52 hozzászólás a “HD Pókember” bejegyzéshez

 1. megérte várni a jó minőségre!! én eddig is tudtam, hogy ez engem nagyon érdekel. csak túl messze van még..

  tudom műveletlen vagyok, de mi ez az FPS?

 2. Őszinte leszek, a reboot ötlete tetszik és szerintem is ideális választás Garfield, Peter szerepére.
  DE! és ez egy nagyon nagy “de”, ez az FPS nekem túl gyenge egy mozifilmhez. Játékban tökéletes lenne átvezetőnek vagy tudom is én, de mozifilmbe nekem túl kevés.

  naughtyL -nak pedig
  FPS- First Person Shooter
  PC- játékokból vett kameramód. Asszem az első próbálkozás a Doom filmben volt. Nem rossz, de ízlések és sajt. :P

 3. a videó-játékoknál egy besorolás First Person Shooter, azaz azt látod amit a karaktered, első személyű nézet.

 4. #naughtyL: FPS= First Person, azaz egyes sz. egyes személyű nézet….bejövősnek néz ki nem úgy mint a fostalicska Doom-ban :)

 5. hát nem tudom, hollywood látja lelkem, én nyitott voltam erre a filmre, a plakát a promó képek még be-bejöttek, de ez… egyszereűen semmilyen téren nem fogott meg – a végén az FPS valami eszméletlen semmitmondó 3D felláció? azt meg minek – lehet maradiság de én nem a házakata akarom látni hálóhintázásközben hanem pókembert – oké lehet hogy nézhető lesz, de ezaz FPS áhhhh

 6. persze POV-nak kéne hívni, ha pontosak akarunk lenni, de azt lehet még többen kérdeznék meg. És nyilván nem a Doom filmben tűnt fel először :)

 7. Három megnézés után lestem meg a kommenteket és nekem eszembe sem jutott, hogy az utolsó jelenet a filmből lenne. Szerintem szimplán a trailerhez készült.

 8. Az FPS jeleneten nagyon csúnya egy filmhez képest, tényleg olyan mintha egy játékból lenne kivéve.

 9. Az fps rész speciel az volt,amiért a doomot érdemes volt megnézni.De ez mi volt?Valami játék átvezető?volt ebben egy dolog is ami valóságban lett felvéve?
  Az utolsó kérdés:alul lehet múlni az előző szériát?
  Nagyon úgy tűnik,igen.
  (bocsi a negatív hullámokért..de én reménykedtem egy batmanszerű cuccban)

 10. Az FPS rész teljes mértékben animáció, ezért tűnhet furának és szerintem biztos hogy csak az előzeteshez készült. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy derül-e majd ki valami részlet a szülőkről, hogy velük mi történt, meg ami az előzetesbe is volt, hogy miért mentek el.

 11. Na most már tényleg kipróbálom a Mirror’s Edge-et, hogy ha kijön a film alapján készült játék, ne legyek felkészületlen :D

  Ebből a trailerből nekem nem jött le, amit korábban ígértek: hogy ez egy sötétebb tónusú, komolyabb reboot lesz.

 12. Trailer alapján eddig azt tudom mondani hogy:
  Jóval komolyabbnak/komorabbnak tűnik mint az első.
  A főszereplő szerintem jó választás (az elsőnél mindenképpen)
  Rhys Ivans Lizard szerepében, kiváncsi leszek. Ő igazi féreg tud lenni, ha gonoszat játszik. Kár hogy itt még nem sokat mutatnak belőle
  Szerintem is az FPS nézet csak a trailerhez készült, de majd meglátjuk.
  Engem most megvett, és már jobban tetszik mint bármelyik előző Pókember film.

 13. én nagyon nem vagyok reboot párti
  egyszerűen nem tudom elhinni, hogy engem X. alkalommal is érdekelne, hogy lett PP-ből Pókember, szerintem egy vicc az egész, de nyitott voltam, hátha tévedek

  de őszintén ez a trailer nem győzött meg, hogy érdekel engem
  egyedül a szülők fogtak meg, hogy hátha lesz valami magyarázat

  erre jött a végén ez POV vagy FPS nézet, ahol akkorát köptem, mint a cereal guy…
  először azt hittem, hogy a Mirror’s Edge trailerét látom, bár még annak is jobb volt a grafikája…(persze túlzok)

  hát nem tudom, engem nagyon elbizonytalanított

 14. LEHET SPOILER!

  Ha jól tudom a Gyík (félkarú doki) meg a ProtoGoblin lesz az ellenfele most! Nem látta vki véletlenül, hogy a kettő közül melyik dobálja a kocsikat a hidas jelenetnél???

 15. Hát emberek, szerintem ellehet felejteni az előző 3(?) “pókembernek” nevezett filmet.

  Ja, és szerelmes vagyok Emma Stone-ba!^^

 16. Úgy látszik Én vagyok egyedül akinek tetszett SAM RAIMI pókembere. Ha csak az előzetest nézzük a régebbi pókembereknek szerintem hatásosabb volt és zene… Elfment elég nehéz felülmúlni, de majd film megnézése után mondok véleményt. Ami szar lesz itt megint hogy az első 40 percben nem lesz semmi megint bemutatják a szereplőket meg hogy lett Spidy …. Messze van még! Amúgy meg ha olyan szar volt a régi Trilogy mi a rákért nézte meg mindenki? :) Első rész után lehetett tudni milyen stílusú lesz. Sorry az Offolásért , de itt midenki valami eszement nagy dolgot vár , de min van ha ez is csak egy sima pókember film lesz! Képregényfanokat meg úgy sem lehet kielégíteni :)!!!

 17. Hozzászólásokat átolvasva úgy látom sok embernek nem jött be a fps nézet. Nekem pont az ütött a legjobban! Igaz látszott hogy nem volt annyira valósághű (Pókemberrel kapcsolatban egyáltalán mi az???) de szerintem ez abból adódik hogy a dark knight trailerét, az avengers trailerét is leadták moziba és gondolom a sony se akart kimaradni a jóból és összedobtak egy gyors trailert! Jó volt látni végre hogy milyen az amikor te magad vagy pókember és úgy ugrálsz és hálóhintázol, nem pedig külsősként szemléled a dolgokat!Ez az előző pókember filmekből hiányzott!

 18. Kiki_Zulu szerintem sokan azért nézték meg régieket, mert minden rész előtt bizakodtak, talán most sikerült a kédzítőknek értelmes filmet alkotniuk. Azt nem értem, hogy miért nem tudták egyik részbe se beleszőniük Pókember jellegzetesen csípős humorát. A képregények túlnyomó többségében ez nagyon jellemző tulajdonsága volt a hálószövőnek. Talán most nem lőnek kapufát ezzel kapcsolatban.

 19. A film jónak néz ki! Bocsi, de ez nagyon szúrja a szemem: Nem FPS! Az a játékoknál van, a filmes szakszava: P.O.V. (point of view)!

 20. Ez még trailer. Lehet hogy még finomítanak a rendelerésen illetve finomítanak a részleteken. Remélem legalább is. Avatárnál is a végső film grafikája jobb volt mint a trailerben.

 21. Kiki_Zuzu nem csak te vagy egyedül, akinke tetszettek a régi részek is. De az tuti, hogy kevesen vagyunk és az is tuti, hogy hülyének néznek minket a véleményünkért.

 22. Még van egy évük az effektek finomítására+sztem egy-két ilyen FPS kameraállás lesz a filmben, de engem az se zavar ha vegyesen lesz FPS nézet meg hogy látjuk magát Pókembert is ahogy menti a világot. Engem megvett kilóra. Jóbbnak tűnik mint a Raimi filmek ebben a beállításban meg érdekesebbnek. A köv. trailer többet mutat majd!

 23. Egyenlőre tetszik, bár az a POV-s nézet nem győzött meg. Főszereplő szvsz jó választás, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből; ahh, túl messze van még :P

 24. Szerintem az fps rész csak trailerhez készült, ha meg nem, akkor van idejük finomítani rajta. Egyébként jónak tűnik, csak a forgatókönyvírók… hát nemtom. Az egyik az aki Pottereket adaptált, és az utolsó filmekben nagyon tré munkát végzett, ketten meg az előző pókembereknél voltak ott, és azok sem kiemelkedőek. Legalább a rendezőben meg a főszereplőben van potenciál, remélem összehoznak valamit.

 25. Nekem is bejönnek az első Pókember filmek. Erre kiváncsi vagyok aztért, hogy mit is hoznak ki belőle, mert ugye azóta már fejlődött a technológia, sokat finomitottak, csiszoltak a dolgokon, lehet, hogy a forgatókönyv is jobb lesz, mint a trilógia története, viszont nekem jobban “bejött” Toby, mint pókember. A bajon ezzel a gyerekkel az az, hogy valamiért arra a Zach Efron-ra emlékeztet. Már vártam, hogy mikor kezd rá a srác valami nyálas pop-számra. Szép lesz, jó lesz. Majd “örülünk, mint majom a farkamnak” … :D

 26. Szerintem ez az Fps nagy vásznon fog mutatni,ja és nyugi emberek ez nem igy lesz végig a filmben.

 27. Ha az a béna hálólövő kütyü nem lenne egész jól összerakott lenne….
  Ne jöjjetek a képregénnyel…. mert ahogy a pl.A Batman is jó pár dologban túllépet rajta….

 28. Electro: engem nem zavar, ha hülyének néznek.
  Szerintem sincs baj a régi trilógiával, sőt, az első résznél tisztán emléxem a világméretű rácsodálkozásra, hogy mennyire újszerű, micsoda effektek, színészi játék. Egy jópár újság (nyomtatott média!) dicsérte, pl. a Cinema, a Vox, a Népszabadság (!!!) hétvégi melléklete…
  Kezembe kerültek külföldi filmes újságok, azok is ódákat zengtek. (Nem mind, ez tény, de a többség.)
  Még midig kitartok az mellett, hogy nem kellett volna a reboot, csak a folytatás, új színésszel, mint a Bond filmeknél. Igen, ez a vesszőparipám. Lehet hülyének nézni!

 29. szerintem senki nem nézi hülyének akinek tetszett az 1-2, a harmadik rész a legjobban gyűlölt, nekem úgy tűnik.

 30. Szerintem nem feltétlen kell erre a filmre, egy hibajavításként tekinteni. Ott van a másik 3 Pókember, azok szépen különállóan továbbra is az eredeti filmes Pókember. Most jön(nek) valaki(k), akik megpróbálkoznak egy kicsit más megvílágításba helyezni Peter Parker(our xD) történetét.
  Szerintem ez tök jó, és nem is lenne baj, hogy egy történetet többen is megpróbálnak feldolgozni. Biztos nektek is van pár film ami nem tetszi, de más megvilágításban tetszene.^^

 31. A képregény(eke)t ismerőktől kérdem, hogy ez valami alternatív Spiderman-univerzum, vagy mi? Úgy értem, hogy nekem gyerekkoromból a képregényekből az a történet ismerős, ami az előző trilógiában volt, hogy Mary-Jane Watson Parker nője, ott van a Green Goblin, meg Dr. Octopus, stb. Mondjuk valami szemüveges szőke nő is rémlik, de nem tudom, hogy vele MJ előtt vagy után járt Peter a képregény szerint. Ez a trailerben látott csaj lenne ő?

  Egyébként trilógia első két része nálam továbbra is nagy kedvenc (különösen a második rész), de ez sem tűnik rossznak. Mondjuk a trailer alapján itt is pont olyan szenvelgős karakternek tűnik Peter, mint az előző filmekben, pedig arra még jól emlékszem, hogy a képregényben azért elég sziporkázó humora volt.

 32. Én maradok a régi pókember filmnél. Nemtom miért kellett egy új pókember filmet a történet elejétől csinálni. Én jobban értékeltem volna a másik sorozathoz valami pörgősebb 4. részt. Eleve engem az irritál, hogy nem Mary- Jane szerepel benne ( aki elvileg peter nagy szerelme gyerek kora óta . De neeeem ide is bekel tenni egy szőke csajt. És az a poén hogy aki játsza a szőke csajt az eredetileg vörös hajú… miért nem mary-jane-t játsza ? XDXD képesek voltak befestetni a haját hogy csak azért is elbasszák a filmet hihetetlen :D
  Jobban jártak volna, ha a 3. részt kijavították volna egy sokkal pörgősebb 4. résszel.

 33. musicgirl:

  Annyira nem ismerem a képregényt, csak a rajzfilmeket, de nem csak azért raktak bele egy szőke csajt, mert olyan kedvük volt, hanem mert az is egy főbb karakter az eredeti történetben(a harmadik filmbe is bekerült, bár elég jelentéktelen szereplőként). Ha jól tudom, akkor Mary- Jane-vel később találkozott a nagynéni által.

 34. Kíváncsinak továbbra is kíváncsi vagyok, ez a trailer sem negatív, sem pozitív irányba nem befolyásolt. Nekem tetszett az előző 3 film is, bár a 3-nál már fogtam a fejem. Valahogy unszimpatikus feje van ennek a srácnak, de maszkban úgyis mindegy lesz. :P

  Az FPS jelenet meg egy az egyben Mirror’s Edge! :D

 35. na hát ennek aztán sok érelme van.Ráadásul az előzetes végét leszámítva sokkal bugyutább mint az előző volt…

 36. Hmm. Megnéztem párszor az előzetest végre így is, ez a szülős szál Conners karakterével együtt nagyon az Ultimate Spider-man fekete ruha és Venom sztorijának tűnik, csak itt nyilván nem lesz (még) fekete ruha és Venom, hanem a gyíkkal kavarnak be.
  Egyébként nekem még a Pókember 3 is tetszett, elismerem, gyengébb eresztés és túlzsúfolt film, na de kérem, az első két rész fantasztikus, a második meg egyenesen az egyik legdrámaibb szuperhősfilm.

 37. Háát, majd meglesem azért, de minek az FPS – nézet tuszkolás mindenütt? Minek? Milyen célból? Értelme van? Idegesít, hogy már a filmesek is a sok elszúrt 13 éves COD fan igényeit akarják kielégíteni (mert, hogy mások magasról tesznek az FPS nézetre, az tuti).

 38. kukulkan:
  Ez az Ultimate sztorit követné, de nagyion úgy tűnik hogy egyben az eredeti képregényt is. Mert itt van Gwen Pókember első szerelme (szőke csaj) kinek sorsa később elkíséri Petert egész életében. Mary Jane-t csak később ismeri meg és igen a szülei rejtélyes módon tűnnek el. Ez teljesen az eredeti sztorit követi Valamint ott a hálóvető meg az is látszik hogy Peter itt inkább különc lesz és nem lúzer ahogy az előző filmekben. Ha ehhez szájalós pókembert kapunk látvánnyal, akkor megkapjuk majd a tökéletes pókember filmet. Erre a látottak alapján jó esély van, a szereplők egytől egyig telitalálatok!:)

 39. musicgirl: járj utána jobban? MaryJane az itteni csaj után van Pókember életében. Ez már többen is írták.

 40. Pók ad el a hálód ötletét Bill gatesnek….. utána olyan gazdag leszel mint Batman. XD

 41. Szerintem még jól is elsülhet. Én is azt érzem, mint ahogy azt többen is írták, hogy ez a POV mód csak a trailerhez készült. Lehet, hogy lesz a filmben is ilyen nézőpont, de azon még majd egy évük van dolgozni/finomítani.

  Picit mintha próbálnák elképzelhetőbbé tenni az elképzelhetetlent. :) Úgy értem: kiskezével varrja a rucit, hálóvetőt gyárt, a talpára is került valami saruféle, nehogy felkarcolja a csúnya felhőkarcoló.

  A színészekkel nincs bajom. Néhány nagyon ütős beszólás bunyó közben és jó lesz ez. :)

 42. Valaki mondja már meg, mi értelme ezt rebootolni, ráadásul ugyanazzal a sztorival??

 43. Azért van értelme rebootolni, mert az első három film nem éppen a képregény vonalát követte, tele volt logikai bukfencekkel és kb minden főgonoszt kinyírtak benne, amikor a mai napig szerepelnek a képregényben.
  musicgirl: nem tudom miért fanyalogsz, ha kicsit is ismernéd a Pókember képregényeket akkor tudnád, (talán SPOILER) hogy Peter első nagy szerelme Gwen Stacy volt és a gimnáziumi évek alatt ismerte meg MJ-t, amikor még Gwen is élt, sőt Gwen és MJ közt volt is rivalizálás Petert illetően, de később barátnők lettek és miután Gwent megölte a Zöldmanó, utána lett MJ Peter barátnője és igen May néni mutatta be a lányt anno Peternek, tehát baromira nem ismerték egymást pici gyerekkoruk óta.

 44. blade78: ugyan miért ne jönnénk a képregénnyel, amikor arra alapszik az egész és a hálóvetűkütyü igenis kell, mert több mint 40 évig azt használta és csak később vált képessé arra, hogy organikus hálója legyen, mert mutálódott, de ezt is kb 5 évvel ezelőtt merték bejátszani az írók a képregényben. Meg könyörgöm ne jöjjünk már mindig a Batman filmmel, annyira unalmas már, hogy mindenki azt hozza fel példának, jónak jó film, de teljesen más kategória a két hős még mindig!
  Apropó bocs a dupla posztért human ha tudod akkor vond össze az előzővel thx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.