Cowboys and részletek

Ne feledjük, hogy 1-2 mozis dobás még hátravan a nyárból. Például a Cowboys and Aliens, ami a westernt keveri a scifivel. Itt egy részlet a filmből, meg egy “ígykészült, miértkészült” videó.

29 hozzászólás a “Cowboys and részletek” bejegyzéshez

 1. Elnézést, ha beletaposok valakinek a lelkébe, de ez valami istentelenül gagyi. Nyilván nem tudjuk mi történt előtte és mi történik utána, de
  1) a zene olyan vasárnap-délutáni-B-mozis, hogy sérti a fülem
  2) amikor a lóval beérte az idegen siklót (vagy mi az), mellévágtatott és ráugrott *facepalm* Miért nem repült fel a sikló? Miért ment valami kiszáradt vízmederben tíz méterrel a talaj fölött? Miért repül annyival, mint egy ló, és nem lényegesen gyorsabban.

  Eddig sem fűztem túl nagy reményeket hozzá, de ez tragikus. Szerintem DVD-n is kihagyós.

 2. “Miért repül annyival, mint egy ló, és nem lényegesen gyorsabban.” Ööö…Mennyivel is repül egy ló?

 3. Gondolom azért repült alacsonyabban, mert sérült volt az a “repülő” (nem véletlen füstölt). Amúgy szerintem is vagy baromi gagyi lesz vagy egy nézhető kategot fog megütni.

 4. Venom: Harry Gregson-Williams-re bármit lehet mondani, de hogy “vasárnap-délutáni-b-mozis” zenét csinál azt nem.

 5. Hát én nem a nevek alapján ítélkezem, hanem az alapján, amit hallottam. És az sajnos kritikán aluli (ez persze csak az én véleményem). Craig ugrása is furcsa még, mintha kicsit túl messze lenne az a repülő-sikló-izé.

  Nos, reméljük legalább a képregény rajongóinak tetszeni fog.

 6. Érdemes figyelni, hogyan változik a hajó iránya és sebessége egyik snittről a másikra. Egyik pillanatban még egy messzi messzi galaxisból szúrod ki teleszkóppal, másik pillanatban meg már feléd jön fele olyan gyorsan, utána meg megint megfordul és alig megy… Kanyarodást természetesen egyszer sem láttunk. Na mindegy, ez transformers 2-3 kaliberű film lesz, nézd, mert a látvány tetszeni fog logika alapján, szerintem.

 7. Firefly valaki? scifiwestern mintha még sose lett volna hö? amúgy lehet ezmég jó…

 8. Engem érdekel a film. Mondjuk mozijegyet lehet smucig leszek adni érte.
  A lóról a hajóra ugrás nekem se tetszett. Látszik, hogy kb másfél métert tud max vetődni Bond, és a hajó vagy 8ra van tőle. Ha egyben mutatnák az egész ugrását, kb siklana a levegőben, mint superman. Na de mind1 is, hollywoodban más a fizika.

 9. hát a film szerintem vagy nagyon sz*r vagy egy nézhető vígjáték… azon múlik mennyire akarják komolyan venni, mert ugye azzal hogy revolverrel lövöldöznek alienekre nem nagyon lehet komolyat alkotni. ettől függetlenül valami laza akár még jó is lehet.

 10. 1.: jelentősen gyorsabban halad a hajó mint a ló. A lovat vágtára fogja a végén.
  2.: Tudtommal ha lendülettel ugrasz, messzebbre jutsz. A ló mozgásban volt, nem is lassan ment. Távolugrás meg egy sportág, ahol nekifutsz.
  3.: a zene meg a hang minősége nem éppen a legjobb. gondolom direkt, nehogymár HD-t kapjanak a kíváncsiak.

  Venom: az alapján ítélkezel, amit hallottál, és ez a saját véleményed? Trolling hard?

  Megint csak azt tudom mondani amit már sokszor: Favreau már sok jó filmet letett az asztalra, és ezt még nem láttuk. Majd kibeszélőnél, ha láttad az egészet, úgy nem kötök bele…

 11. MStipee: Ez teljesen jogos, csak annyiban javítanálak ki, hogy ha egy irányba haladsz és annak vektorától 90 fokkal eltérő irányba ugrasz, akkor onnan nem kapsz túl sok lendületet, vagy ha igen, akkor te nagyon tudsz valamit…

 12. Hát én nem vagyok Venom ügyvédje,de sztem ö a zenére gondolt…hogy azt hallotta de nem jött be neki :)

 13. MStipee:
  1.: elég béna idegenek lehetnek, ha nem tudnak egy vágtázó lónál gyorsabban repülő űrhajót készíteni (még akkor is, ha meg van lőve.)

  2.: Igen, csak a ló a siklóval párhuzamosan haladt, tehát sok lendületet nem adhatott Craig ugrásához.

  3.: Nem a hangminőségre panaszkodtam, hanem magára a zenére. Nem tetszik, ez a helyzet.

  Venom: igen, az alapján tudom csak megítélni, milyen a filmzene, ha előbb meghallgatom. (Nem úgy “amit hallottam”, hogy amit beszélnek róla az emberek. Konkrétan a filmzenére értettem.)

  Nem, nem láttuk még a filmet, de engem ez a jelenet nem győzött meg, mert szerintem siralmas lett. Sajnos ez a véleményem. Nem azt mondtam, hogy biztosan rossz film lesz, hanem hogy szerintem rossz film lesz.

 14. Helloa jelenet tök király akár az indy 3-bol is jöhetne a zene meg néhil egy kicsit bttf-os

 15. Szerintem semmi gond a jelenettel. Nem értem, mit rinyáltok az ugrás miatt. Tulajdonképpen alig ugrik, mert épp srégan halad el alatta, szóval inkább csak ráesik. Ha pár másodperccel hamarabb érne oda, még a lóról is leszállhatna és elég lenne a sziklaperemről aláhullania.

 16. Mindenképp meg kell magyarázni, hogy egy csak és kizárólag szórakoztatásra készült hollywoodi popcorn filmben mi lehetséges és mi nem?
  Komolyan, kezdem azt hinni, hogy a mai filmnézők többsége elfelejti, hogy a MOZI elsősorban arról szól, hogy olyan világokba vigyen el, ahol BÁRMI MEGTÖRTÉNHET!!! Nem kell állandóan nyafogni a hibák vagy a lehetetlen jelenetek miatt.
  Tessék szépen szórakozni. ENTERTAINMENT!!!

 17. slowclub: A mozi valóban arról szól, hogy olyan dolgokat (is) bemutasson, ami esetleg nem történhet meg, de szerintem úgy korrekt, ha a film a saját logikai határain belül mozog.

  Pl. a Transformers: autóvá alakuló idegen robotok nincsenek, de azért szerintem néztünk volna egyet, ha a film közepén Optimus egyszer csak fogja magát és kilapítja Samet.

  Ebben a jelenetben, számomra úgy tűnik, Craig emberi képességekhez és körülményekhez képest logikátlanul nagyot ugrik – bár lehet, hogy ő is UFO, és ők mind ilyen rugólábúak :D

  entro: Senki nem mondta, hogy a film szar lesz, én személy szerint azt mondtam, hogy ez a jelenet gagyi, és hogy a zenéje borzasztó. Ez egy filmes oldal, azért járunk ide, hogy elmondjuk a véleményünket a filmmel kapcsolatban (vagy jelen esetben a jelenettel kapcsolatban), de ha már nem rajngó hozzászólást produkálunk, jönnek a “ha nem tetszik, ne nézd meg”, “csinálj jobbat” “ne nézzél filmet, bazmeg, ha ekkora arc vagy” stb. kommentek.

  Ja, és human: belabá 21:23-as kommentje nem OFF?

 18. Továbbra is úgy érzem, nem kellene egy kiragadott jelenet miatt oltogatni valami olyat, amit még nem is láttál. Annyira irgalmatlanul meg tudja mondani mindenki, hogy hogy kéne, de valójában csak ülsz a géped előtt, és osztod az észt. A Star Wars bemutatója (nem mintha a két filmet hasonlítgatnám) előtt állítólag a Lucas hülyére itta magát, mert félt a közönség reakciójától. Nézz magadra. Tőled félt.

 19. entro: “Senki nem mondta, hogy a film szar lesz, én személy szerint azt mondtam, hogy ez a jelenet gagyi” Félreérthetően fogalmaztam? Nem hiszem. Nem azt mondom, hogy a film tutiistenbiztos szar lesz, hanem hogy ez a jelenet az.

  Ééééés itt is van a “csinálj jobbat” kezdetű örökzöld komment. Szerinted a filmkritikusoknak mi a munkájuk? Beülnek egy filmre, és ha nem tetszik nekik, akkor leszólják. Ők sem filmkészítők, csak véleményük van. Én sem vagyok filmkészítő, de attól el tudom dönteni, hogy mi tetszik, és mi nem. És ez pl. nem tetszik, és voltam olyan pofátlan, hogy ezt meg is osztottam a világgal.

  “valójában csak ülsz a géped előtt, és osztod az észt.” Mintha te mást csinálnál :D

  Lucas meg a lerészegedés: Egyrészt nem értem, ez hogy jön ide. Ha alkoholproblémái vannak, oldja meg. Másrészt, ha jó filmet csinált volna, nem lett volna félnivalója. Harmadrészt, tőlem biztos nem félt, nem vagyok Star Warsbuzi.

  human: A szabályzatban ott van, hogy “Csináljatok jobbat” érvelés esetén törlés, és nekem entro előbbi kommentje eléggé annak tűnik. Just sayin’.

 20. Amúgy meg bocs, ha bunkó voltam, nem szoktam belemenni a kommentelősdibe, úgy látszik, nem is áll nekem jól:). Nagy peace mindenkinek. Ha a film meg sz+r lesz, mindenkit meghívok 1 sörre:):)

 21. Venom: én örültem volna, ha Optimus kilapítja Sam-et… :-))
  De a véleményem nem változott, hagyjuk, hogy a filmek elvigyenek oda, ahol MINDEN lehetséges.
  Ha tanulni és/vagy tényeket akarok, akkor Spektrum meg Discovery Science.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.