Akkor az Evil Dead remake

A tegnappal ellentétben immáron nem csak pletyka. A stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy készül az Evil Dead remake.

Fede Alvarez első egészestés filmje lesz, a már kész forgatókönyvet pedig Diablo Cody (Juno, Jennifer’s Body) dolgozza át éppen. A producerek: Sam Raimi, Rob Tapert, Bruce Campbell.

Továbbra is az a cél, hogy a modern technika segítségével jobban ránk hozzák a frászt. Ez alatt mindenképp a 3D-t is értik valószínűleg, nem csak a jelenlegi trükktechnika égbemenetelét.

A munkák mielőbbi megkezdése lebeg a szemük előtt, eléggé sürgetik a filmet, szóval könnyen lehet, hogy már jövőre nézzük tényleg.

human
írta
2011. 07. 14. 05:35
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Akkor az Evil Dead remake” bejegyzéshez

  1. nyehh..minek!?? minek mindennek reboot? pláne egy filmnél,ami úgy jó kb. ahogy van? mert csinálnak egy 50-es,50-as évekbeli horrorból remake-et,oké, lássuk ma hogy nézne ki.De az Evil Deadben semmi bántóan szar effekt nem volt,ami miatt újra kéne csinálni…

  2. valahol érthető, már többször szó volt róla, hogy a mai mozibajárók nem igazán ismerik, csak egy nagyon erős rajongói bázisa van, stb, stb.

    azért a régi trükkökön tényleg lenne mit feltuningolni, de remélem, nem béna 3d-s ijesztgetést akarnak

    viszont így talán több esély van egy 4. részre :D már ha siker lesz persze

  3. Én úgy érzem, hogy abba a bizonyos rajongói bázisba tartozok:) Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, bár szerintem az eredetit nem fogja überelni(de tévedni emberi dolog, és nem is lenne baj ha most megesne:P)

  4. ’83-ban (!) láttam egy havernál, nekik már volt akkor videójuk, és napokig nem tudtam aludni, úgy be voltam szarva éjszakánként…:) a riméket meg nem nézem meg, még akkor se ha ribút

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.