The Bunraku-előzetes

Ron Perlman kemény dumákat nyom, mivel ő a rossz, Josh Hartnett és Woody Harrelson pedig le akarja nyomni, de nagyon. Mindezt egy elég érdekes képi világgal. Agyonszínezett Sin City.

“Szín City” – fó

human
írta
2011. 07. 27. 03:45
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “The Bunraku-előzetes” bejegyzéshez

 1. Josh Hartnett??? Végre láthatjuk újra és nem is akármien szerepben. Ez ütős lesz! JÖHET!!! :)

 2. Engem ez az agyonszinezett kepi vilag mindig elijeszt. Ez volt a Speed Racernel is. Kar, mert amugy erdekes szineszek jatszanak benne.

 3. Elég vegyes érzéseim vannak így az előzetes alapján. Egyrészt örülök h vmi egyediséget próbálnak csempészni a dologba, nekem be is jön ez a kicsit szürreális túlzó színkavalkád, a kultúrák közti határ elmosása. De attól félek h önmaga paródiája lesz a film mivel már az előzetesnél is szembeötlik egy csomó furcsaság. Túlon túl is epicusra akarják venni a figurát, némelyik párbeszéd ennek okán leég röhejes. Nagyon sok filmből vannak összeollózva jelenetek (pl Kill bill, Sin city). Bár ne legyen igazam…

 4. Ez így elég műanyagnak tűnik, kicsit félő nekem is, hogy spirit féleség lesz (bár annyira rossz nem lehet):)

 5. Ez a képi világ nekem inkább gagyi érzetet kelt, bár tudom szándékos. Kihagyós számomra…

 6. márpedig ez nagyon Spiritnek néz ki. örülök, hogy Ron Perlman még visszatalál a mozivászonra, mert a sorozatban veszett jó, de ez akkor is nevetséges. sincity a lófaszt, ez Spirit 2, pedig nem feltétlen a színezés lenne a gond, hanem önmaguk az effektek, a díszletek a párbeszédek gagyik, de nagyon. szóval ez simán bukta lesz szerintem, annak ellenére, hogy a színészgárda jó.

 7. ez eléggé…bizarr. nemistudom, jó a színészgárda, de eddig nagyon műanyag az egész, ez alapján nem tudnám ezt a képi világot bámulni 2 órán át.

 8. Az ilyeneket mindig megnézem..nekem amúgy leginkább a Sky kapitány ugrott be..na az szörnyű volt tényleg.Spirit,Sin City,300 stb..bírom az ilyen képi világot és Josh Hartnett Woody Herrelson duó engem megvett.

 9. Nem tűnik rossznak, JH-nak meg kivételesen nem olyan feje van, hogy egyből viszket a tenyerem…

 10. mégis milyen képi világot vártok? Bunraku a film címe, na és mi az a bunraku? Ha vki nem tudna japánul, akkor még mindig ott a wiki és a gugli…
  ezek után érdemes lenne átgondolni a képi világos megjegyzéseket… Szeretem, ha a film címe kapcsolatban van a filmmel is ;)

  engem csak Gackt érdekel az egészből…a többi (még a film milyensége is) hanyagolható számomra… imma one true japanophile :)

 11. Szerintem a látvány a Dick Tracy-re hasonlít. Eléggé várom a filmet, épp emiatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.