33 hozzászólás a “Még több Pókember-kép” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják Gyíkot(bocs ha nem így hívják eredetileg) megvalósítani.

 2. Potter előtt volt 3D előzetes, igen jól sikerült! FPS nézetből ment, engem megvett, pedig előtte is vártam.
  Ezek a képek se rosszak.:>

 3. Engem már az megvett hogy nem Tobey Maguire bamba ábrázatát kell majd bámulni.

 4. Pókember alapból cool, szóval engem is megvett, meg legalább nem a bamba arcú lesz :D

 5. Talán az egyetlen vagyok, akinek a korábbi Pókember filmekkel sem volt az ég világon semmi baja, de ezt is nagyon várom már.

 6. Vegyük inkább ugy,hogy az elözö részek voltak totál feleslegesek.Ez meg egyre jobban tetzik,a ruha is cool,az meg hogy a kezén lesz a hálólövö a legnagyobb :)

 7. Utolso kep alapjan mar biztos vagyok benne, hogy az lesz, hogy bena volt kosarban, aztan pokcsipes utan meg o lesz az istenkiraly es a sok fekat egyedul legyozi (kosarban).
  Tipikus jelenet ami utan mar nem tudok komolyan venni egy filmet.
  De ne legyen igazam.

  Foszereplo csavo meg mar a Social Network-ben is idegesitett, bar lehet csak a szinkron miatt, de most mar beleegett az agyamba a tudat, hogy utalni kell ot

 8. “Utolso kep alapjan mar biztos vagyok benne, hogy az lesz, hogy bena volt kosarban, aztan pokcsipes utan meg o lesz az istenkiraly es a sok fekat egyedul legyozi (kosarban).
  Tipikus jelenet ami utan mar nem tudok komolyan venni egy filmet.”

  -mért, szerinted nem kell sokkal jobb legyen a pókcsípés után, mint előtte volt? Kicsit nagyobbakat tud majd ugrani :)

  Én már azt unom lassan, hogy megint meghal Ben bácsi, képregényben is olvastam párszor, meg szinte minden filmbe benne van. Dehát rebootnál elkerülhetetlen.

 9. Anthony:

  De, biztos jobb lesz mindenbe, de ha erre egy külön jelenetet “elpazarolnak” az hülyeség.
  Az összes néző tudja, hogy ő lesz Pókember, nem hinném, hogy bárki is azt gondolná magába, hogy “húú de fasza gyerek lett ebből a Parker-ből, sosem gondoltam volna”

 10. Oren ,
  Miért? Még nincs jelmeze, ugyanúgy próbálgatja a dolgokat, az erejét stb.
  Ha te észrevennéd, hogy tudsz lőni hálót a csuklódból és hirtelen kicsit jobb állóképességekkel rendelkezel, nem sz.patnád a haverjaid a kosármeccsen? :)

 11. Szerintem a képekből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Majd ha a filmet láttuk tudjuk majd csak eldönteni.
  Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy milyen lett. De nekem sem volt bajom az előző részekkel. Igaz az első része tele volt kisebb nagyobb bakikkal. :D

 12. Szerintem igenis fel kell építsék, akkor is ha mindenki ismeri. Pont azon lenne a felháborodás, ha ezt átugranák. Megcsípte a pók, és hopp, már ott tartunk, hogy na akkor képességeinek mestere és rosszfiúkat üldöz? Hasonló lesz, de függ attól, ahogy tálalják. Ha pl már elneveted magad ezeken, pozitívum.
  Az utolsó két képet hamar elfelejtem, szimpi a főszereplő is, lehet moziban nézős lesz…

 13. nekemcsak azt modnja el vki h miért kelett uj pókember reboot? Az elözö sem nagyon régi, vagy ez mögött vmiféle üzhleti megfontolásos okosság van?

 14. asz0089

  Igazad van, csak attól tartok, hogy kicsit erőltetett lesz, hogy majd elkezd keménykedni, remélem nem játsza túl magát a szánalmas kategóriába.

 15. Pókember rajongó vagyok, de ez a rész… könyörgöm. Annyival lesz jobb hogy egy helyesebb pasi játssza Petert. Kiábrándító elemek: szőke csaj, nincs mary jane ( a lényeg ), gimnázium (unalmas téma!!!!). Megnézem, de tuti nem moziban.

 16. Shalafi:

  Erre azt szokják mondani, hogy ha soká megy a sorozat állandó szereplőkkel, akkor idővel azoknak a gázsija nagyon meg tud emelkedni. Legalábbis az X-Mennél az volt a mondás, hogy azért nem készült és nem is fog készülni negyedik rész, mert ha kifizetik a színészeket, alig maradt volna budget minden egyébre. Mondjuk a pókembernél olyan sok állandó szereplő nem volt, szóval kicsit én se értem.
  Azért várós

 17. Azért kell reboot sztem,mert a 3. résszel elkezdett süllyedni a hajó…És valszeg érzik,hogy ebböl a trilogiábol 1000szer többet kellet-lehetett volna kihozni.Illetve érzik,hogy van ebben még pénz…

 18. musicgirl:

  Pókember rajongó vagy? Kiábrándító elem, mint “szőke csaj”? Akkor olvass már egy kicsit utána, légyszíves. Vagy ne, de akkor meg ne mond, hogy rajongó vagy. Az utolsó két képpel meg mi a baj? Ennyi erővel a Batman Beginses símaszk, vagy a Pókember első részében a pankráció is gáz volt. Gáz volt? Nem.

 19. Predash

  Bruce Wayne esetében nem volt gáz, csak nekem vicces ahogy az a sapka a fején van, minek kérdezem én. Meg szemüveg HARC KÖZBEN, egyáltalán nem előnyös…Az indentitás elrejtését elég lett volna a maszkkal megoldani, kevésbé komolytalan.
  Meg nekem mindig is szánalmas lesz ez a vézna gyerek és kihívom a sorsom mert szuper erőm van, úgyis tudod a végét, semmi izgalom nincs benne. Tipikus szuperhős szindróma, hogy először elgyepálják majd aztán a csajszi leápolja, közben egymás szemébe nézegetünk aztán meg bosszú stb. ugyan már tiszta klisé. Meg megmutatom mennyire kemény vagyok és ellövik a NAGY HATALOM NAGY FELELŐSSÉG szöveget. Remélem nem így lesz.
  Reboot benne kell legyen de másképp akarom látni, nem új köntösben ugyanazt.

 20. Pókember első ellenfele a Zöld Manó volt a képregényben is, így az első film jobban követi a sztorit ebből a szempontból. Ami miatt viszont elcseszték, az az volt, hogy a Manó kinyírja Gwen Stacy-t, Parker első nagy szerelmét. Nekem főleg ez nem tetszett az első Pókember filmnél. Kispórolták belőle Gwen-t és a tragédiát, ami aztán Pókember egész további pályafutását végigkíséri.
  Mary Jane-t a képregény története szerint csak jóval Pókemberré válása után ismeri meg PArker, és nagyon sokáig csak barátok maradnak, nincs köztük semmi. Ebből a szempontból ez az új változat képregényhűbbnek ígérkezik.
  Kérdés viszont, hogy Lizarddal a sztori megint elbicsaklik.
  Ezúttal is kisprólják, hogy Parker elveszti a barátnőjét, vagy elvégeztetik a Zöld Manó munkáját Lizarddal?

  De ettől még lehet jó a film, én várom.

 21. proto-goblin is fennt van castnál imdb-n annak ellenére, hogy Irrfan Khan azt nyilatkozta korábban, hogy semilyen szörny bőrébe nem akar bújni a filmben (cgi-vel helyettesíthetik). én ebből arra következtetnék, hogy talán zöld manó is felbukkanhat meglepetésként (ha komolyan veszik a rebootot) és kinyírja gwent mielőtt a gyík megpróbálná, ezzel megadva a cliffhangert is.

 22. tükör: hányszor de hányszor: imdb-re ne alapozzatok semmit, egy készülő filmnél. általában csak ha már kész van utána pontos a site bármiben.

 23. proto-goblint nem feltétlenül csak arra alapoztam.

  http://www.irrfan.com, http://www.comicsalliance.com, szabályosan kijelenti, hogy lesz proto-goblin.

  movies.cosmicbooknews.com, ohnotheydidnt.livejournal.com és azt ecseteli, hogy Khan IndianExpress-ben és NY Times-ban megjelent nyilatkozata szerint, nem akar semmiféle maszkos vagy idegen teremtményt alakítani, tehát valószínűleg csak Van Adder emberi alakját játssza el, és vagy valaki más játssza el a proto-goblint, vagy komplett cgi lesz, de nem véletlenül vették elő a Van Adder karaktert.

  ezért gondoltam, hogy a spekulációmnak van alapja imdb-től függetlenül. szerintem elegáns lenne az a megoldás, amit leírtam, nekik is és a nézőknek is. de remélem ennél jobban megcsavarják.

 24. Na NEEEE
  Sally Field lesz May néni? LOOOL, nem is hasonlít rá…
  De még az Ultimate Universe-es verziójára se!

  Az Ultimate-es rajzok alapján egyébként Helen Mirren tök jó May néni lenne.

 25. Amikor a vékony kezével felteszi a falra a tagot, meg ahol piros szövet van az arcán, és rávesz egy napszemüveget, na az a két kép fasza!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.