13 hozzászólás a “The Grandmasters-teaser” bejegyzéshez

 1. Érdekes a kontraszt az Ip-man című film, mely szintén a nagymester életét dolgozta fel, és e között. Ilyenkor látszik mennyire máshogy állnak hozzá a különböző rendezők ugyanahhoz a témához. Egyelőre nem tudom meggyőzött e, tekintve hogy a Wing Tsun kung-fu épp a realitások megőrzésére alapszik, nem épp “wire-fu” szerű. De persze maga a jelenet meg nagyon ütött, szóval, majd meglátjuk.

 2. Hát igen, ez már megint a kínai kormány által büszkén támogatott túlzó combat film. Nem tudom, miért jó ez. Wing csun lényege pont nem a bordaszaggató rúgások.

 3. engem se fogott meg, de Tony Leung nagy kedvenc, bár ilyen szerepben még nem láttam, lehet, hogy pont a hasonló filmjeiről maradtam le?

 4. Egy ember suhogva hanyatt dobta magát, ezt egy suhogó lábmozdulat előzött meg. Ezt utána megtekinthettük még kb. tizenötször, ugyanúgy. Az eső közben sejtelmesen esik. És nagyon zöld. Részemről ennyit erről.

 5. Szerintem meg ne nagyon hasonlítsuk a Matrix-hoz,mert azon kívül hogy esik az esö és verekszenek a koreográfia messze alulmúlja…

 6. Ebben a videóban nem sok mindent látni:D

  Borzalmas a minősége, rossz a kamerakezelés, túl közeli, túl esős és túl sokan vannak ott egyszerre.

  Kellene egy HD minőségű Trailer, messzebbről kamerázva.

  Ettől még lehet Cool a film…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.