26 hozzászólás a “Első képek: Snow White and the Huntsman” bejegyzéshez

 1. Kristen Stewart-ért kár.. szerintem tök átlagos színésznő meg hófehérke szerepére.. hát.. .
  De a poszterek egész érdekesek :D

 2. Elkezdett érdekelni. Igényes jelmezek, kíváncsi vagyok mi lesz a koncepció :)

 3. Hófehérke talpig páncélban, karddal-pajzzsal, muhaha. A hét törpéről meg majd kiderül, hogy földönkívüliek és majd Hófehérke segít nekik megszerelni az űrhajót, hogy végre elhagyhassák a bolygót.

 4. Sajnos Kristin Stewart nálam már egy jó nagy mínusz pont. Viszont érdekesnek tűnik ezzel a vadász sztorival. Gondolom az ő sztorija lesz előtérben.

 5. Sam claflin-t egy The Crow remake-ben el tudnám képzelni ez alapján a kép alapján…az arca meg a nézése megvan hozzá

 6. Nem is tudtam hogy hófehérke gondori:D
  Egyébként érdekesen néz ki,nemigazán orthodox feldolgozásnak tűnik.

 7. ooooké nem kicsit van Gyűrűk ura beütése a jelmezeknek.. hm.. viszont a Comic Con-on elég vicces volt Theron.. amikor a gallérjáról beszéltek, elviccelte, mondván, hogy az nem gallér, hanem a fejének egy része :D

 8. Mi bajotok Stewarttal? Eloszor a Messengers “horrorban” tette magat erdekesse, aztan ott volt az Adventureland, meg a Runaways, meg biztos sok mas amiben meg nem lattam. A Twilight miatt van az utalat? Megneznem ki utasitana vissza a zsiros gazsit amit azert kap. Habar csak az elsot lattam, de ott is kiemelkedett, mar amennyire a karakter engedte.

 9. Egyetértek! Engem a Welcome to the Rileys című filmben nyújtott alakításával vett meg.

 10. Na védem Kristent, mert a Runawaysben szerintem jó volt, meg az Advanturelandben is, a Twilightot leszámítva jól választ filmeket, lásd Út a vadonba.

  No de ez a film egy viccnek tűnik. Ha ennyire véresre és reálra veszik, miért kellenek bele törpök? Meg a jelmez is, most jött Gondor várfaláról? Azért biztosan akadt volna még egyéb jelkép, ami illett volna arra a pajzsra :D

 11. na ja, stewart jól választ filmeket, csak kár, hogy a bamba fejével elrontja az összeset. főleg az út a vadonba miatt utálom ezért. több filmben is megnéztem már, mert még mindig nem bírom elhinni, hogy 1, azaz egy darab arckifejezése van – tátja a száját -, amit néha fejvakarászással egészít ki, de lassan el kell fogadnom a tényt, hogy tényleg nem képes többre. hát ezt rohadjak meg, ha valaha is megértem, hogyan vagytok képesek színészi alakításnak vélni. na mindegy.

 12. Kristen tényleg egy arcot tud vágni, de én bírom, jó kis csaj. Az Adventurelandhez pont jó volt az a neurotikus karakter, meg az Into the Wild-ban is király volt.

 13. Kristen Stewart miatt tuti nézős volt a film már eddig is nekem, de most a képek megtekintése után még kíváncsibb vagyok.
  Egyébként Kristen-t sokan tényleg csak a “Twilight” miatt utálják, pedig szerintem nem rossz színésznő. (Jó, a Twilight-ban sokat nem mutat, ahogy a többi színész sem, de ez inkább a forgatókönyv, mintsem az ő hibájuk.)

 14. elöször a piroska és a farkas most a hófehérke mi lesz a következő? a három kismalac mint ingatlanmaffia? esetleg jön vmi roadrunner feldolgozás amolyan fast and furious stilusban?
  Nagyon ki vannak futva a srácok az ötletekböl ugy látom.

 15. Chris Hemsworth nem fél attól hogy beskatulyázódi a baltás szerepekbe? A Thorban is ilyet kezelt, és az Avengersben is valami ilyet fog:P

 16. A poszter alapján simán jöhet a film, de Stewart kisasszony miatt nagyon meggondolandó.

 17. Mit keres Gondor fehér fája a Hófehérkében?! :)
  A vadász szerintem elég furcsán néz ki, kár hogy Viggo Mortensen végül nem vállalta el a szerepet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.