25 hozzászólás a “Brutál Spoileres Majmok” bejegyzéshez

 1. Soha, egy filmnél sem zavart még ennyire, hogy ilyen sok jelenetet ellőttek a film előtt. Szerintem ez a helikopteres rész a végén viszonylag hátborzongató lehetne, épp ezért meghagytam volna simán a filmre, de így már tuti nem fog akkorát ütni. A CGI-vel meg még mindig nem vagyok megelégedve, pedig már biztos nem lesz jobb. Abban bízom, hogy ha amúgy tetszik a film, akkor negyed óra után hozzászokik a szemem és már nem fog zavarni : )

 2. Zúzósnak akarhatták az előzetest, de a “zene” tökrevágta (a korábbiakba jó volt, de ide nagyon nem)
  A spoiler nem zavar, de a CGI-t illetően csatlakozom az előttem szólóhoz.
  Engem még mindig nem győztek meg és kétlem, hogy ez változni fog:(

 3. Engem felcsigázott, bár a CGI tagadhatatlanul zavaró néha. Nem írom, hogy lehetne jobb is, mert nagyon is valószínű, hogy állatok animálásánál tényleg ez a szint képezi a csúcsminőséget jelenleg, de az az orangután a Golden Gate-es jelenetben, na, ő pl. nagyon sután néz ki, már csak a többihez is viszonyítva. Lehettek volna egy-két helyen alaposabbak is.

 4. Az én bajom pedig még mindig az, hogy nem tudom elhinni, hogy botos majmok legyőzik az emberiséget (ahogy itt a jelenetekből lejön).

 5. Aurus: csatlakozom, nem valószínű, hogy kapunk valami épkézláb és hihető megoldást erre nézve, mert ahhoz már nagyon agyalniuk kellett volna a forgatókönyvön :D

 6. Atomot San Francisco-ra!

  Kész, megoldottam, lehet bezúzni a korábbi részek DVD-it.

 7. Engem még ezzel sem sikerült meggyőzniük, egyrészt a cgi a bajom szintén, másrészt amit Aurus mondott az teljesen igaz. Ha csak nem osztódnak a majmok 5 percenként, akkor az emberiség meg is érdemli, ha úgy 100 majom lándzsával, fémlánccal, és csatornafedéllel legyőzi őket:).

 8. Bár tény, hogy ez csak egy film és nyilván nem lenne túl izgalmas, ha egy swat osztag ledarálná az összes majmot, de ahogy előttem is írták engem is zavar ez az egész. Számomra azért az élvezhetőséghez szükséges valamennyi realizmus a dologban, az kifejezetten irritál amikor (pl. a helikopterről is mikor sorozzák őket) nem képes 20 ember eltalálni egy majmot se, és azt fogjuk nézni, ahogy bénáznak. Csak így szerintem kicsit egyoldalú lesz ez az egész.
  Minden esetre én még kíváncsi leszek a filmre, mert maga az alapötlet az tetszik és még a CGI-re is azt mondom oké.

 9. Igazából azt mondom, hogy nem hinném, hogy mozis film annyira, számomra legalábbis. De nem olyan lehúzós, mint ahogy itt páran megtették. Valószínűleg nem lesz egy örök filmtörténeti darab, de egynek el fog menni.
  Meg James Francot nagyon csipázom, bár itt, ahogy látom nem ő a lényeg.

 10. Ez a film most vagy 5 óra hosszú, vagy már láttuk az egészet trailer formában.

 11. Egyrészt nem értem minek kell virnyogni a spoiler miatt amikor Human ki is írta, hogy SPOILER-es. Ha nem akarod nem kell ám megnézni. Másrészt pedig mivel még senki se látta ezért senki se tudja, hogy mit hoznak ki a történetből. Előre csak a buta ember ítélkezik.
  A CGI-ről meg annyit, hogy szerintem jelen technikai tudást figyelembe véve ennyit tudtak belőle kihozni. Szerintem rövid idő alatt meg lehet szokni. Egyébként is gáz ha annyira szar a film, hogy csak erre figyel a néző.

 12. Tudom, már vole de:
  Az kiderül hogy miért győzi le az embereket párszáz fegyvertelen (na jó, lándzsás) majom? Vagy ez csak az elej, és lenyúlnak majd néhány tankot?

 13. Nekem eddig eléggé úgy tűnt, hogy a majmok apránként eltanulnak dolgokat az emberektől (Ceaser James Franco házában), de gondolom eddig még géppityukat meg helikoptert nem láttak. De könnyen előfordulhat, hogy az első összecsapás után rákapnak a fegyverhasználatra…

 14. Trailer alapján nem ítélkezünk! Engem csak az zavar amúgy, hogy az eredeti Majmok bolygója története szerint az emberek kirobbantották az atomháborút és saját magukat irtották ki. A majmok meg a sugárzás hatására lettek intelligensek. És ez a story százszor hitelesebb és izgalmasabb mint ennek az új filmnek a története. Nem értem miért kellett megváltoztatni, vagyis értem, de nem tudom elfogadni!

 15. azzal kicsit is tisztában van valaki, hogy ez a film az 1972-es “majmok bolygója 4. a hódítás” remakeje?

 16. Haksi egyáltalán nem említik a régebbi részekben, hogy sugárzás miatt lettek okosak. egyszerűen volt idejük kifejlődni. meg pl beszédet ellesni az embertől. a majmok nem is a sugárfetőzött részen éltek, hanem attól messze.

 17. Fegyvertelen, illetve botos majmok a fegyveres rendőrség és katonaság ellen? Kicsit hihetetlen. Nyilván a sztoriban majd benne lesz, hogy megtanulják kezelni a lőfegyvereket is hamar, de ezek a jelenetek egyáltalán nem átéhetőek. Egy nagy falka agresszív majmot a valóságban órák alatt ledarál a rendőrség is, akármilyen intelligensek, a hadseregről nem is beszélve..

 18. Az előttem szólóval egyetértve az meg tényleg irritálólesz, ha az állig felvegyverzett emberek sorra bénáznak majd és emiatt maradnak alul a majmokkal szemben

 19. nyilván majd valami történik az emberiséggel,hisz még beszélni se tudtak,az eredeti majmok bolygojában.

 20. Remelem a majmok gesztusai kevesbe lesznek amerikaiasak, ez igy kicsit gaz.
  Amugy viszont erdekesnek tunik. :)

 21. #seamless Nos az kicsit durva lenne lévén mezei majomokról beszélünk.Oké erősebbek és okosabbak is mint az átlag , de azért a golyó csak fog rajtuk is.Kicsit magasabb szinten áll az ember hogy egyszerű dárdával harcoló állatokkal ne bánjon el.Legalábbis szerintem.Persze ez csak egy film és ettől még lehet jó.

 22. a helikopter rendőrséginek tűnik, de ilyenkor már jönnw a gárda nem? :) huey + gatling, kettévágnák vele a hidat majmostul :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.