John Carter-előzetes

Bár a bemutató még baromi messze van, de már most felfednek nekünk pár dolgot a John Carterből. Ilyen egy jó trailer. Persze a CGI-n még dolgozni kell, de nem a tipikus “epic” filmzene van alá rakva, ami rögtön dob rajta.

Érdekes lesz, hogy Taylor Kitsch elbírja-e a főszerepet a vállán. A történet szerint a Marsra kerül a földről, ahol láthatjuk, hogy mindenkit meg kell mentenie. Mindezt Andrew Stanton (Wall-E, Finding Nemo) rendezésében.

HD a nagyoknak

human
írta
2011. 07. 14. 20:50
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “John Carter-előzetes” bejegyzéshez

  1. Tetszetős. Reménykedem nagyon, mivel a regények gyerekkorom nagy kedvencei. De nem úgy volt, hogy Robert Rodriguez projektje lesz?

  2. ellenállok, nem nézem meg, de már nagyon jöhetne a rendes film :D
    nekem is a kedvenceim között voltak régen a mars könyvek, szóval van egy elvárásom, és ráérek koppanni :)

  3. A cím az Asylumos film miatt lett az ami? :/
    Sajnos nem túl figyelemfelkeltő. Átlag földi halandó aki nem látott egy trailert se, nem olvasta a könyveket se, az bizony a cím alapján nem gondolná, hogy ez egy sci-fi film. Persze utána lehet(ne) olvasni…
    Azért bízok a magyar címferdítőkben, hátha most jól csinálják :)

  4. FZoli: de hát neki készült a trailer, hiszen eddig nem halott róla most meg látja hogy gépek repdesnek, ott egy zöld idegen, ergo scifi.

  5. bevallom, elsőre, csak így név alapján én nem gondoltam volna, hogy scifi, inkább valami krimi jutott eszembe, de látva a trailert már világos és erősen vonzó a dolog :)

  6. Ha valakit érdekelne, a dalt (My Body Is a Cage) Peter Gabriel adja elő, s azt hiszem a legutóbbi albumáról való. (“Scratch My Back”)

  7. a könyveket imádtam, ez eddig tetszik. mondjuk kicsit sok rajtuk a ruha, hehe. bele lehetne kötni, de nem teszem, tényleg jónak tűnik.

  8. Jónak tűnik és örülök, hogy egyre több ponyvát vesznek elő a filmesek a képregények mellett(illetve azidőbeli dolgokat mitn a készülő Lone Ranger vagy a kicsit félrement green Hornet). Kéne jó kis Tarzan, Doc Savage meg Shadow is már.

  9. Én nem vágom ezt a John Carter sztorit, így a trailerből nem is jönnek le az összefüggések, de kiba hangulatos. Főleg ezzel a “szomorú de mégis reményteljes” hangulatú zenével.
    Hol tudok utánaolvasni magyarul a háttérnek? Nem igazán találok infot.

  10. Lenny: Edgar Rice Burroughs a wikin, felsorolva a Mars sorozat összes könyve, több itthon is megjelent.

  11. Prince of Persia szintűre fogják csak megcsinálni szerintem. Kár érte. De ne legyen igazam.

  12. Nekem kicsit Stephen King Dark Tower könyveit idézi a hangulat. És köszönöm Andrisnak a zene beazonosítást. Törtem a fejem, hogy ki énekli a trailerben az Arcade Fire számot.

  13. Andrew Stanton már a Wall-E-nél is felhasznált Peter Gabriel dalt. Ha még pár jó dolgot átment pixaros múltjából, akkor nem lehet ez olyan rossz film. Nem ismerem a sztorit, a sci-fik meg annyira nem is kötnek le, de a rendező rajzfilmjei alapján a sci-fi környezet szinte csak körítés lesz egy jól összerakott sztori és karakterek mellett.

  14. huhh ettől a zenétől kirázott a hideg :) nagyonnagyonnagyon szurkolok amúgy Tim Rigginsnek, h megcsinálja.

  15. Tudtam. Disney.
    A könyvben Tars Tarkas és a fajtája úgy van leirva mint izomkolosszusok, hatalmas agyarakkal és “brutális ábrázattal, amiről csak úgy süt az állatias rosszindulat”. Élve zabálják föl az ellenségeiket és csak akkor tudnak nevetni, ha valamelyik társuk vagy ellenségük meghal vagy szenved.
    Erre föl, a trailerből nekem úgy tűnik, kapunk egy zöld disney mesefigurát. Sztem a szerződések már alá is vannak irva a Mekivel…

  16. Disney. szerintem ennél több információ nem kell hozzá, hogy beazonosítsa valaki. a Prince of persia is így lett elcseszve (idézőjelben, mert annyira nem volt rossz, csak hát..). Btw szerintem annak a szintjét fogja súrolni ez is. Olyan, minthogyha nagyon brutálisnak akarnák beállítani, holott csillog a Disney logó. ellentmondásos számomra kicsit.

  17. Sztem meg azért félő, hogy a sci-fi sztori párhuzamosan fog futni, a Burroughs igaz életét bemutató mellékszállal, ezáltal a marsi sztori kicsit idézőjelbe fog kerülni, sokkal inkább mesésre véve a koncepciót. De hát Disney. Ettől még lehet persze jó, meg egész pofás a trailer, bár én inkább a nagykórusos-gyorsvágások-robbanásos trailertől indulok be, azért nem rossz. Bár a marsi ébredést nem így képzeltem, mert a könyvben gondosan nyírt pázsitfüvön ébred, nem egy sivatagban. (Gondosan lelegelészik a marsi állatok.) Carter kutyija is lesz, remélem. Azt lehet tudni, hogy melyik könyvből készül a film? Több részt terveznek?
    Na mindegy, várós!! :))

  18. Tars Tarkas úgy néz ki mint egy nem is tudom… Semmi köze ahoz ahogy a könyvben kinéz a színén kívül.
    Ez el van szúrva már az elején. Kizárt hogy jó legyen. A végén a Disney felirat adja meg a végső döfést a reménynek. Minek adaptálni eg könyvet ha annyira tesznek a szellemiségére hogy az a trailerben kiviláglik? Sajnálom. Imádom a könyveket.

  19. Nem ismerem a könyveket, és a videót zene nélkül néztem meg, amiből egyvalamit szűrtem le, ha az egész filmnek ilyen lesz a látványvilága akkor képileg nulla alkotásról beszélhetünk….minden megoldás hajaz valamire. A külsők sőt még néhány belső is a prince of persia hangulatát idézi, a tömegjelenetek olyanok mint valami clash of titans utánérzet, sőt a szereplők felvételei elég egyszerűek, primitív kompozícióval. A ti hozzászólásaitok alapján ez a sztori többet érdemelne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.