Sherlock Holmes: A Game of Shadows-előzetes

És akkor végre itt a Sherlock Holmes 2 előzetese. Mindent be kell vetniük, még a női ruhába öltöztetett Holmes-t is, hogy legyőzzék Moriarty professzort. Robbanások, mocsok, még több akció?

Amúgy a trailer szerintem nem sikerült jól, bár azért vannak remek részei.

Mindezek mellé az USA Today még egy cikkel és pár képpel is kedveskedett nekünk.

HD a nagyoknak.

20 hozzászólás a “Sherlock Holmes: A Game of Shadows-előzetes” bejegyzéshez

 1. Azért a végére jó kis trailer ez. Bár a film nem hinném, hogy többet fog nyújtani az előzőnél.

 2. Ehh… kicsit soknak tűnik ez már. SH nem egy James Bond. WTF?
  Szerintem átestek a ló túloldalára. Persze nézős lesz, de nem ő fog megmaradni bennem, ha SH-ra gondolok…

 3. Ez egy szórakoztató látványfilm lesz, csak úgy mint az előző, bár a szórakoztatás relatív. Attól, hogy milyen az igazi Sherlock Holmes, Ritchie már az első résznél eltávolodott. Egy olyan filmet csinált, ami mostanság érdekli az embereket, vagy inkább amit jobban el lehet adni: tele akcióval, látvánnyal, szép nővel, poénokkal.

  Viszont Robert Downey Jr. és Jude Law fantasztikus együtt. Persze, hogy nézős, az ilyen filmektől kikapcsol az agyam és csak élvezem, nem várok semmi világmegváltó dolgot.

 4. Az előző film szerintem éppenhogy a valódi elgondolásban mutatta be Holmes-t. A Jeremy Brett féle sorozat volt az ami kissé eltávolodott a regényben leírt figurától, de azokat is imádtam. Watson az egyik regényben leírja Holmes képességeit, és kiváló bokszolónak és kardforgatónak mondja el, továbbá önmérgező életmódot folytat, kevés humán ismerettel rendelkezik.
  Bocs az offért! :)

  A tailer kissé fura nekem így elsőre, de tutira nézős! Ezt a párosítást tényleg eltalálták.

 5. Szerintem is sok egy kicsit. Mitha a Vadiúj Vadnyugat (Még leírni is szörnyű!) kistesója lenne néhány jelenet. Remélem nem ezek lesznek többségben.

 6. Nem tudom mit nyávog mindenki. Úgy is mindannyian megnézzük, és jót fogunk mulatni, ez tuti. Én várom ezt az új James B..izé Shelock filmet.

 7. Ez a zene volt az első rész trailerénél is :/
  És a végén a face-hand dolog is volt az első részben..
  Szerintem az elsőhöz képest pocsék

 8. Jaja, látom már beelőztek, de annyi jó zenéje van az ES Posthumus-nak, és már megint az Unstoppable-t vették elő (az új albumról a “Kalki” is illett volna ehhez az összeállításhoz).

 9. Az első rész ötlete még tetszett, aztán miután megnéztem a moziban, eléggé fanyalogtam, nem volt igazán jó. Nem is azzal van a gond, hogy milyen a film, hanem azzal, hogy miért kell megújítani, megreformálni mindent, csak hogy a mai közönségnek is megfeleljen. A mai közönség akkor bambább (akinek nem inge, ne vegye magára), vagy mi? Képtelenek megérteni, felfogni és élvezni a régivágású filmeket, és csak az ilyen leegyszerűsített, mai light verziókat szeretik? Nem azt mondom, sok mindennek jót tesz a reboot (JB, Batman), de nem mindennek. Így kicsit olyan érzés, mintha nem Sherlock Holmes-ot néznék, hanem mintha minden össze lenne ömlesztve, és ez egy darabja lenne a mai langyi filmözönnek, de semmitől nem különbözik a többitől. Előre képesek vagyunk elmondani a sztori minden fordulatát. Ez így nem jó. És nem, nem kell mindig agykikapcsolásra hivatkozni, ugyanis ha képesek okos nyári blockbustert is letenni az asztalra (pl. Inception), akkor ezeknek nincs létjogosultságuk.

 10. Hát a Batman se hasonlít a régihez..

  Szerintem ezzel semmi probléma nincs, én odavoltam a régi Sherlock filmekért is, mai napig néha előveszem őket és nézek belőlük, de valahogyan mégsem csalódtam az újban, nem mondtam h 10/10es de engem például az első rész végig magával vitt, és szerintem a másodikban sem fog senki csalódni.

 11. Fincher mellett Guy Ritchie a kedvenc rendezőm,de nekem csalódás volt az előző Sherlock(se színe,se szaga,se hangulata,se stílusa,izgalom meg végképp zero).Reménykedtem ,hogy az új filmben lesz valami nem mainstream is,de sajnos úgy tűnik ugyanaz lesz,mint az előző csak még több akció(ásítás).

 12. Jónak tűnik. Emelték a téteket, mint a folytatásoknál szokás, ha nem esnek túlzásba akkor legalább annyira jó lesz mint az első. Vagy jobb.

  Misslilo: A face-hand dolog az pont azért jó, mert volt az első részben, csak éppen “fordítva”, ott Holmes nyomott valami izét Watson képébe itt meg ugye pont az ellenkezője. És totál ugyanazt is mondják, csak felcserélve.

 13. Renton: Ha elolvasod újra a kommentemet, rájössz, hogy egy percig sem állítottam, hogy Batman a régihez hasonlít…

 14. A zenét én se értem, de egyébként ígéretes anyagnak tűnik. Ha az első részből felidézzük azt a jelenetet, ahol Downey a ringben harcol, akkor nem igazán meglepő hogy Sherlock mikre képes. Persze a régi adaptációkban ez nem jött elő, de ez egyen a legkisebb baja a filmnek. Law meg Downey úgyis elviszi a hátán az egészet.

 15. Látom Lisbeth Zalander befutott a trilógiával. :D
  Kiváncsi leszek ebben mit mutat.

 16. Hol van Rachel McAdams ??? ne hogy már ne legyen benne… eddig benne volt a stáblistába! ez az új csak féleség nagyon nem jön be. AMúgy tuti megnézem az első rész is kedvenc lett

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.