43 hozzászólás a “Spidey az Ew magazinban” bejegyzéshez

  1. Én vagyok az egyetlen, aki korainak érzi a rebootot? Mikor ért véget a Póki-trilógia, öt éve? Kb. És máris “újraindítják”. Nekem ez túl korai, szóval bőven kihagyós. Max. DVD-n vagy torrentről lehúzva.

  2. csak szerintem kurva gáz ez a ruha?
    ja meg az is fura, hogy Gwen (Emma Stone) kezeli Peter sebeit, nem gondoltam, hogy már ebben a részben tudni fogja a kilétét.

  3. Venom: nézd vissza a régi posztokat- spoiler: nem te vagy az egyetlen, hihetetlen

  4. Szerintem nem olyan gáz ez a ruha, csak arra vagyok kíváncsi hogyan oldják meg a ruha ” beszerzését ” ? Mert a csak úgy lett neki, az a gáz…mint az előző filmben.

  5. Maga a ruha szerintem nem gáz…annyira. Elvégre nem divatot akar diktálni, hanem sz*rháziakat lezúzni. Viszont az arany beütéses gumicsizma. Okádék.

  6. lol leközöltek pár képet és máris le van oltva.. mi lesz még a bemutatóig? a ruhát meg gondolom magának szőtte, vagy nem de valószínűleg mindenre fény derül.
    a reboot meg részemről teljesen egyértelmű mivel az előző részekkel jócskán mellényúltak.

  7. Ez a srác még nyikhajabb pókember, mint Toby. A ruhája meg biztos úgy lesz, hogy kosárlabdákból összevarrja. :D

  8. hm, nekem maga a szereplő nem szimpatikus, főleg ezen a coveren
    azért emma stone miatt mindenképp megnézem, nálam pókit már úgyis a sárba tiporta raimi is, neki már úgyis mindegy

  9. Az azért milyen már, hogy a srác vádlija akkora, mint a bicepsze? :D
    Nem vagyok egy izomember, sőt… de azért ennél még én is vastagabb voltam tininek.

  10. Atya világ, Gwent mintha egy az egyben a képregényböl kikopirozták volna:D

    Eddig minden bejövős. Kellett ez a reboot.

  11. Aki ismeri a csodálatos pókember képregényeket akkor annak elmondom hogy Peter nem egy Vin Diesel … :D Az előző pókember filmek viccek voltak szerintem.. max az 1 ami élvezhető volt.. de kíváncsi leszek erre ez egész jól vissza adja a képregénynek a feelingjét :)

  12. blade78:
    szerinted jó volt, sztem meg kiherélte spideyt, ennyi… ha azzal a szösszenettel meg arra utaltál, hogy camben néztem, nem talált, akkoriban még javában moziztam

  13. Én bírtam az eddigi filmeket, szerintem a második volt legjobb. Engem egyátalán nem zavar, hogy rebootolják, sőt inkább örülök, hogy megnézhetem más megvilágításból is.

    Egyébként a képek alapján eddig bejövős, mondjuk a főszereplőben nem vagyok biztos, hogy jó választás volt, de ez úgyis csak a moziban derül majd ki. A ruhával szerintem nincs baj, legalább nem cgi… Ja arra azért kíváncsi lennék, hogy a cipőn keresztül hogy tapad a lába a plafonhoz. :)

  14. KeKkSz: annyira szőrös a talpa hogy átfúrja a cipőtalpat :P

    am annak mérnem örül senki hogy az eredeti hálóvető eszközt kapja, nem pedig csuklóejakuláció lesz?

    (a ruha meg sztem is cool :P)

  15. Legyen hálóvető és legyen Pókember VICCES!!!! Mert Pókember bizony nagyon vicces és az előző filmekben nem volt az! Ha ezek megvannak de a ruha szar akkor nekem mindegy(jó, egy jó sztori se ártana, az is igaz)

  16. Nekem még mindig hiányzik a jó öreg spidey, aki oltja poénokkal az ellent. Nem kell itt izmosnak lenni, nem ezen van a hangsúly. Csak az volt a baj eddig, hogy akkor élveztem valamennyire az előző filmeket amikor felhúzta a maszkot, de amikor levette sajnos akkor már egyáltalán nem.
    Nekem az igazi Peter Parker 1994-1998-ig létezett az animációs tv sorozatban.

  17. beszállok a divatcsevejbe: a ruha király. aki meg látott the amazing spider-man képregényt, az tudja, hogy Póki az gebe. vagy hát inkább szálkás. engem mondjuk hidegen hagy, de jó a karakter és a csaj is annak tűnik.

  18. az eddigi reklám anyagok jócskán odaverik a tobey-s filmeket (az első rész még jó volt, a jó cgi mozgás meg az újdonság hatása, képesség felfedezés, pankrációs szál miatt), ha mindenképpen össze kéne hasonlítani őket.
    ha még pimaszul elsüt pár szarkasztikus megjegyzést is az ellenfeleinek, akkor epic lehet. nem egy retardált ugráló bohóc kell, de remélem nem lesz olyan lúzer, mint a tobey-féle volt.

  19. Ha a ruha-téma már megvolt, nekem a frizurája nem tetszik. :) Hogy fogja bepréselni a maszk alá azt a hollywoodi feltupírozott hajkoronát? :D

  20. rcs – mindig lesz nála atomerős pókhaj-zselé. a hálóvetőbe tölti egy külön tárolóba. akció előtt egy fröccs a hajra és tadamm. látom magam előtt az egyik csúcspontot: Pókember segítene, de elfogyott a zselé és már a DM is zárva – így kénytelen végignézni, ahogy gonosz ötödikesek petárdát kötnek egy macska farkára. ez mély, nehezen gyógyuló sebeket ejt a lelkén, amit később a Zöld Manó fel is használ majd ellene a második részben.

  21. Isten mekkora egy nyálgépnek tűnik ez a gyerek:D
    A jelmez pedig tényleg fura. Hát nem lehet minden szuperhős dark knight volumenű

  22. Ha elsütik a filmben a “Nagy hatalom Nagy felelősség….”
    akkor üvöltve kikelek a moziban magamból az biztos.

    ui: Nem gondoltam hogy camba nézted. De a Spiderman 1-ben mikor volt az első ügye és elkezdett a házak közt haladni az valami frenetikus volt.

  23. Nah kérem én most főképp azokhoz szólnék akiknek van halvány fogalmuk is a képregényekről, akik csak az eddigi filmeket látták azok gyorsan húzzanak el könyvesboltba és vegyenek képregényt! Szvsz a ruha jó, mint azt sok oldalon írták az Alex Ross által rajzolt ruhára hasonlít, nincs ezzel gond kell az újdonság varázsa, mert Pókinak nem éppen volt olyan sokféle ruhája az elején, Emma Stone mint Gwen tökéletes, őszintén örülök, hogy nem lesz benne MaryJane mert felesleges első filmben sem értettem miért ő volt, a mechanikus hálóvető zseniális húzás végre úgy lesznek a dolgok ahogy eredetileg is voltak, azt meg könyörgöm vésse már az eszébe mindenki, hogy ez Pókember és Marvel egy tini kölyök akit megcsíp egy pók és szuperereje lesz, tini gondokkal, pénz problémákkal, harc közben beszól mindenkinek, mert valójában ő maga is parázik így ellensúlyozza félelmét, a Batman meg DC, egy milliomos csávó akinek mint azt Joker sokszor elmondja a képregényben szintén az Arkhamban lenne a helye, nincs mutáció, semmi ilyesmi, egy ember aki kiképzi magát és az éjszakában igazságot szolgáltat a maga módján, komor, sötét, magábaforduló stb, ezért ne hasonlítsa már mindig mindenki a The Dark Knight-hoz a bármilyen épp új képregényes, szuperhősös filmet, hiszen teljesen más képvilág, felfogás stb. A filmnek egyébként igenis kellett a reboot, mert az előzőek eléggé össze lettek csapva. Ilyenkor mondják azt sokan hogy akkor csináljak jobbat, oks lehet nem tudok, de egy jó forgatókönyvet bármikor írnék nekik, mert ha megfigyelte mindenki, akkor mind a 3 előző film egy sémára épült és nem nyújtott igazán újat. Ezért én pl bizakodva várom az új filmet és remélem végre azt fogom kapni amit kell.

  24. MrVenomJr
    Szívemből szóltál. Teljesen egyetértek mindennel, amit leírtál. Ha te nem teszed meg, én is valami hasonlót írtam volna. :)

  25. Spidey egy vékony gebe… Nincs izomzata, és NEM, ismétlem NEM izmosodott meg a pókcsípéstől! Az csak parasztvakítós fangörlsikongatós baromság volt az előző első filmben. Peter egy vékony majom, egy igazi geek, akit még miután megszerzi a képességeit is hülyére szívatnak az oskolában, mert még mindig nyeszlett és szánalmas. Na jó, ez nem így igaz teljesen, az Ultimate-ben nyeszlett és szánalmas, az Amazingben kigyúrja magát, a Spectacularben izmossá válik, és a többi és a többi… Ezek mind párhuzamos világok (Marvel Multiverse), amikben a dolgok mind kicsit máshogy történnek. Ki is jött erről egy játék, a Shattered Dimensions, és volt olyan sztorivonal csak a Pókemberben (nem tudom melyik vonalon), hogy vagy 10 dimenzió pókemberei összekerültek… Szóval elég durva a helyzet. A ruha nekem bejön, van benne valami neo-retro keveredés, és elhiszem róla, hogy ő csinálta, nem úgy, mint a csilli-villi-szuper-latex-spandex-giccs álomról, amiben Toby pattogott, mint hiperaktív nikkelbolha negyven liter energiaital után.

    Tudom, én vagyok a perverz, de engem emlékeztet a Spectacular Spider-Man rajzfilmsorozatra a képek hangulata. Linkelek is róla egy képet:

    http://bit.ly/qyQ5pJ

    Szóval nekem így ez nagyon bejön, és már nagyon várom. Remélem nem fogok vele pofára esni… De egyelőre minden tetszik!

  26. Nekem tetszik. A ruha szerintem jó, a hálóvető jó, nincs kigyúrva: jó :) A gyerekkel sincs bajom.

    Én bírtam Tobey-t, de el kell ismerni, hogy nem azt a pókit kaptuk akit megszerettünk a füzetekben. Ha valóban összekalapálnak egy közepesnél jobb sztorit és megfűszerezik egy-egy velős beszólással, egysorossal (póki részéről) akkor meg leszek elégedve.

    A látványt direkt nem emeltem ki, az szerintem úgyis a helyén lesz.

  27. A Tobey-s Pókembernél csak jobb lehet. Marha szar volt, már bocs attól, akinek tetszett.

  28. KömKel az ember akkor néz ki arányosan, ha a vádlija, bicepsze és nyaka kerülete ugyanakkora. :D

  29. Még mindig az a véleményem (igen, lehet megint sajnálni), hogy nem kellett volna a reboot, csak új színész, és mehet minden tovább, mint a Bond filmeknél. Most megint elölről kezdődik minden, hát vazz, “sose érünk a végére”… :-)))

  30. csak a ruha gáz egy kicsit, de b izzunk benne hogy a készítők ezt észreveszik és a második részben lesz egy kis desing váltás.

    Sokkal jobban megvagyok elégedve ezzel a castingal
    Tobey tömzsi volt meg mindig szomorúan nézett,nem genyózom, jó volt a maga idejében a film, de elismerem a képek alapján bizakodom hogy veri az előzőket.

  31. Igazából tök fölösleges előre elkönyvelni még,hogy milyen lesz a film. Nekem tetszettek a régebbi pókemberek is csak egy bajom volt hogy Peter Parker eléggé magába forduló szótlan kis valaki volt még jelmezben is pedig ha jól tudom akkor az eredeti pókember össze vissza szólogatott befele a rossz arcúaknak.
    Na mindegy én nagyon várom ezt a filmet Emma Stone miatt mindenképp.

  32. Teljesen jó lesz ez. Az eredeti Pókember filing köszön vissza a képekről!
    Emma Stone már most szimpatikus egy az egyben Gwen, mintha képregényből vették volna át és Andrew Garfield is jó választás sztem. Martin Sheent az isten is Ben bácsinak teremtette.Félek mi lesz itt ha már ebben a részben megtörténik az…hogy…:(

  33. Nekem nagyon tiniszarnak tűnik ez az egész.Ezek a színészek arcra nekem inkább mennének el valami High School Musical-ba mint a pókemberbe. Nem várom, szarul fest.

  34. Andrew sokkal szimpatikusabb színész, mint Tobey, szóval én várom. És az is tetszik, hogy Gwennel kezdenek (az meg pláne, hogy Emma Stone játssza).

    Én várom, csak jobb lehet, mint az előző trilógia.

  35. leviske: +1
    én az előző pókember filmek közül egyet sem láttam, de ezt szinte biztosan meg fogom nézni.

  36. Először nem igazán tetszett, hogy újra kezdik, főleg mert én nem nagyon ismerem, hogy milyen is volt pókember eredetileg. De olvasgattam itt és másutt is írták már, hogy valójában peter parker nek milyen is a személyisége. És valóban.. ahhoz képest az előző trilógia szemernyit nem hasonlított. Minél többet olvastam annál jobban megtetszett, hogy rebootolják… Nekem a ruhával semmi bajom sincs, de az előzővel sem volt. Andrew jónak tűnik, meglátjuk mit hoznak össze.. de tényleg.. az előzőnél valószínűleg jobb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.