7 hozzászólás a “Tinker Tailor Soldier Spy and Poster” bejegyzéshez

  1. király a poszter (kb. sokadik nézésre esett le, hogy nem csak számok, de szavak is vannak a karakter halmazban) nagyon várós, ajánlom, hogy behozzák, ez a film sokkal többet érdemel, mint egy kamerás verzió a gép előtt ülve…

  2. Nem is emlékszem most így hirtelen Gary Oldmant mikor láttam utoljára főszerepben, pedig nagyon előkelő helyet foglalt el mindig is a kedvenc színészeim listáján.
    Úgyhogy ez most akármilyen film, részemről tutira várós-nézős, mint állat :))

    A poszter meg egyszerűen király :)

  3. A kérdésre a válasz: Hát persze!

    Szerintem nem fogunk csalódni benne, már nagyon-nagyon várom.

  4. A Tinker Tailor Soldier Spy, vagyis az Árulás Le Carré egyik legjobb könyve!
    Főszereplőjét Smiley-t, aki az irodalmi kémpanoptikum egyik legérdekesebb figurája korábban Alec Guinness játszotta zseniálisan, most Oldman próbálkozik. Nagyon bizakodom, hogy legalább akkora teljesítményt nyújt, mint Obi-Wan korábban spionvadászként, mert ez a film tulajdonképpen csak egy trilógia nyitó darabja.

    A Hong Kongban játszódó Hajsza, vagy a leszámoláshoz vezető Csapda még ennél is ígéretesebb film lehetne Oldmannel. Azokban a részekben pedig már megjelenne az ősellenség, a kifürkészhetetlen és kíméletlen Karla, aki akár egy külön mozit is megérdemelhetne, ha Le Carré rááldozott volna még egy kötetet :)

  5. Az ősz haj, és a fehér gallér ami elég csipkésnek hat, engem tisztára egy öreg mamukára emlékeztetett első ránézés után.
    cannot unsee
    “Gyerekek, lapozzatok a tankönyv 36. oldalára”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.