22 hozzászólás a “A teljes Avengers és Törp tabló” bejegyzéshez

  1. NAAA! :) Már vártam egy ilyet, így sokkal jobban áttekinthetőek és jól is mutatnak együtt, mindkét film top listás nálam! :)

  2. Thorin majd Bilbóval meg Gandalffal kap egy külön posztert?
    Mert innen lemaradt, annak ellenére, hogy ő is kapott külön karakterposztert…

  3. az avengers-en whiplash miért van ott? az érzelmi fokozás miatt, vagy valami szerepe is lesz?

  4. lol. Véletlen vagy akaratlagos, de nevek utolsó betűje szerinti rendezési elvet még sehol nem láttam… XD

  5. hát mindkét kép ott van a szeren. A filmek pedig iszonyat várósak. Már kíváncsi vagyok mikor fogja a DC bejelenteni az igazság ligáját:)

  6. brianaspirin: a háttérben a múltjukat mutatja be, ott az első Vasember főgonosza, a Kapitánynál pedig a Vörös Koponya

  7. Llew:A nemtommianeve ügynök Agent Phil Coulson a csaj pedig valószínűleg Maria Hill!

  8. Én azt nem vágom hogy miért nem a háromszög alakú reaktorral van ábrázolva vasember? Hiszen a vasember 2-ben az eléggé nagy jelentőséggel bír!

  9. Egyébként írták egy hónappal ez előtt, hogy HULK meztelen lesz, hogy leküzdjék azt a dilemmát, hogy hogyan is marad rajta mindig naci átváltozásnál, mikor minden más leszakad???. Viszont ezen a képen van rajta nadrág, ha jól veszem ki. Meg amúgy is érdekes lenne meztelenül a filmben :D

  10. omg, nem is tudom eldönteni melyiket várom jobban. Hihetetlen hangulatos ez a 2 poszter, és a hobbit még több mint egy év. Avangers meg érettségi előtt, asszem már tudom is melyik napot fogom tanulás nélkül tölteni :D

  11. Maria Hillt tényleg Cobie Smulders (Robin – HIMYM) fogja játszani?

    Facehunger:
    kétlem, hogy ilyesmivel foglalkoznának, mikor AK SPOILER
    az előzetesben a kapitány szuperkatonásításakor az ő nadrágja is megnő, még ha nem is akkora méretben, mint Hulké.

  12. A Kapitány nacija nem nő meg. Egyszerűen amikor még vézna, akkor lóg rajta mint állat, majd amikor szuperkatona lesz, akkor meg feszül rajta és a bokájáig már nem ér el a naci. Hulk meztelensége érdekesen nézne ki. Volt, hogy képregényben úgy ábrázolták, s a kínosabb testrészeknél árnyékolták. Ez filmen nem biztos, hogy működne. xD Egyszerűen csak kell neki, egy nyúlékony gatya, ha tudja a doki, hogy átváltozik. Fel tudná találni, van hozzá esze. :)

  13. ott van vasember páncélja,barlangban is képes volt építene,vmint már új elemet is feltalált a 2. részben stark
    amerikakapitány satnya kis emberből szuperkatona lett
    a shield sem hétköznapi kis egyesület
    akkor nehogy már ne találjanak hulknak egy szupernyúlós latexgatyót :D

  14. Most komolyan ez a legnagyobb kérdés, hogy Hulk pucér lesz-e, vagy sem? Valakinek ettől függ, hogy megnézi-e a filmet? Remélem viszont, hogy Cobie Smuldersen (és igen, mellesleg tényleg ő alakítja Maria Hillt) az csak egy paróka, mert elég gázul néz ki rövid hajjal.

  15. “Hobbitok másfajta elrendezésben is. ” ha rámész ott van Thorin középen, már csak azért is mert azon a képen 13 törp van míg a másikon csak 12.

  16. “Hobbitok másfajta elrendezésben is.” Javítsuk már ki “Törpök másfajta elrendezésben is.”-re szerintem. Megtévesztő és egyáltalán nem mindegy miről ebszélünk! Ty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.