Assemble 2012

Látom, hogy egy A betű, de valahogy a Fantastic Four ugrott be. Biztos csak nekem, meg hülyeség is. Na mindegy, a lényeg, hogy itt az Avengers teaser posztere, már csak az előzetes kell HD-ben.

Az Avengers teaser posztere

9 hozzászólás a “Assemble 2012” bejegyzéshez

  1. Valóban hajaz a Fantasztikus négyes logo-ra. Mikor is lesz látható az előzetes? Egy picit nagyon várom :P

  2. Dark Knight-ot kivéve rohadtúl unalmasak ezek a képregény feldolgozások. Remélem lassan megunja a nép és lesznek értelmes filmek is amik egyedi ötleteken alapszanak. Pokember, Vasember, Szupermen, Xmen, és hasonló szennybe ennyi pénzt beleölni…

  3. Félreértés elkerülése végett: Nem a képregényekkel van a bajom, hanem az izzadtságszagú filmvászonra eröltetésekkel. Mindegyiken annyira érezni, hogy csak a pénzről szól, és nem a kreativitásról. The Dark Knight trilógia (eddig ugye csak 2 rész) és a Watchmen-en kívül.

  4. nem hülyeség human, mielőtt még elolvastam volna a szöveget, és a képre néztem nekem is a F4 ugrott be.

  5. LnB mondjuk a Vasemberen k*rvara nem erezni, hogy a penzrol szolt volna, mert olyan ember csinalta, aki maga is rajongo es nagyon is jol osszedolgozott a szineszgardaval. Raadasul az nem reboot volt.
    Az Avengers-film, meg a tagjainak a sajat filmjei szerintem szinten nem eroltetettek, jo otlet volt ebbol a kepregeny-klasszikusbol filmes univerzumot csinalni, a mod, ahogy osszehoztak pedig kulon dicseretes. Az, hogy egy valag penzt keresnek vele, nekem nem faj addig, mig jo munkat vegeznek. Csak el ne rontsak az Avengers-filmet.
    A Pokember meg a Superman reboot eseteben viszont egyet tudok erteni.
    (bocs az ekezetek hianya miatt, kulfoldrol irok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.