Riddick 3 Concept Art

Vin Diesel egy újabb cool képet osztott meg velünk. Csak a filmet csinálnák már.

human
írta
2011. 07. 20. 11:36
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Riddick 3 Concept Art” bejegyzéshez

 1. de MIKOR?

  a Riddick pl. egy olyan ritka film, amiből az elsőt marhára szerettem, a másodikat meg még jobban, pedig nem is hasonlít az elsőre. 1080p-ben kockánként csorgattam a nyálam a képi világra meg a díszletekre és a kosztümökre. nagyon egyben van az a második rész.

 2. “Its been a long time since I smelled beautiful.” nyamm nyamm

  Malachi

  ámen! szívemből beszélsz tesó! ;) … és akkor még nem is említettük a felettébb figyelmen kívül hagyott de hangulatában és játszhatóságában a filmekkel színvonalas játékokat (és animációt) – gyönyörű kerek egészet alkotnak a krónikában!!!

 3. Hát ja… ha már forgatnák is késő lenne. Egyébként meg Vin Diesel-nek egyszerűen nem találnak megfelelő magyar szinkront.
  Nem is tudok olyat, aki megfelelne. Esetleg valaki?

 4. Galambos Péter nem rossz neki sztem, legalábbis Kálidnál mindenképp jobb, de az eredeti hangja a legkirályabb nem vitás.

 5. Nemtom hogy hívják a palit aki szinkronizálta a Pitch Blackben,de nekem az a kedvenc magyarhangom Riddick-nek.

 6. komolyan mondom nálam az egyik legnagyobb talány, hogy hogy bukott a Riddick 2? A 3. várós, de nagyon.

 7. Vance Kovacs magyar származású amerikai grafikus, illsuztrátor.
  A Riddick 2 meg azért bukott meg, mert oltári rossz, az első rész nyomába sem ér. Megvan DVD-n, elég sokszor megnéztem én is, de attól még borzalmas :)

 8. Én úgy tudom Vin Diesel vásárolta meg az Osamát állítólag meggyilkoló, a Seal Team Six-ben szolgáló egykori mesterlövész által kiadott könyv megfilmesítési jogait. Szerintem ha filmet készít akkor előbb az fog következni.

 9. A Riddic 2 nem véletlenül bukott el… Ugyan filmtechnikailag az első rész messze szarabb volt (persze, nem mai alkotás), viszont a sztori ott legalább egyben volt… Amit kiadtak DVD-n meg a moziban, az egy halálravágott szar lett… A rendezői változathoz hozzá sem kellett volna nyúlni, és hatalmas sikert arat.. Aki azt mondja, hogy szar a film, az nyugodtan nézze meg a rendezői változatot, garantáltan változni fog a véleménye a filmről! Bitang ütős sztori, gyönyörűen összemosott scifi-fantasy világ, jó szereposztás, Vin Diesel alakítása pedig egyszerűen zseniális. Remélem a 3. rész sem fog csalódást okozni. Csak kezdenék már el! :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.