10 hozzászólás a “További kedvességek a Marveltől” bejegyzéshez

 1. Az a Quinjet az első képen egész jól néz ki… meg a Helibase is a másodikon :)

 2. Abszulút dilettánsként mondom… ezek nagyon szép rajzok…kicsit hajaznak Boris Valllejora…de sebaj..

 3. Amúgy ezek az artok egy darabban lennének, csak fel vannak darabolva :) Ha Black Widowot és Iron mant egymás mellé rakjátok látni fogjátok. Ha meg lesz az összes kirajzolódik majd a teljes rajz :)

 4. Ezek a festmények 100% gépen készülnek. Ez persze nem von le az értékéből, de tény. Én még nem tudok így digifesteni sajna, remélem majd egyszer.

  Ez az íjász csávó mókás, szerintem őt igazán kihagyhatták volna. Modern, meg menő, meg minden, de az íjászat a modern fegyverviselésben nem nagyon fér meg.

  Látom előre, ahogy Vasember a Black Widownak odasúgja, hagyjad had lőjön ő is.

  Legolasnak jó spanja lehetne, de egy bevetésen nem tudom mit fog elérni. Biztos van egy két robbanó íja. Azt elhasználja, aztán hagyja majd hogy Thor a villámokkal szétzúzzon mindent.

 5. És persze utolsónak hagyják Thor és főleg a Hulkot akire a legjobban kíváncsi vagyok.
  +feltolhatnák végre hd-ben is a teaser trailert

 6. Sólyómszem azért cool ám, attól mert íjat használ. :) Jó, hogy az újvilági cuccát használták, mert a másik nevetséges lenne talán filmen, bár én azt sem bánnám. Solyómszem amúgy kiváló íjász, ahogy előttem már leírták, s ő is shield ügynök, mint a Fekete Özvegy. A Thor-ban látható is volt, hogy snyperes lövészt kértek, amikor Thor betört a bázisra, de Clint inkább az íjat választotta, mintsem a puskát. Ezen felül lőfegyverek használatában is messze a profi-szint felett van, nem beszélve a közelharcról. Szóval lesz helye Thor mellett ne félj! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.