem nagy divat manapság, talán az lett volna a méltó folytatás.. de várható volt, hogy úgy nem csinálják meg.

 2. Passz, nekem sosem tetszettek ezek a filmek, Zemekis és a Spielberg-Jackson duónál is félresiklásnak érzem ezt az eddig karrierjüket tekintve.
  Ez nekem még DVD-n se nézős, de lehet, hogy van, akinek bejön, ha sokan vannak, még siker is lehet, bár én ebben nem bízom…

 3. Pedig az Avatar esetében megtudtuk, hogy nem számít a látvány, de azért csak kiderül, hogy mégis. Az X-Men-nél pölö a posztereken ment a nyavalygás (ami alapból vicces), hogy jaj, hogyan néz már ki, aztán csak marha jó lett. Ez is simán lehet jó, ennyiből azért nehéz megmondani. Én várom, és valszeg jó nagy siker is lesz.

 4. Én elfogult vagyok Spielberg-el,ugyhogy nekem tuti be fog jönni.Igazi kalandfilmnek tünik,amiböl igen kevés jót látni mostanában sajna…

 5. Nagyon sajnálom, hogy nem élőszereplős illetve a “leesik a fickó a lépcsőn-a kutya meg eltakarja a szemét” rész nagyon GÁZ(minden családi filmben van egy ilyen “az állat eltakarja a szemét mert valaki elesett” rész) viszont ezek ellenére tényleg jónak ígérkezik!

 6. csak nehogy ugy járjon mint az anyát a marsra ott is probáltak élethü animáciot.

 7. Engem az zavar, hogy amennyi pénzből ezt megcsinálták, leforgathatták volna élőszereplős változatban is…
  És akkor ki melyiket nézné?
  Ez érdekelne engem…

 8. Igazából itt a célt nem értem. Élethűt akartak? Nem hinném, mert ahhoz túl meseszerű. Meseszerűt akartak? Nem hinném, mert ahhoz néhol túl élethű. :) Így kicsit fura az egész. Amúgy a renderelés jelenlegi csúcsát inkább a legújabb Tomb Raider játék debut trailerében lehet látni, na azt érdemes megkukkantani!

 9. a látvány egyedülálló! élőszereplős, de mégsem, rajzfilm, de mégsem. őrzi a klasszikus feelinget, hajaz a képregényre. súlya van a karaktereknek, szóval baromira összerakták.

 10. Én várom..:) Nekem új az egész világa Tintin-nek és örülök, hogy egy ilyen egyedi karakter végre nagy vásznon is szerepelhet, főleg úgy, hogy egy új technikával és Spilbergel van mindez létrehozva.. Kár, hogy a bukás szinte könyvelhető.:(

 11. GTSylar: jól néz ki a Tomb Raider előzetes, de azért egy Digic film még mindig sokkal szebb. nézd meg pl. az Assassin’s Creed Revelations E3 trailert, magáért beszél.

 12. Igaz de az egy 4 perces trailer mig a Tin egy egész estés film ahol a költségvetésre odda kel figyelni.

  Amugy kiváncsi lennék hogy ha készitenének egy olyan filmet amibe viszaadják azt amit a játék trailerek adnak képileg és hangulatilag az mien lenne.=)

 13. Ez a trailer jobban meggyőzött, mint az első, de még mindig jobban tetszene élőszereplős Indiana Jones féle kalandfilmként. Ennek ellenére várós, mint minden Spielberg.

 14. Hát, szerintem csodaszép. Nekem az eddigi Zemeckis-féle motion capture-ös filmekkel se volt bajom, és gondolom, azért nem élőszereplős, mert így még nagyobb szabadságot kaptak az alkotók, mintha még a színészek ilyen-olyan képességbeli korlátaihoz is alkalmazkodniuk kellett volna.

 15. Nekem jobban tetszett volna, ha a szereplők jobban hasonlítanak az eredeti képregény karakterekre és nem pedig az élő szereplőkre. Szerintem akkor is lehetett volna baromi részletes animációt csinálni. Véleményem szerint akkor sikerült volna egy igazán hangulatos, új világot teremteni. De lehet, hogy velem van a baj, hiszen a Polar express sem a szívem csücske az animációs filmek közül.

 16. Parádés ez a látványvilág. Az meg nagyon aranyos és közel áll a valósághóz hogy ha a macska a szűnyegbe fúrja a karmát akkor nem tud gyorsan kiszaladni a lábad alól és elbotlasz benne:)

 17. Hát… én nem nagyon értem, mi ennivaló van ezen a technikán… Gáz volt a Polar, a Beow, de ez is az lesz. Ez egy playstation-minőség… :(
  Vártam a beharangozótól. Aztán így látva… van, akinek tetszik ez a faarc-világ? Ez a súlytalan figura-világ? Itt sem fognak meg más tárgyakat a szereplők… mindig van egy kis hézag… :(
  Csalódás…

 18. Ahogy nézem ez több kötetnek az egybedolgozása. A főszál jó választás, bár a “Unicorn” pont egy kevésbé lövöldözős-rosszemberes-kalandos része a sorozatnak. Engem ez a technika nem zavar, ez izlés kérdése, akinek nem tetszik elég azt mondania, h nem tetszik, nem lesz ez attól sz@r.

 19. Szerintem olcsóbb lett volna rendes élőszereplős kalandfilmnek leforgatni.

  Kihagyom.

 20. Azt azért tényleg nem értem, hogy ezt playstation minőségnek mégis hogy a retekbe lehet kinevezni. Lehet hogy az a baj hogy szakmabeli vagyok, de ez megint ilyen ép ésszel alig felfogható színvonal…

 21. Mondjuk az Avatar első előzeteseinél is sok ember osztotta az észt meg okosabb volt a többi hozzászólótól kezdve az egész Wetán át James Cameronig, hogy ez gagyi és bukni fog és mittomén. Aztán persze látványosan nem lett igazuk.

 22. – What have you done?
  – I lit a wee fire.
  – IN A BOAT?!

  Nekem amúgy nagyon tetszik eddig a film, szerintem moziban nézős.

  A “playstation színvonal” tényleg nevetséges kifejezés – ennél élethűbb animációt nagyon keveset (ha egyáltalán) láttam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.