HD Batman: The Dark Knight Rises-teaser

Végre kijött rendes minőségben a The Dark Knight Rises teasere. Jobban kivehetőek a részletek, már senkisem lehet kérdés, hogy ki van az ágyon, és ki hátrál.

The Batman has to come back!

Más minőségben itt. Vagy itt.

85 hozzászólás a “HD Batman: The Dark Knight Rises-teaser” bejegyzéshez

  1. Leves: ott a címke, segít, még külön posztja is van, hiszen volt róla kép külön.

  2. Puzsér Robika véleményére vagyok kíváncsi :_D ő úgy is nagy betmenszakértő.

  3. spoiler

    szerintem a no mans land storyline az egyik alap lehet a forgatókönyvhöz, legalábbis az összedőlni akaró felhőkarcolókról nagyon arra asszociálnék

    spoiler

  4. Az év filmje lesz 2012-ben. :)(És akkor még Anne Hathaway-t nem is láttuk a Macskanő jelmezben.)

  5. hmm nem kellett volna megnézni a kamerást, így nem üt akkorát:D viszont ha valaki unatkozik, megkérhetem h összefoglalja mit mond Gordon? mert akárhogy erőlködök nem sikerül kivennem :D

  6. Gordon: We were in this together, then you were gone…….Now this Evil rises. The Batman…..HAS to come back.
    Batman: What if he doesn’t exist anymore?
    Gordon: He must… He must.

  7. uhhhh….Potter elött pókember előzetes,most meg ez+ a bosszúállók…..kész vagyok:D

  8. A végén Batman full jelmezben underground bokszba keveredik Bane-nel? Hát, elég furcsa teaser lett :D Reméljük a trailer valamivel jobbra sikeredik, mert a TDK-nak már a trailere is eszméletlen volt.

  9. valami irgalmatlan nagyot kell alkotniuk, ha a TDK-t túl akarják szárnyalni. forgatókönyvben gondolom menni fog, a rendezéssel sem lesz gond, de Ledger nélkül nekem ez csak egy újabb mókás képregényhős film lesz. mint az első. ez van.

  10. Bane-ról már most ennyiből lehet érezni, hogy para lesz. A zene,a végén az a Batman hátrálás… a hideg futkos az ember hátán

  11. valahogy nem ütött meg ez a teaser… ettől függetlenül nagyon várom, remélem a trailer jobb lesz.

  12. Homer!
    tényleg volt a potter előtt pókember előzetes, mert nálam a mammutban nagyon nem :/
    és a neten se találok róla semmit :(

  13. rvtul: Én is láttam, lehet, hogy csak 3D előtt volt. FPS-es nézetből, nagyon király.

    Ez a teaser nálam nagyon ütött. Már várom nagyon a filmet is, de nagyon messze van. Bane lehet lesz olyan jó, mint Joker. Az elején a hang, ahogy beszél. Kiráz tőle a hideg.

  14. basszus nagyon várom már a póki előzetest :/ kár h nem 3dben néztem a pottert xD

  15. Bane brutál lett :D A maszkja atom, a trailer vége meg durva..Berci menekül!

    Amúgy ez a teaser is alátámasztja, hogy Gordon-batman-Bane lesz hangsúlyos, Catwoman vagy JGL karaktere csak sidekick lesz.

  16. kacsurka!
    az elején nem bane beszél,de segítek,az egész trailerben nem beszél egyáltalán…nekem a tdk teasere jobban ütött pedig abban egy szál kép sem volt,ebben volt 2 de mindkettőn érezni lehetett h mennyire nyers,mintha kézikamerával vette volna fel vki…viszont a végén a zene odabasz

  17. SPOILER SPOILER SPOILER (?)

    Szerintem is a No Man’s Land storyline lett a forgatókönyv alapja, legalábbis nekem a hangulatból biztosan az jött le, meg a Gordon is úgy néz ki mint aki megjárta azt a poklot ami abban végigfut.

    Az biztos, hogy Nolan tudja, hogy azzal, hogy vállalta a folytatást, vállalta azt is, hogy a TDK szintjét meg kell ütni.

    Ez a posztapokaliptikus hangulatú történet pedig képes lehet rá, persze változtatnia kell rajta, mert elég alaposan elvarrt pár szálat az előző részben. Meg az is lehet, hogy egész más lesz, de a teaser hangulata erre enged következtetni.

    Én mindenesetre várom a hatalmas katarzist a végére, csak lehet, hogy erősen meg fogunk lepődni, hogy milyen is lesz az.

  18. Megmondom őszintén, nekem nem tetszett. Elég gyengus, de ezt csak annak a számlájára írom, hogy a “nagyon első előzetes”. A végén az a jelent meg olyan mintha nem lett volna más amit oda rakhattak volna. Az semmit mondó pillanat.

  19. spud-
    Én meg neked segítek. Egyértelműen Tom Hardy, vagyis Bane hangját hallani a teaser elején. Nézz, hallgass utána.
    Nagyon várós, Hardy kiemelkedően jó színész (ld. Bronson). Bane nem fog eltörpülni Joker mellett.

  20. Remélem ebben a 3. részben most kicsit jobban ráfekszenek a verekedős jelenetekre is, mert az eddig mindkét részben elég gyengus volt.
    Szerintem Nolan megint megcsinálja. Ha túlszárnyalni nem is fogja az előzőt, de a szintet biztos hozza majd. És szerintem “sötétebb” lesz ez, mint a Sötét lovag volt… :D

  21. kamen24: én viszont neked segítek akkor! :D
    Az elején Liam Neeson hangját hallod az első részből… :D

  22. kamen24!
    ennyi…még csak ki se kell állnom magamért.viszont ha ennyire nem ismered h miről is van itt szó talán nem ártana újranézni a beginst…

  23. Végre. Végre újra érdemes lesz moziba menni :D

    Egyébként megfigyelhető a Nolan filmek és azok előzetesei közt, hogy végül egészen másmilyen a film, mint amit a trailerekből megtudunk/következtetünk. Valószínűleg itt sem lesz ez majd másképp, úgyhogy lesznek meglepetések.
    Talán egy ilyen meglepetés 1:24-nél az a zöld alak, aki szerintem nem más, mint Riddler!

  24. Én is úgy vagyok vele, nem igazán üt a teaser, de sorozatra és filmre egyaránt igaz az idényből. Bezzeg még tavaly…

  25. mert ez nem trailer, hanem TEASER.
    ezeknek kb pont ez az értelme, hogy a rajongókon kívül, senkinek sem mond semmit, majd várd meg a normális előzetest.

  26. Tényleg sötét hangvitelű lesz a film, durva látni ahogy Batman már lihegve hátrál, akár már valami sérülése is lehet

  27. Elég gyenge teasernek . Az egészet majdnem az első filmből ollózták össze, megy a hősies duma azt közben nyomja a fekvőtámaszt ??? Olyan mintha ez is fanmade lenne.
    Azok a kiírt szövegek – epic conclusion blah blah blah….
    Gordon szövege patetik mint állat, a végi semmi jelenet , hát végül is muszáj volt valamit összedobni.

    Gyenge és kiábrándító !!!!!!

  28. Őszintén? Szerintem ez a trailer gyenge. Főleg a TDK legelsőjéhez képest, ahol a Batman-jel elolvad és közben bevillan a Joker kártya).

    Nolan híres arról, hogy a történetei mögött megalapozott motivációk támasztják alá a figurákat, lásd: Ra’s – bosszú, Batman – félelem, Dent – szerencse, Joker – watch the world burn.

    Ezen KÍVÜL azért szeretem az új részeket, mert újragondolják a teljes történetet, nemcsak 2 dimenzióban: Begins – Batman valójában egy nindzsaképző neveltje, aki k*rvára fél
    TDK – Batman nem hős

    Nagyon kiváncsi leszek itt mi fog állni a teljes film, Bane és Catwoman mögött, mert ebből a trailerből konkrétan semmi nem jött át.

  29. Ja és “Epic conclusion” – nem érzitek ezt egy kicsit önteltnek? Ilyen max egy fan mondhat, mégsem egy film önmagáról.

    Hol van ez mondjuk Michael Caine monológjához képest? “…they can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with.”

    Mindegy, más sztori, más hangulat, más szereplők. Azért még bizakodom.

  30. Azért ez vicces.

    A Teaserek nem nagyon szoktak még ennyit sem!!!! megmutatni. Nolan letett két zseniális Batman filmet az asztalra már korábban, nem beszélve a többi filmjéről… és olyanokat írni, hogy “azért még bizakodom” meg hasonlók, hááááát nem is tudom.

    Nevetséges előre leírnia filmet. Igazán nevetséges!

  31. dudi: világos, hogy az övé, de egy ilyen jelző inkább következmény, mintsem magától kiakasztható címke. Majd a nézők fejében eldől, hogy “epic”-e, vagy sem.

  32. Szerintem ott lesz ez a film. Nolan egy zseni, a filmjei egyre jobbak szerintem, begins, the prestige, TDK, inception…

    Nem is próbálom meg találgatni mi lesz ebben a filmben, úgysem tudnám megközelíteni, azt amit ő megálmodhatott a vászonra, szóval én várok (kicsit sem türelmesen:) és úgy ülök be megnézni, hogy tudom, hogy Nolan el fogja akasztani a lélegzetem, lehet nem is egyszer.

    A teaser meg teaser, csak hangulat, és nekem ez bejön. Nem csinálhatja meg a TDKot újra (sokan írták, hogy az mennyivel jobban ütött), ez más lesz.

  33. Szerintem nem volt ezzel semmi baj és ahhoz képest, hogy teaser volt egész sokat mutattak benne. Bane meg ultra brutál lesz.

  34. Electro:

    A Begins trailere után úgy voltam “Jé, Qui-Gon Jinn valami lovagruhában oktatja Batmant, de király, hogy van egy mester!”.

    A TDK trailere után azt gondoltam “Ennek a Jokernek a röhögésétől kiráz a hideg, ez nagyon más lesz, mint Nicholson!”.

    Most csak szimplán nem érzek semmit, Bane nem mozgat (még) meg és fogalmam sincs milyen lesz a film hangulata. Ez még nem jelenti azt, hogy Nolan egy szar rendező vagy én vagyok Puzsér Robika (:D), imdb top 30-ban 3 film – csak leborulni tudok egy ilyen ember előtt. De ezt a trailert gyengének érzem.

  35. tényleg olyan, mint vmi fan made (kivéve a cg batman logó)
    a “dark knight rises” kiírás meg… pfff, mint vmi moviemaker cucc
    csalódás ez a teaser, főleg a TDK és Inceptionhöz képest, de attól még ez a legjobban várt film ever.

    és aki látta párszor a Beginst, az tudhatja, hogy Liam Neeson beszéde van kiollózva belőle a trailer elején

  36. Amúgy nem mondtam, hogy Bane beszél, hanem azt, hogy kiráz a hidrg tôle. De félreérthetõen írtam.

    Homer: Én is Nagykanizsán láttam. :>

  37. Ne legyek egyből leugatva, mert lehet le vagyok maradva, de a Hugo Strange-es pletykával mi a helyzet?

  38. Emberek. Könyörgöm. :D Annyian leírták már itt. Sőt, a poszt címében is benne van. TEASER. Mit vártok egy teasertől? És sorra írjátok, hogy gyenge trailer…
    Btw, valami isteni, Bane-től a végén a hideg rázott ki.

  39. mellesleg az utolsó jelenet tényleg odaver, ahogy Batman megtörten HÁTRÁL baszki és az a nagy, sötét, fenyegető alak meg csak megy, megy utána…gondolom alaposan elpicsázzák a Denevért ebben a részben. :)

    előre megmondom, hogy a trailertől mindenki leteszi majd a haját, lesz itt hű, meg há.

  40. independent: Milyen zöld alak?? hol látsz zöld alakot 1:24-nél?

    Skate: milyen idei meg tavalyi bamtan filmek meg sorozat? tudsz címeket mondani, kérlek? :)

  41. Többen írták, hogy gyenge, hát nem tom. Ahogy Gordon élet-halál közt (kb) suttog ott Batmannak, ahogy mondja, szinte könyörögve, kapaszkodva az egyetlen reménysugárba, hogy he must he must…hát a hideg kiráz. (Itt kell beszúrnom, hogy Gary Oldman remek színész). Illetve, hogy a végén ahogy Batman hátrál már önmagában megrendítő + hozzá az a ‘kiabálós zenei betét’ ez szerintem nagyon is egyben van mint TEASER.

  42. hát ami nagyon ütött nálam az teaser végi zene, dübörgés vagy mi. Amúgy eddigi betmen teaserekhez képest még sokat is mutatott :-) várós, de a begins miatt, reménykedek, hogy újra olyan darkos lesz és elfelejtik a csili-vili felhőkarcolókat és lemennek a “csatornába” újra.
    Sajnos újra az egyetlen fogódzó Nolan, mert az eddigi hírek nem tetszettek, Bane=Tom Hardy (jó színész, de kis lófas*) Hathaway vagy ki mint Macskanő, eddig fail sztem, kíváncsian várom mit hoz ki belőle, Cottilard idegesít :-) J.G. Lewit szerződtetése “felizgatott”, de koppantam amikor csak egy zsaru szerepet kapott, nem egy villaint. Szóval eddig sztem casting miatt a leggyengébb láncszemnek tűnik. Nem írom le előre, nyugi DE egy Cilian Murphy, Watanebe és főleg L. Neeson, majd Echart és Ledger után, gyengének tűnik. És pont Ledger nem szabad felhozni, hogy mindenki lehurrogta, hogy ő lesz Joker és mi lett. Na aki ilyet mondott az egy kókler, Ledger remek színész volt már akkor is, letett az asztalra sok mindent már fiatalon is én “tapsikoltam” amikor megtudtam.

  43. rossznak egyáltalán nem rossz, sőt nálam elérte hangulatfokozó célját és ez elég is nekem, egyébként meg ‘haters gonna hate’

  44. Véleményem szerint nagyot fog ütni(szó szerint) ez a film is.Tom Hardy meg szerintem elég komoly munkát fog letenni az asztalra(csak nézzétek meg pár filmjét-Bronson,Warrior,Inception,-és hát Ő handsome bob)a storiban nem lesz hiba,bízzunk a Nolan tesókban.És csak reménykedek hogy nem lesz nagy macskanős,full bőrben buzulás,komolytalan lenne.Bale kimerült,talán szétcsapott arca a végén….omfg

  45. Én rajongok Nolan Batmanjeiért, és szerintem odatette ezt a TEASER-t rendesen, nekem elég lett volna annyi is amíg megjött a fehér aalapon a felirat, de utána még a zene meg a hátráló, sztem fáradtan lihegő Batman, eddig nem voltam bizakodó, mert jó-jó Nolan meg Bale de a TDK, nekem a kedvenc filmem számtalanszor láttam már, de ez ez hihetetlen lesz azthiszem és ha most az egész város le lesz rombolva, na nem tudom már de nagyon várom :D

  46. sandor8206: Hardy miatt én is aggódtam, hogy sokkal alacsonyabb, mint Bale. De szerintem megoldják, hogy nagyobbnak tűnjön, mint például a 300-ban a Xerxes-Leonidas jelenetnél.

  47. sandor8206 Tom Hardy eszméletlen brutálul néz ki mint Bane.Anne Hathaway szerinted fail,de még nem is láttad,mint macskanőt.Így hogy tudod megítélni?A szereplögárda simán van olyan jó,mint az elöző filmekben.

  48. Az az ember aki így… Bronsonná vált, miatta nekem megér egy imát ez a film – szvsz Tom Hardy a legnagyobb arc a 2000-es évekből

  49. Nagyon jó teaser lett, nekem megadta a hangulatot.

    Szerintem nincs mitől félni, Nolan baromi jól tud adaptálni (gondolok itt a tökéletes trükkre), meghát ugye az öccse megint ottvan a forgatókönyveknél. A csapat ugyanaz, mint volt, és eddig hihetetlenül jó filmeket raktak le az asztalra.

  50. EZ ÜTÖTT!Ha nem nagy kérés, valaki lefordítan á Gordon monológját? Előre is hálás köszönet érte!

  51. Marv
    Gordon:Együtt voltunk benne, amikor eltűntél.
    Most ez a gonosz növekszik.
    Batmannek vissza kell jönnie.

    Bruce: mi van ha nem tér vissza többé?

    Gordon: muszáj…muszáj…

  52. ammok, nem tudom tudod-e értelmezni azt a szót, hogy EDDIG fail?
    1; honnan tudod, hogy eszméletlenül nézz ki mint Bane? Volt egy hátsó alakos kép, most meg egy az arcáról közeli snitt, ennyi. Remek színész, de egy kis lófas* Hardy, kíváncsian várom az első igazi mozgóképes anyagot. Ha ott rendben lesz ok, de addig miért ne lehetnék pesszimista?
    2; Hathaway eddigi munkái alapján mondom, hogy EDDIG fail az ő választása. Miért? Mert szirupos édi-bédi filmekben játszott többnyire. Pl: az ő filmográfiáját hasonlítsd már össze egy Neesonnal vagy Murphyvel, vagy Ledger-rel. Most lehetősége lesz bizonyítania, valószínű remek is lesz, Nolan csak tudja mit csinál DE az első mozgóképes anyagokig másban nem bizhatsz?!
    Ok, hogy pörögsz betmenre de azért maradjunk már a szilárd talajon és legalább várjuk már meg az első trailert mielőtt Hathawayt piedesztára emeljük.

  53. sandor8206: Ledgerről is anno mindenki ezt mondta, mint most Hathawayről. Mármint abban a tekintetben, hogy ILYEN szerep még nem került a kezébe. Hardy meg tőlem lehet ujjbegy méretű is, amíg kellékesek és effektesek léteznek a világban nehogy már ez legyen probléma. Innentől kezdve pesszimistának lenni nagyobb fail, mint optimistának. Pláne, hogy piedesztáról szó sem volt, csak hallucinálsz. Onnantól kezdve meg, hogy te is elismered, hogy valószínűbb a sikeres alakítás te magad cáfolod meg az álláspontod létének értelmét! ;) Pesszimizmus nem egyenlő realizmus.

    Más: Azért bírom ahogy nemzetközi vizeken ezt a teasert mindenki a tdk trailerhez mérten fikázza, azért ehhez tehetség kell. :D
    Egyébként mibe fogadjunk hogy Hardytól egy Ledger utódot vár majd a közönség, ami elég lehetetlen ilyen szerepben. Bane nem pont az ötszáz oldalas értekezéseiről híres.

  54. Nem Ledger utódot kell várni, hanem objektíven kell hozzáállni. Meggyőződésem, hogy a rengeteg csalódás a nézők TÚL NAGY elvárása adott filmmel szemben. Én amikre moziban beülök általában élvezem, mert próbálom helyén kezelni, nem állítok elé “szinte” teljesíthetetlen és túlmisztifikált elvárást. Mondom mindezt úgy, hogy hihetetlen nagy Begins, TDK és úgy alanatur Nolan rajongó vagyok. Eddig minden munkáját KÉT POFÁRA ZABÁLTAM!

  55. Én csípem Hathaway kisasszonyt, viszont nem tudom elképzelni Catwomanként. Illetve az eddigi női főszereplőkből kiindulva jogosan lehet pesszimista az ember ezzel kapcsolatban. No mindegy, majd látjuk mi lesz, nagyon elb*szni nem fogja tudni a filmet szerintem.

  56. h82, azért mondom, hogy meg kell várni az első mozgó anyagokat, addig fail mindkettő. Mert alapból nem jó választások, de ruha, trükk, kamerabeállítás stb. dobhat rajtuk DE ezt még nem láttuk, feltételezés stb.

  57. sandor8206
    Nem kell mozgóképes anyagra várni,már van fenn kép Hardy-ról kép hogy fog kinézni a filmben.

  58. Nem értem miért kell előre aggódni a macskanő miatt? Azt sem tudjuk milyen formában fog színre lépni, mert biztos nem a Michelle Pfeiffer féle macskanőre kell számítanunk, Nolan amit csak tud realisztikusra vesz a Batman filmekben. Biztosan nem véletlenül választotta Hathawayt.

    Igaz, hogy az eddigi női főszereplőket nagyon felemásan választotta ki, gondolok itt Holmesra vagy Gyllenhaalra, viszont az Eredetben Cotillard és Page teli találat volt.

  59. A végén egyébként, ha még valaki nem tudná ezt kántálja a tömeg (spanyolul), hogy “Matalo, matalo Bane!”, azaz “Öld meg, öld meg Bane!”.

  60. -what if he doesnt exist anymore?
    – he must…he must…
    itt kirázott a hideg rendesen :)
    akik meg Hardy miatt sápítoznak azok látták már valaha is játszani? mert szerintem a fiatal színészek közül az egyik legnagyobb tehetség, nekem a kedvencek közt van.

  61. Bane asszem büntetni fog :D

    Jokerrel ellentétben, neki nem derogál majd elpusztítani Batman-t :DD

  62. Hát engem kirázott a hideg. :O Eszméletlenül tetszik ez a Bane-es dolog. Kemény a maszk, meg, ahogy Batman hátrál… mint valami megtört ember, aki számára ott a vég, nem beszélve Gordonról.
    SPOILER

    Szerintem lesz itt a filmben gerinctörés, hajjajj…

  63. Mivel Gordonka azt bögi hogy batmannek vissza kell ternie, valoszinü a film elsö reszeben valamiert Wayne feladja a batmankedest, so ez a film szerintem hasonlitani fog a pok 2-re, csak ellentetben azzal ez nem lesz egy vicc.

  64. Szerintem a lényeget elérték a készítők a teaserrel.
    Megosztó lett,mindenki találgat,van aki szerint jó,van akinek nem tetszik,de szerintem azért a jövő év legjobban várt “kosztümös”filmjéről beszélünk:)
    Nolenről pedig csak annyit hogy ha egy rendező 3 filmmel ilyen egyedi hangulatot tud teremteni a vásznon,amibe a saját stílusjegyei felismerhetőek akkor az nem a felejthető rendezők közé tartozik! Várom a filmet….ennyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.