16 hozzászólás a “Itt az első kép a Prometheus-ból” bejegyzéshez

 1. A kép alapján a hangulat közelíteni fog az első filmjéhez, de még mindig nem várok túl sokat tőle, aztán hátha csalódom. De remélem ugyanazokat a hibákat nem fogja elkövetni, pl. az első részben a bolygón olyan sokáig és hangosan fújt a szél, hogy már bele kellett tekernem, pedig nem szokásom.

 2. Na, most lehet találgatni mi történik a képen:

  — KH-834 bolygó, 345832 fényévnyire a Földtől
  — 2053 október 15.

  “Apukám, vidd már ki a szemetet!”

 3. Rita: Nálam az egyáltalán fel sem merült, mint hiba. sima hangulatkeltő elem. de ha hiba is, ennél nagyobb hiba soha ne legyen a filmjeiben:)

 4. Azért nagyon kíváncsi vagyok az igazi háttérre, hogy ez végül is miért nem Alien film lesz, hanem ebben a világban játszódó valamiféle előzményfilm-szerűség.

  pro:
  -Ha a címben benne lenne az Alien szó, akkor eleve nagyobb a felhajtás körülötte, és egy Alien film nem lehet bukás a kasszáknál, bármilyen sz*r is.

  kontra:
  -így nem kell a szörnyek által sugalt, és várt ilyesztegetés-gyilkolászás-menekülés meg látvány. Így teljesen mások az elvárások

  majd 2012 nyarán meglátjuk

 5. utálok találgatni, de ez mintha egy bánya lenne. a háttérben a vésett fal legalábbis ezt az érzetet kelti bennem. atom várós a film.

 6. Gyeregyeregyere.
  Amugy az az almom, hogy feltunik S.W. egy apro mellekszerepben. Milyen uberkiraly lenne az.

 7. huh, mi az? egy menő jansport zsák a jövőből, vagy egy félig kinyílt facehugger tojás? izgi!

  amúgy reggel óta nézem a képet és most látom, hogy az a sok elmosódott csík a képen igazából kavicszápor, szóval valami robbant, vagy ilyesmi.

 8. Malachi: A facehugger tojás az emberke fején van mint sisak :)
  fringefan: ha előzmény film, nem hiszem hogy S.Weaver megjelenne benne, mert nem lenne hiteles huszonéves E.Ripley-nek:)
  Nálam is várós a film.

 9. na most rájöttem hogy ki is lehet nagyítani a képet xDD nekem valami idegen bolygón lévő viharnak tűnik amiben szenved kedves alanyunk hogy eljusson valahova azzal a zsákkal. biztos a villanyt meg megszerelni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.