Spielberg és Jackson

Egyrészt a Jurassic Park 4-ben az a fejlemény, hogy már kitalálták a történet alapjat, jöhet a forgatókönyvíró felvétele, aztán a film a következő 2-3 évben.

Peter Jackson pedig azt nyilatkozta egy kérdésre a Comic Conon, hogy idővel visszatérhet a horrorhoz, de jelenleg mással van elfoglalva, a Hobbit utáni terveiben is.

És a lényeg? A 3D.

Itt van egy összefoglaló arról, hogy jelenleg mit gondolnak a 3d-ről. Röviden: Spielberg reméli, hogy csak egy lesz a sok eszköz közül, nem pedig a fő buzzword, és hogy a jegyárak is normalizálódnak. Nincs minden filmnek szüksége rá, és nem arra kéne használni, hogy a magasabb jegyárral növeljék a bevételeket. Jackson erre hozzátette, hogy az Avatar után egy ideig égett a láz, de idővel rájöttek az emberek, hogy csak többet fizetnek ugyanazért a rossz filmért. Szerinte a továbblépéshez a vetítésnél fellépő fényerő gondokat mindenképp orvosolni kell.

5 hozzászólás a “Spielberg és Jackson” bejegyzéshez

  1. Én ennek a hírnek minden szempontból örülök :D Egyrészt jó, hogy a nagyok látását nem homályosította el a rózsaszín köd a 3D miatt, másrészt pedig nagyon rég várom már a JP4-et. Pedig azt hittem, hogy ha belefog a Terra Nova-ba, akkor ezzel ki is éli a dinoszauruszos hajlamát, de szerencsére akkor az csak bemelegítés lesz : )

  2. A Priest esetében pl nem találtam 2D-s vetítést. Lehet, hogy csak én voltam a béna. De ha igazam van, akkor felháborítónak tartom. Ahogy itt is le van írva, nem minden filmnek kell a 3D. Ráerőszakolják az emberre. Én eddig 4X voltam IMAX 3D-ben, mindegyik nagy film volt.Talán pár sima 3D-n is voltam, és slussz. Francnak kell ennyi 3D. Én is tudom, üzlet. De rajongói szempontból egy baromság.

  3. a sok 3d helyett vetíthetnének több eredeti nyelv+magyar feliratos filmet, sokszor kiráz a hideg a borzalmas szink(T)RONtól.

  4. Atkozom a napot mikor 3D-ben megvettem a jegyet a HP7-re. Lehuzta az amugy sem jo filmet, sokszor levettem a szemuveget annyira idegesitett a sotetseg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.