6 hozzászólás a “Men of the Hunger Games” bejegyzéshez

  1. Hát nem tűnnek annak, pedig az egyik 18, a másik 21. Szal most kivételesen nem 27 évesek játszanak tizenéveseket…

  2. Para, hogy mindketten éhező, sovány karakterek, hisz a könyvben alapjáraton mindenki alig tud enni valami laktatót a kerületben. De ők így a képen elég jó húsban vannak… (Jó, mondjuk Peta meghízik az út során). Elveszíti az “éhezők” kulcsszó a tartalmát őket látva :D Jennifer (Katniss) bezzeg jó vékony. Őt sikerült lefogyasztani az X-Men után. Amúgy arcra Gale telitalálat.

  3. Fejre nem olyan vészesek, a többit pedig nem nagyon lehet megítélni. Annak örülök, hogy nem hű de ismert színészeket kerestek a szerepre, így ha még színészkedni is tudnak kicsit, akkor sokkal hihetőbb lesz a film.

  4. Arcra tényleg jó Gale, Peeta annyira nem. De szerintem ő jó színész már mint a Bridge to Therabithia-ban szerettem… remélem itt is jó lesz :)

  5. Hát azért Peetaról tudjuk, hogy péklegény a szentem. Akkor meg nem hiszem, hogy átszakadna. Meg hát liszteszsák emelgetés és hasonlók. Gale szerintem is talált. El tudom róla képzelni, hogy hétvégenként az erdőt járja vad után. Amúgy csak én képzelem, hogy nagyon hasonlít a Supernatural-béli Winchester apura fiatal korából?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.