Dream House-előzetes

Hopp, így elsőre elég jónak tűnik ez a Dream House. Kicsit a Shutter Islandot is idézte amellett, hogy egy házban ijesztegetős thriller. Nem természetfelettis, csak az újonnan beköltöző család rájön, hogy előtte mindenki meghalt az új otthonukban, és ők a következő áldozatok. Aztán meg jöhet a csavar.

HD a nagyoknak.

A poszter is elég fura.

A Dream House creepy posztere

human
írta
2011. 07. 21. 03:42
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Dream House-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nagyon tetszetős, csak szerintem már így is túl sokat mesélt el a trailer — lesz-e másik csavar?

 2. Nnna igen, egyes dolgokat kihagyhattak volna :-S Főleg a SPOILER “We released you…” SPOILER hiányát tudtam volna elviselni. Anélkül is izgalmas lett volna a trailer. De attól még tuti nézős, jó színészek, és jó thrillernek tűnik.

 3. Hát b@sszák meg, hogy ellövik talán az egyetlen nagy csavart a filmben. Lehet kiszámítható lett volna, de én szeretek meglepődni. Azért várós így is.

 4. Hát ez van. Megint ellőttek egy sor spoiler-t! Egyszerűen nem értem miért ne lehetett volna e nélkül is izgalmas trailert gyártani. Ostobák!

 5. BOJLER!!!

  Jaj csak a nem a ragyogasbol van fullra koppintva a 2 kiscsaj,es a shutter ilanbol az allitolagos csavar.Meg az lesz a vege hogy a csavo vegig halott volt es ez mar a pokol.

 6. A spoileres rézfán fütyülő leborult szivarvégű fene egye meg!
  Még a kép is lopás, egyszer láttam egy ilyen – kivágott – jelenetet a Garden State-ban :D

 7. A filmnek szerintem bőven nem az a csavarja, hogy a pali megzakkant és odahallucinálja a családját. Épp ez a film lényege, hogy az ilyen csavarra épülő történetekkel szemben itt s főhős RÁJÖN, hogy amit lát és igaznak gondol, csupán hallucináció. A lényeg, hogy birkózik meg vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.