So Flute: Godzilla, Hófehérke, Zombieland 2, Pacific Rim, Bond, Capone, Spaceless, Now You

David Goyer mostanában nagy kelendő író, hiszen a Batman trilógián és az új Superman filmen is dolgozott, most pedig a Godzilla forgatókönyvének a kidolgozását bízták rá.

Sean Bean alakíthatja Hófehérke apját a Tarsem Sigh-féle megoldásban. A sok készülő Hófehérkés filmből én ezt vároma legjobban.

A Zombieland 2 nem nagyon halad, bár a színészek és a rendező is csinálná, de egy helyben topog a projekt a forgatókönyv/stúdió/szereplők jót szeretnének tengelyen.

Guillermo del Toro új filmje a Pacific Rim egyben egy nagy sorozatszereplő találkozó is lesz? Charlie Hunnan (Sons of Anarchy) mellé Charlie Day (It’s Always Sunny in Philadelphia) érkezhet, aki egy professzort alakítana. Mi a fene?

Rhys Ifans is csatlakozik a Sam Mendes keze alól kikerülő Bond filmhez. Ismétlésképp a tettestársai: Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes.

Cicero címmel film készülhet AL Capone korai éveiről David Yates rendezésében. Főbb szerepben Tom Hardy, aki megállíthatatlannak tűnik mostanában.

Cary Fukunaga (Sin Nombre) rendezheti a Spaceless-t. A főszereplő egy bérgyilkos, aki az űrben vadászik emberekre. Legújabb munkája kapcsán rádöbben, hogy életének nagy része illúzió. Mi sülhet ki ebből.

Melanie Laurent szerepet kapott a Louis Leterrier (The Incredible Hulk) által rendezendő Now You See Me-ben, amiben bűvészek rablásokat visznek végre az előadásaik alatt.

Egy hozzászólás a(z) “So Flute: Godzilla, Hófehérke, Zombieland 2, Pacific Rim, Bond, Capone, Spaceless, Now You” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.