Codes and Keys: Dark Tower, Bobba Fett, Django, Szépség és a szörnyeteg

Már zörgött egy ideje a haraszt azzal a hírrel, hogy a Universal letesz a Setét torony adaptációkról, hiába nézett ki fantasztikusnak a film és tv sorozat kombó a rajongók számára. Lehet, hogy más stúdió jön a pénzzel, a Warnert emlegetik, de erre ne fogadjatok még nagyon. Az Universal fő baja az volt, hogy az első filmet még bevállalták volna, de még annak a bemutatója előtt a sorozatot már nem pénzelnék. Gondolom a film bukásától féltek, viszont a készítők mindenképp egymás után forgatnák őket, hogy a díszleteket és hasonlókat használhassák, ezzel csökkentve a költségeket. Meglátjuk.

Joe Johnston (Captain America) arról ejtett el pár mondatot, hogy Lucas fülét rágja egy Bobba Fett-filmmel. Johnston régebben a trükkökkel foglalkozott, például a Star Warson és az Indy első részén, így nem a levegőbe beszél, ismeri Lucast. Az öreg beleegyezése nyilván kérdéses, de elég fasza lenne.

A Django Unchained szereplőgárdája újabb westernbe illő arccal bővülhat Kevin Costner személyében. Épp tárgyalnak vele, hogy a DiCpario által játszott földbirtokos jobb kezét alakítsa. Ez nyilván a gonoszok oldalára tenné őt is.

Ajaj, a fentebbi hírek mind öregebb rókáknak szólhattak, akkor lássuk a fiataloknak azt, hogy egy újabb Szépség és a szörnyeteg-feldolgozás készülhet, méghozzá a Harry Potterben “megszeretett” Emma Watson főszereplésével. Guillermo del Toro valószínűleg producere lesz a projektnek.

21 hozzászólás a “Codes and Keys: Dark Tower, Bobba Fett, Django, Szépség és a szörnyeteg” bejegyzéshez

 1. nem sok olyan film volt amire azt írtam volna h nem kell, de ez olyan, persze nem a rajongók lelkébe próbáltam beletiporni :)
  de téged se értelek zidane

 2. azért az nem mellékes, hogy Johnston tervezte meg Boba Fett kinézetét:) én simán nézném

 3. Lehet Han Solo film is lesz. Ha elkészül, és bejön az embereknek gyanítom, hogy a Star Wars – Boba Fett egy lavinát indít meg és kismillió karakterről készítenek külön filmet. Nagy rajongója vagyok a Csillagok háborújának, de valahogy nem tetszik ez nekem. Bár ha őszinte akarok lenni, Yodáról szívesen megnéznék egy külön filmet.

 4. Jar-jar filmet mindenkinek!
  na akkor lehet szidni :D

  Epizód One
  Jar-jar a logopédus bolygó ellen.

 5. Én például az “A Fejvadász Háborúk” c. Boba Fett könyvtrilógiát szívesen venném film formában. MO-n csak az első része jelent meg (A Mandalori páncél), de a teljes sztori nagyon jó. Az “A Jedi visszatér” után játszódik, nem halt meg a Sarlack gyomrában (kis híja volt), és új kalandokra indul. Igazából ott ő a jófiú, bár így is eléggé badass.
  Na mindegy, én tuti nézném.

 6. Igazából kétszer is belekerül a Sarlacc gyomrába, de mind a kétszer túléli. Biztos cimborák lettek és másodjára már csak meglátogatta. :)

 7. Boba Fett film az jöhet :D
  Bakker viszont a Tornyot- sajnálom :/ Direkt azért kezdtem el olvasni mert hallottam hogy lesz film belőle, és elég jó ahhoz hogy filmre vigyék, bár nehezebben emészthető mint mondjuk a Gyűrűk Ura, aki olvasta tudja miről beszélek.

 8. Boba Fett a SW legjobb/legnépszerübb mellékszereplője (a személyes kedvencem és az sem titok hogy annak idején az ő figuráiból adták el a legtöbbet).

  Ahhoz képest, hogy alig van szerepe baromi népszerű lett (Lucas mondta is, hogy ha tudja hogy ilyen sikeres karakter lesz akkor érdekesebb véget talál ki neki/látjuk ahogy ki mászik a sarlacból).

  Én nagyon örülnék egy külön filmnek vele, szinte bárhol el lehetne helyezni, hogy ne ronditson idő rendileg bele a saga-ba.

  Amúgy én a Thrawn trilógiát is rohadt szívesen megnézném filmen (bár abba pont nincs Fett).

 9. csatlakozom The Man…-hoz, én is a Jedi utáni trilógiát várok, de Lucas mintha azt mondta volna, hogy abból már semmi nem lesz.
  és bár nem vagyok fiatal, de Emma Watsont én bármiben megnézném. na jó, nem bármiben, de mondjuk az ágyamban szívesen látnám :)

 10. 40 perces részekkel el tudnék képzelni egy élőszereplős Star Wars sorozatot. S habár Boba Fett az egyik legjobban sikerült karakterek közé tartozik, egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan lehetne ráépíteni egy egész estés filmet.

 11. MStipee
  “egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan lehetne ráépíteni egy egész estés filmet.”

  Pl. van pár képregény is ami a karakterére épit + könyv. Tessék olvasgatni. :)
  Ja és a wookieepedia-n tetemes karakterszámmal megáldott biográfiája van, szóval van miből meríteni! :)

 12. Star Wars nálam egyenlö az erővel,jedikkel,sithekkel,ürcsatákkal.Ha csak simán Bobba fettről csinálnak filmet az annyira nem érdekelne engem sem…

 13. Végre valaki felkarolja Boba Fett-et, imádom. Nagyon jó filmet lehetne róla csinálni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.