Mirror’s Edge vs Spider-Man

Az első kamerás trailernél beugrott a név, de a világot elnézve ezzel baromira nem voltam egyedül. Bizony, Pókember a Mirror’s Edge játékot nyúlta, nem is kicsit. Itt ez a videó, hasonlítsátok össze.

Felül a játék, alul a Spider-Man trailere. Még a nagy ugrás, ablakban látszódás is..

24 hozzászólás a “Mirror’s Edge vs Spider-Man” bejegyzéshez

 1. 4x toltam végig a Mirror’s Edge-t. 4x 4 óra alatt :D Elég rövidke. Viszont nekem azonnal beugrott mire hasonlít a trailer vége. Mily meglepő nem igaz? :)

 2. Egy kérdés? Most akkor mivan? Mehet akkor ezzel kapcsolatban is a fikadömping vagy mi a frász?

 3. Vékony jégen járnak vele, de szerintem belefér. Inkább cameo, mint nyúlás szagú nálam.

 4. LOL nem is tudtam, hogy a Mirror’s Edge előbb volt, mint a Pókember képregény sorozat… jó tudni.
  Ez nem nyúlás…
  Tudod mi a nyúlás? A Bayes lopás… az lopás. Ez inkább… inspiráció.

 5. Hogy lenne már ez “lopás”??? A Mirror’s Edge egy játék, ahol folyamat menekülni kell…az, hogy az előzetesben is látható FPS jelenet hasonlít a játékban látottakhoz az kb a Ti kis fantáziátok szüleménye, hogy mindig,mindent hasonlitgatni kell mindenhez…

  Más: Sokan kritizálják az FPS jelenet minőségét…Szerintem a filmből még egy darab épkézláb cgi jelenet sincs olyan állapotban, amit elsüthettek volna egy előzetesben…így kitalálták ezt, összedobnk valami újat, hagy csámcsogjanak rajta…

 6. Nem értem hogy miért veszik az emberek lopásnak. Ha a mirror edge third person-os játék lett volna akkor senki se fikázna meg hasonlíthatná a kettőt össze. Miért kell elfogultnak lenni?? Nem hogy azt élveznétek hd-ban, hogy legalább 30 secig te lehetsz pókember és láthatod milyen is a világ az ő szemszögéből még ha animált is! Ezen kellene elmélkedni nem fikázni állandóan!

 7. Lehet ugyanaz a reklámcég.. ha nem plágium, pert nekik!!! :-) hm talán vannak fontosabb dolgok is az életben… aztán a filmben kreatívabbak legyek különben a rajongók harapósak lesznek

 8. Nem akarok kötekedni, de a játékból ilyen random mindenhonnan kiemelt jeleneteket vágtak be, ami nem azt jelenti, hogy a Pókembernél képkockáról képkockára “másolták” az egészet. Amúgy meg a tükröződős rész meg úgy jó ahogy van, mert hogyan máshogy mutassák meg a nézőknek, hogy ki ugrál a háztetőn. Nem védeni akarom a filmet, csak ilyen jelentéktelen részleteken szerintem nem érdemes fenn akadni ráadásul úgy, hogy szerintem egyáltalán nem lesz FPS/POV jelenet a filmben.

 9. human: nem kötekedni akarok, lehet csak én nem voltam elég alapos, de most direkt átnéztem a játékról a hivatalos promó anyagokat és sehol sem találtam ez az “összevissza” trailert. Szerintem csak úgy van vágva hogy hasonlítsanak egymásra, mint a Dark knight risesnél az AS-es verzió.

 10. Egyes emberek mennyire retardáltak. Mindenkinek fölül aki besértődött, hogy ez lopás meg, hogy a Mirror’s Edgenek játékmenetének nincs köze a Pókemberhez meg, hogy a képregény hamarabb volt, mint a játék.

  Azt hiszem nem értettétek a lényeget, itt most csak a játék illetve a film traileréről van szó, arról, hogy egyes beállításokat, ötleteket finoman átemeltek. Nem egy az egyben lenyúlták de az alapötlet könnyen meglehet, hogy onnan jött. (onnan jött.)

  A film maga nem tűnik rossznak egyelőre, a főszereplő srác tetszett a Social Networkben, nekem belefér Pókembernek, meglátjuk.

 11. KZ

  Pedig volt ilyen trailere a Mirror’s Edge-nek, és ott bizony egy az egyben így volt benne az adott rész ahogy a Pókember trailerében. Ahogy a videón is látszik. Ergo, valaki látta azt a trailert és lemásolta szépen. Hogy ez baj-e vagy sem azt nem tisztem megítélni, de azért az egyértelműt ne próbáljuk már tagadni.

 12. Jó ez így. Biztos tudták hogy rájönnek az okosok hogy mire hajaz a videó, de nem érdekli őket, mert pontosan azt tesszük amit akartak: beszéljünk róla, osszuk meg a fészbúkon, stb.

 13. MrAndree

  Pedig nem volt ilyen trélere. Ez simán össze van vagdosva. Stop trolling. Human too.

 14. Látom az elvakult fanoknak nehéz lenyelni, hogy a kedvencük trailerében szimplán nyúltak valahonnan. Akkor legyen így.

 15. Nekem is egyből ez jutott eszembe amikor néztem, elég egyértelmű a hasonlóság. Az egyetlen probléma hogy egy élőszereplős film traileréhez tolhattak volna jobb cgit.

 16. puffina a jelenetek összevannak vágva de az ott egyetlen Mirror’s Edge trailerből van. Szimplán nem minden rész egyezett ezért az egyező részeket összevágta a készítő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.