Hivatalos promókép a Total Recall remakeből

Vagyis inkább PK Dick novella feldolgozásból, de szerintem többen ismerik a Schwarzenegger filmként, mint We Can Remember It For You Wholesale-ként. A rendező Len Wiseman szerint sokkal komolyabb lesz, mint a már ismert film.

Bemutató jövő augusztusban, addig még lesz idő bőven információcsorgáshoz a magát Euromerica és New Shanghai közötti ellentét kémnek képzelő férfiról.

Colin Farrell az új Total Recallban

12 hozzászólás a “Hivatalos promókép a Total Recall remakeből” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi leszek a filmre. Én nagy Philip K. Dick rajongó vagyok és hogy őszinte legyek nekem eddig egy film feldolgozás sem tetszett maradéktalanul.

  A teljesség köre nélkül szerintem:

  A Szárnyas fejvadászt sokan dicsérik pedig szerintem csak súrolta a könyv lényegét.

  A Különvélemény már próbálta a könyv magját megfogni, de az is inkább kifulladt a látványban és akcióban.

  A Felejtés bére inkább akcióra és Ben Affleckre gyúrt.

  DE hát majd meglátjuk. Adunk esélyt ennek a filmnek is mint az összes többinek. Várom a filmet, kitudja még valami jó is kisülhet belőle! :)

 2. tudom, hogy a kettő nem függ össze de jót nevettem , hogy Wiseman szerint komolyabb lesz mint a Swarcis, ami kőkemény R film, ezen meg meglepődnék ha nem PG-13 lenne :-)

 3. sandor8206 a stétebb hangualtra gondolt. batman és robin vs tdkr, van alapja :) bírom a total recallt, de semmi nyomasztó nincs benne

 4. Lac
  A scanner darkly valóban “eltaláltabb” mint egyéb adaptációk de az könyv alapján készült. Az adjustment borueau, total recall, paycheck, impostor, screamers, minority report viszont mind novellák alapján. A blade runner talán az egyetlen ezen kívül ami szintén könyv adaptáció, bár az szerintem is csak súrolta a könyv lényegét (a hangulata, atmoszférája viszont nagyon eltalált volt).

  A We Can Remember It for You Wholesale c. novella engem abszolút nem kötött le pedig Dick rajongó vagyok. Paul Verhoeven filmje viszont kifejezetten jól sikerült alkotás lett és szerintem hozta Dick paranoid, valóságot megkérdőjelező stílusát (némi akcióval megfűszerezve).

  Ez a remake kíváncsi leszek mit fog nyújtani de sokkal jobban örülnék ha végre valaki egy újabb Dick regényt vinne filmre (pl. Ubik).

 5. mint P. K. Dick rajongó ungarosaurussal és Shennel értek egyet, bár a Dick könyveiből készült filmek nem “annyira” rosszak, mint adaptáció egyik sem az igazi. a Szárnyas Fejvadész baszott jó film, de csak közepes adaptáció. hogy ne legyek teljesen off, az eredeti Emlékmás jó volt, de azért kiváncsi vagyok az újra

 6. Nemrég olvastam, hogy megfilmesítik az Ubik-ot.
  Viszont ezt tényleg nem kéne remake-elni, túl jó ahhoz az eredeti. És szerintem eléggé darkos volt az is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.