Flyin Hi: Bourne, RoboCop, Oldboy, Paperboy, Evil Dead

Jelenleg Edward Nortonnal tárgyal a stúdió, hogy a Bourne Legacy-ban ő legyen a rosszfiú, akit Jerey Renner lenyom, mint egy taxiórát. Rachel Weisz is jön majd a Tony Gilroy által rendezett filmbe.

Lee Daniels (Precious) ezúttal legközelebb a The Paperboy című könyv feldolgozásával jelentkezik. Két testvér nyomoz egy halálra ítélt rab ügyében. A kivégzését várót John Cusack alakítja. A filmben elvileg még szerepel Zac Efron, Nicole Kidman és Matthew McConaughey is.

És akkor jöjjenek a pletykák. Az első rögtön az, hogy Chris Pine kaphatja Murphy szerepét a RoboCop remakejében. Úgy tűnik mióta megvan az új rendező, Jose Padilha, azóta tényleg feléled a projekt.

Szintén pletyka, hogy az Oldboy főszerepéről éppen Josh Brolinnal tárgyalnak. Háát, mit hoz ki Spike Lee ebből.

És ha már pletykák, akkor jöhet a tejszínhab: Bruce Campbell elvileg megerősítette, hogy készül az Evil Dead remake féleség. Federico Alvarez rendezné, Raimi a producer, és Bruce szerint cool és scary.

6 hozzászólás a “Flyin Hi: Bourne, RoboCop, Oldboy, Paperboy, Evil Dead” bejegyzéshez

  1. Human, ez most véletlen elírás (Ed Norton – jófiú – lenyomás) vagy irónia, ami nem esett le, esetleg lemaradtam valamiről?

  2. Balakin Detto! De hallva a Jose Padilha nevet nem tudok semmit sem mondani; se jót sem rosszat. Talány annyit, hogy a nevéhez fűződik pár noname produkció, legalábbis az imdb szerint. Pedig Murphy többet érdemelne egy ZS kategóriás remake-nél, de még a B kategóriánál is! Viszont Chris Pine még akár jó is lehet.

  3. Na ne máá’ ! Mivan Sam? Elfogyott a lóvé? Hogy engedhetted Hogy a “Gonosz Halottak”-hoz hozzányuljanak….MESTERMUNKA!!!! Minek “piszkálgatni”? Irgum-burgum:((!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.