Kamerás Pókember

Kiszivárgott az Amazing Spiderman trailere is. Továbbra sem akarják, hogy HD-ben nézzük ezeket, így marad a kamerás verzió.

Most mindenki láthatja, hogy ténylegesen és teljesen reboot. Pókcsípéssel, kicsit emo Parkerrel, érdekes elképzeléssel az akcióra.

Akinek az FPS nézet tetszik, az vizsgálja be a Mirror’s Edge játékot, eléggé underrated jóság. Jelenleg 10 euró a Steam boltban.

33 hozzászólás a “Kamerás Pókember” bejegyzéshez

 1. Iszonyatosan várom most már ezt a filmet.
  A Mirror’s Edge meg hatalmas játék anno sokszor végigvittem.

 2. Nagyon jó mert konkrétan semmit nem mutatott a trailer. :D
  És remélem ilyen FPS jelenetek nem lesznek benne.

 3. ha a Battle:LA-ben elfért az FPS itt aztán pláne elfér. az új idők szele, tüdüdümm. látványos, ismert, semmi új. meglátjuk.

 4. FPS szindróma? :D
  Remélem, hogy az tényleg csak a trailer miatt van benne.
  Bár ez egy kalap kaki volt és nem a kamerás minőség miatt. túl gyorsan váltogatták a képet. Nem azt érték el vele, hogy jobban érdekel, hanem azt, hogy felidegesít.

 5. Na, ez pont az a fajta kamerás minőség, amiből szart nem látni. Azért bízom benne Garfield, Stone és Webb miatt.

 6. Azért ne csodálkozzanak már a camos filmeken, ha már trailereket is csak így kapunk.

 7. A Mirrors Edge valóvan nagyszerű, és alig várom a folytatást, és reméljük kicsit a Dead Space sorsára jut, és többen felfigyelnek majd rá :) A Spiderman Shattered Dimensionban is lehetett fps-ben tolsi Spidyval.

 8. :D az a rész 1től 1ig a Mirror’s Edgeből van :D hányszor estem le abban a játékban :D

 9. Gondolom Danny Elfman csodálatos zenéjét nem tartják meg, persze nem is kell, csak kétlem, hogy az új film soundtrackje fel fog érni ahhoz.

 10. kit érdekel megint, hogy kezdődött. nem lehetett volna egy zúzóst részt csinálni inkább? én ezt már unom.

 11. Vicces, hogy ilyen hamar reboootolják a pókember filmeket. De hát ami rossz volt, az rossz volt. Erre kíváncsi leszek.

 12. “Vicces, hogy ilyen hamar reboootolják a pókember filmeket”

  vicces, hogy szerinted a 10 év “hamar”. más filmek sokkal hamarabb kapnak.

  az meg pláne, hogy azt hiszed, hogy azért, mert rossz volt. hatalmas siker volt, a 3. rész még többet is hozott, mint az első kettő.

  sem a színészek, sem a rendezők nem szeretnek ugyanabban a szerepben ragadni, és a képregényeknél is gyakoriak a rebootok.

 13. FPS nézet valóban bejött… de ez nekem kevés ahhoz h érdekeljen is ez az egész… szép húzás…tetszetős De…..

 14. Apollo: Ezen felröhögtem :D

  winnie: A Pókember trilógiának nem öt éve lett vége? az mégsem olyan hosszú idő, hogy rebootolni kelljen. És lehet, hogy a harmadik rész sok pénzt hozott, de szerintem csapnivaló volt.

  Meglátjuk. Ha már olcsó lesz a DVD, talán beruházok rá.

 15. nem tudom, ide szabad-e de idöközben fent van HD-ban a TeCsőn: /watch?v=zqwaxJw6JP8

 16. Reboot? Komolyan? Nincs elég pókember történet? Á, hogy lenne… A fantáziátlanság netovábbja ez. Egy büdös fillért se fogok adni ezért. Láttukmár. Olvastukmár. Többször. Még egy bőr, még egy kis bevétel. A rajongók meg le vannak… Felháborító.

 17. Jójó, de unalmas így, túl hamar egy reboothoz. Ha megakarom nézni megint be kell butulnom, hogy eltudjak vonatkoztatni az eddigi trilógiától.
  Am a trailer kap tőlem egy piros pontott, First Person-os jelenetért.

 18. Kurva unalmas már ez a megcsípi a pók történet. De hát ez van, attól még megnézem majd, dehát elkeserítő, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni. Egy kicsit el lehetne térni a képregényektől, mármint ami ezt a tini-parkerkedést illeti.
  A csuklós hálókilövő szerkezet dícséretes, de ez csak 2 dologra jó. 1, befogja a tobey-s hálómirigy miatt fanyalgók száját. 2, el lehet sütni (egyszer) azt a “poént”, hogy kifogy a patron.

 19. Én csak egy valaminek örülök ezzel a rebootal kapcsolatban. Hogy ha lesznek folytatások, akkor legalább méltó filmet kaphat spidey legnagyobb ellenfele, aki méltatlanul kevés és gyenge jelenetet kapott a 3. részben: Méreg.

 20. Már van HD verzió is. Szal ne ezt nézegessétek. :) Mirror’s Edge Rullz, imádom.

 21. Az a jó a Pókember a Batman meg az Avengers trailerekben hogy bár keveset mutatnak mégis baromi ütősek lettek!:)
  Reméljük jó év lesz a jövő év filmek terén! Minden adott hozzá!:)

 22. Megnéztem a youtube-n is a trailert, ott is tetszett. “Lájkolom” a reboot-ot, de nem azért mert rosszak voltak az eddigiek. Sőt, nekem tetszettek a McGuire féle pókember filmek. Továbbá akár tetszik, akár nem, ha Peter Parker ma élne, EMO-s lenne. Kistermetű lúzer, akinek sajnos a szülei meg a nagybátyja is meghal, elnyomják a tesztoszteron huszárok a suliban, a szerelme átnéz rajta… hát mitől ha nem ettől lenne halálvágya egy 17 éves srácnak? Jut eszembe Mary-Jane nem vörös volt a képregényekben? A trailerben eléggé szőkének tűnt.

 23. brettshaw:
  1.) Nyilván, mert mindenki, aki nem a menő kategória, az csak emós lehet… :D
  2.) Ez a csaj Gwen Stacy, Parker első szerelme. Eredetileg Mary Jane csak jóval később került a képbe, ha nem ismered a történetet akkor több dolgot nem lövök le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.