Haywire-előzetes

Ilyen amikor Steven Soderbergh (Traffic, Informant) akcióthrillert rendez? Gina Carano nagyobb rendet rak, mint Bourne? Könnyen lehet. A verekedős részek nem néznek ki rosszul, életszerűre próbálták őket koreografálni.
A szereplőgárda is impozáns: Michael Fassbender, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Angarano, Bill Paxton.

Is the divorce final?

human
írta
2011. 07. 23. 05:17
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Haywire-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagyon tetszett nekem is! Jobb lesz mint Bourne – legalábbis az akciórészek…csak el ne szúrják a sztorit. :S

  2. Rühellem Soderberghet….kövezzen meg most mindenki de neked az elegánsan unalmas filmjei sosem jöttek be de ez nagyon vagány lett!!!!Főleg Gina Carano miatt akit anno az Amerikai gladiátorokban is a tv6-on a legnagyobb élvezet volt nézni ahogy az amerikai háziasszonyokat üti veri :D :D nekem ő volt a kedvencem :D és most saját filmje van? Miért is ne?Női akciósztárnál ami lényeges,hogy hiteles legyen mikor falhoz vág valakit!Nem egy műmájer Angelina Jolie aki 45 kilóval adja elő magát hozzá baromira nem illő akció filmekben.

  3. Megint 45 kg nő csap szét mindenkit és ez vér komolyan tálalva, na meg a végén ez a kommandós arcfestés. Nem vagány hanem inkább vicces :-D

  4. Aki nem tudja ki is ez a nő és furcsálja hogy rendet rak nézzen utána :) MMA harcos és a kommentelők közül szerintem senki nem merne odaállni elé a ringbe köztük vagyok én is :D

  5. A Trailer alapján jobb lesz mint a Barb Wire(lol) vagy a Tomb Raider(muhaha) de nem bízom benne annyira hogy a Bourne filmeket is lenyomja. Ahhoz eléggé magas a léc. Viszont jópofa hogy csaj ver bucira mindenkit, ami ráadásul nem is lehetetlen.

    A.Banderas Fehér szakállal… a feleségem felröhögött amikor meglátta. Majdnem olyan jó mint a kopasz, szemüveges Tom Cruise a Trophic Thunder-ben.

  6. “Musa 2011. 07. 23. 11:29

    Aki nem tudja ki is ez a nő és furcsálja hogy rendet rak nézzen utána :) MMA harcos ”

    Az odáig rendben is, van, hogy MMA harcos. Egy átlag embert tuti, hogy földhöz csapkodna. De amikor a kommandóst folytogatta szíjjal vagy mivel. A másikat meg arrébb rúgta na ott azért álljunk már meg egy szóra…

  7. Nehezen, de csak leesett honnan és miért ilyen ismerős Gina C. Gondolom a verekedős jelenetek jöttek maguktól..:)

  8. Bandido: Más filmekben, ahol egy férfi tesz rendet meg még nagyobb túlzások vannak. Szóval szerintem ennyi belefér.

    A 45kg-os kommenteken meg jót nevettem. Ha márcsak ránézel a csajra látod, hogy nem müzlin él.

  9. fricsi:

    Igen a filmekben vannak túlzások. De példaként tudnám felhozni a Takent. Liam Neeson sem egy 8 danos karate nagymester. De mégis hihtően megcsinálták és hihetően eljátszotta, azt a szerepet, hogy bárkit nyakon tud csapkodni. Talán mert ő férfi. Ez így, hogy egy nő csinálja ugyanezt, egyszerűen csak hülyén mutat.

    Kb mintha a pókember egy 150cm es és 130 kilós dagadék lenne vagy Batman egy járókerettel közlekedő 80 éves öregember.
    Ha a megfelelő ember játssza a szerepet sokkal hihetőbb. Egy nőre egyszerűen nem illik ilyen szerep.

  10. Megint egy halivúdi baromság, unalmasok ezek a csajos akciófilmek, ok ha irodakukacokat kellene leverni, de jól képzett ügynököket meg kommandós csapatokat intéznek el folyamatosan filmről filmre és persze minden filmben van túlzás, csak ezeknél sztem az alapfelállás is már sántít, 1 csaj 20-50-100 ember ellen. Pl: régebben is voltak kemény csajos akciófilmek, szereplők, sőt a legjobbak, legendák azok lettek: Riplay, S. Connor, DE ők nem pusztakézzel nyomtak le “hadseregeket”, bírták a strapát meg szétlőttek mindent. Impozáns szereplőgárda ellenére is kihagyós.

  11. Az meg, hogy minden 2. kommentelő beírja, hogy MMA bunyós? És? Csaj vs. Csaj MMA. Egy férfi MMA megenné reggelire.

  12. A sztárok érdekessé teszik. Douglas, banderas, Mcgregor stb…de én se szeretem, ha egy csaj mint valami szuper fegyver rendet rak, az Stallone-nak Schwarzenegger-nek állt jól:D Ha MMA ha nem. Az ilyen nagyon harcos, aprítós katona nő nem kell. A Salt-tal is ez volt a bajom + ott Jolie esetében még hihetetlenebb volt, hogy szétver mindenkit.

  13. Ó hála Istennek, végre egy akciófilm!
    Amiben mindenki benne van aki számít, kivéve az utóbbi időkben minden ilyenbe belekontárkodó kőfejű Stathemet (halleluja!).

    Soderbergh nem szűrözi agyon a filmet, mely már önmagában pozitívum és itt van természetesen Gina Carano. A szimpátiámat már azzal elnyeri, hogy legyakja Channing Tatumot (zseniális!). Lehet, hogy megtalálták az első nyugati, ráadásul női utódját Tony Jaa-nak?

    Ezt a filmet egyértelműen veszteség lenne kihagyni, látni kell és látni fogom!

  14. Nem tudom mit fanyalognak az urak messze hihetőbb így trailer alapján mint egy Salt, Tomb Raider meg egyéb ilyenek. Mondjuk több fegyverrel meg a kommandós arcfestés nélkül még jobban tetszene. Nem lesz egy Millenium trilógia, de nekem “város” simán.

  15. Bizony, hogy az :) JeeJa Yanin miatt egyébként a Sin-Jin jövőre nagyon várós kis akciómozi lesz, és igen Yanin keleten, Carano talán nyugaton, mint említettem :)

    Egy videó a fanyalgóknak arról, amikor letesztelték Carano ütő- és rugóerejét tudományosan:

    http://www.youtube.com/watch?v=n38fLoH540Q

  16. Még amikor semmi mást nem tudtam a filmről, csak azt, hogy Gina Carano játszani fog benne, már akkor felírtam nézendők listájára.

    A trailer is jó, a szereplőgárda is impozáns, a kész filmet meg majd meglátjuk.

    Az, hogy mennyire hiteles, az engem személy szerint baromira nem érdekel, hiszen nem dokumentumfilmnek készült.

  17. :D :D Cynthia Rothrock tényleg nagy komolyság volt anno :DDDDD Halálos fenék 1 – 2 :)))))
    Amúgy meg Gina Canaro nem 160 cm hanem 173 és szerintem
    45 kilónál azért biztos több…..bár láthatóan “kisebb” tömeggel vonult itt fel mint a versenyein.Mindegy engem érdekel a film remélem jó lesz.

  18. úgy megnézném hogy pár kommentelövel a vágóhid úti sporttelepen mit csinálni pár rendőrcsaj :D

  19. huhh hát ez tetszik, nem kicsit, Bourne imádom, csaj is rendben van, trailer szintén, Evo fanatikus is vagyok, ezt a filmet nekem csinálták :))) THX Soderberg!!

  20. mondjuk ez a “kiképeztük, meg kell ölnünk, de ő szed le minket” felállás már rohadtul le van rágva, de nem tudok betelni vele, olyan ez mint a rántotthús :)

  21. Szerintem nem kellett volna lelőni Fassbender halálát, a trailer ennek ellenére jól kezdett. Örülök, hogy Tatumban több van táncos és tini verekedős filmeknél. Soderbergh úgy néz ki összeszedi magát erre az évre ilyen sok vergődés után.

  22. Hát a mellékelt videokat megnézve – ez a leányzó (hölgy) elég rendeseket tud ütni meg rúgni. Mellesleg Bruce Lee se volt egy böhöm állat. Bizonyítva, hogy a bunyóba a gyorsaság számít igazából – azaz egy kisebb testsúlyú, de gyorsabban mozgó emberke le tud rendezni nálánál nehezebbeket ill nagyobbakat is. De ahogy már mondták mások – ez itt nem dokumentum film lesz – mint a legtöbb film ez is fikció. Én mindenesetre kíváncsian várom a filmet, női akciósztárokból ugyanis elég hiányosan állunk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.